+3 oy
625 göst.
önce Diğer kategorisinde (4 puan) tarafından

İyi günler hanımlar biliyorum saçma gibi geliyor ama gerçekten mümkün mü?

2024Ramazan bayramında tanıdığım eltisiyle gitmiş eltisinin çocuğu yok kadın gözünü kapatmış konuşuyormuş senin köyünde senin mutluluğunu hazmetmeyenler var kadını tarif etmiş falan oğlun olucak demiş. Arkadaşımın kızıda gitmiş uni sınavlarına hazırlanıyor çocuk aklı sormuş ben nereyi kazanıcam kadın tekrar gözünü kapatmış "Onu söylemiyorlar daha erken ama kazanıcaksın" demiş sonra tekrar gözünü açmamış annesine söylemiş senin kızını isteyecekler iyi aileymiş devlet adamıymış iyi damadın olucak demiş universtenin ilk yılından tanışacaksınız 

Biliyorum fazla saçma ama gerçekten oldu kaç ay geçti hala aklımda soru var acaba gerçekten var mı böyle birşey? Gerçekten bilgim yok o yüzden sordum dalga geçmek aklımın ucundan gelmez

29 Cevaplar

+5 oy
önce tarafından

Bildigin büyücü ya 

önce (4 puan) tarafından

Ciddi mi? 

önce tarafından

Evet canım maalesef 

önce tarafından

Böyle kişilere hiç bulaşma başta allah rızası için yapuyorum der sonra  para da talep edebilir 

önce (4 puan) tarafından

Cidden öyle demiş ya çocukları yok diye sevaba bakmış gibi yapmış asla asla bulaşmam ben o parayı gider çocuklara harcarım

önce tarafından
+1

Paradan ziyade canım büyü yapanda yaptıranda çok büyük günah işlemiş olur 

-Reklam-
+4 oy
önce (4,566 puan) tarafından

Ben inanmam böyle şeylere de :) inanan kişiler de Allah değil cinlerle konuştuğunu iddia ederler zaten. 

önce (5,648 puan) tarafından

Ya dolandırıcı ya da bipolar manik depresiftir bu tür kişiler. Yakında kendini mesih de ilan eder 😌

önce (4,566 puan) tarafından

Ay bu aralar çok popüler oldu zaten. Herkes kendini mesih ilan ediyor, peygamber ilan edenler de çıktı :)

+4 oy
önce (14 puan) tarafından

Gaybı Allahtan başka hiç kimse bilemez canım hele ki Allah’la konuşmak tabiri çok çok yanlıştır yani böyle birşey olamaz konuşmak deyince haşa bir sıfat yüklemiş oluyoruz ki böyle birşey yok ne benzer ne benzetilir eşi benzeri yoktur değil mi o halde böyle şeyler sence doğru olabilir mi ?? Ayrıca biz dua ederiz secdeye gideriz en güzel sohbet muhabbet budur .İnanma bunlara 

+3 oy
önce (8,136 puan) tarafından

Allahla konusmakmı? Cok garip bu asla mümkün değil. Mesela sen konusursun ve hissedersin rabbinin seni duyduğundan. Onu cok yakinimda hissedersin seni anliya bildigini onun ne kadar buyuk olduğunu tüm kalbinin derinliklerinde hiss edersin bu duygunun tarifi bile yok benim için. 

Ama karsilikli konusmak olmaz hicbir zaman. O kadın büyücü olmus . Bizim burdada var kitap acmak diyorlar buna. Günah birsey 

önce (4 puan) tarafından

Valla gözünü kapatıyor konuşuyormuş kadın ben hiç görmedim

+2 oy
önce (131 puan) tarafından

elimde bi kopru var ilgilenirsen uygun fiyata 

sence tovbe hasa Allahla mi konusuyor

önce (4 puan) tarafından

Ben gittim demedim ve başta belirtdim saçma olduğunu o kadar art niyetliler varken bana sıra gelmez bence

+2 oy
önce (20,676 puan) tarafından

Büyücü başka bişey değil tövbe tövbe

+1 oy
önce (1,239 puan) tarafından

Bu bildiğin büyücü , tövbe haşa Allah geleceği mi söyleyecek kadına tövbe estağfurullah ya 

Hayır hayır sakın aklını kurcalamasın, büyücüye giden, büyü yaptıran kişiler dinden çıkmış kişilerdir . Bu dünya için ahiretini maf etme sakın 

