Upload failed: [object Object]
26 yaşındayım bayramın haftasına düğün şuan 75 kilo(10kilo vereceğim inşallah) 160 boyundayım
( O 10 kilo hiç bir zaman verilmedi ) 😅🤭
Vermedim verdim düğün işi bugün belli oldu artık vermek zorundayım 😂😅
Gülüm bak şikayet varda hep bu gibi şikayetler var dikkat et
5.lacivert olan bence çok güzel olur
Çok karasız biriyim inşallah seçerim
İnşallah bende 26 yaşındayım diyetteyim.. ben 10 vermiştim boşandıktan sonra geri aldım stresten yine başladım diyete 69 kilodayım boyum 1.60 inşallah sizde verirsiniz birde tiroid rahatsizligim var romatizma vs olunca zor veriliyor ama insanın içinden gelince her türlü verir sizin sağlığınız yerindeyse verirsiniz kolay kolay
HHadi inşallah gün belli olunca artık vermek zorundayım oruçta dikkat edeceğim emziriyorum bide bakalım inşallah sende verirsin canım
İnşallah ben ramazanda salata birde çorba içeceğim başka birşey yemicem sahurda haslanmis yumurta yerim zeytin vs.💖
Ve resimleri şimdi gördüm yeşil olanı güzel yeşilin siyah olanı varya o aşırı güzel
Çok kararsız kaldım canın ya saol :) bende sahursuz çorba salata yiyeceğim inşallah gider 10 kilo
Gider gider ♥️
Üçüncüyü beğendim ben:)
3 daha çok begendim bende oylamada önde gidiyo bende onu alacam galiba
Yeşil olanı çok beğendim canım yaa
Kilomu saklasın diye lacivertini alcam😄
2. Ve 4. Güzel bence
Saol canım
Sondaki yeşilin modeli güzelmiş. O veya siyahı olabilir
Lacivert alacağım o modelin galiba canım
3 ve 7 çok şık bu tarz modelleri giydim kalıp olarak da güzel duruyor
7 