37 oldukk 💃💃 ya emoş iyice hantallaştım , uykuyu sevmeyen ben uyku delisi oldun aşırı üşengeç oldum 😅 çok zorlanıyorum valla ya

Enerji toplama devri hosgeldinn😌

Bende oyleydim sumos ay uykuyu cok severdim hep uyurdum😁😁😁

Ohh ne güzel doya doya uyu keyfini çıkar 

Valla 1 haftadır 2 cm açıklıkla geziyorum 😅 bakalım minik kuş ne zaman gelmeye niyet edecek 

Gelie inşallah canım saglikla gelsin yeterki

+1 oy
önce (4,322 puan) tarafından

Tabi ki konuştuğu Allah değil. Uyduruyor da olabilir gerçekten diğer varlıklarla konuşmuş da olabilir. Gerçekliğini burdan bilemeyiz 

+1 oy
önce (185 puan) tarafından

Ya tabikide bence yalan ya atıyor haşa öyle bir şey olması mümkün değil doğru çıkıyor mu bari dedikleri tesadüfen doğru çıksa bazı kişiler daha çok inanıyor sonra iş ticarete dökülüyor 

önce (4 puan) tarafından

Eltisinin hala çocuğu yok kızı daha 16yaşında

Ya manyak kadın daha küçücük çocuktan bide çocuk bekleyip yorumlar yapılıyor Allah onları bildiği gibi yapsın 

önce (4 puan) tarafından

Çocuğa iyi aileye gelin gidiceksin demiş arkadaşımın kızı

Arkadaşımın eltisinin çocuğu yok bu yüzden gitmişler zaten onada oğlun olucak demiş

Aman sen uzak dur onlardan saçma sapan şeyler ya 

+1 oy
önce (909 puan) tarafından

Allah la değil cin lerden haber almış. Hiç bulaşma. 

önce (4 puan) tarafından

Zaten aynı şehirde değiliz gitmem ben 

+1 oy
önce (2,977 puan) tarafından

Tövbe estağfurullah tövbe yarabbim ortalık şarlatan dolu

0 oy
önce (19,061 puan) tarafından

Gaybı sadece Allah bilir ben inanmam öyle şeylere varsa da doğru bir şey değildir 

0 oy
önce (951 puan) tarafından

Senin tanıdık cinli konuştuğu da cinler 

0 oy
önce (11,011 puan) tarafından

Bildiğin üfürükçü büyücü din simsarı allahla konuşuyorum diyerek cahil insanları kandırıyor parasını cukkalıyor ohh çokta iyi yapıyor böyle akılsız cahil insanlara az bile akıl var mantık var allah beyin vermiş kullansın artık şu insanlar 😡😡😡

0 oy
önce (52,236 puan) tarafından

cinlerle konuşuyor o kisiler Allah la peygamber efendimiz bile cebrail a.s vesilesiyle iletisim kurmuş kaldı ki bizim gibi siradan insanlar asla konusamaz

0 oy
önce (221 puan) tarafından

Cimere şikayet edin insanları kandıramasın

0 oy
önce (6,183 puan) tarafından

😁😁😁😁😁

0 oy
önce (758 puan) tarafından

Öyleleri insanı küfre sürüklüyor ahiretini mahfettiriyorlar hepsi büyüycü

0 oy
önce (598 puan) tarafından

Canim kitabimizda boyle seylerinde bilgisi yok gercekten boyle viri olsa herkez duyar boyle seylere inanmam gecenlerdede evimde kuran okutmak istedim evime gelen hoca el almak diye bisi varmis oyle yapalim dedi kabul etmedim ve bana dedigi seyler sunlar el alirsan sana birsuru sevap gelicek sultanimizi kendine musrif sec falan dedi sonra normalde bi sevap kazaniyosan elmalinca 10 kati kazanicaksin fakan kabul etmeyincede ozaman kuran okunurken dinleyemssin falan diyip benim evimde kapiyi kilitlemek istediler vemde kabul etmedim dergah falan dediler bana cok sacma geliyo 

0 oy
önce (2,371 puan) tarafından

Hâlâ inanıyor musunuz böyle şeylere? Lütfen ama ya lütfen ya

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 57 göst.
+2 oy
15 cevap 336 göst.
+1 oy
4 cevap 126 göst.
0 oy
13 cevap 377 göst.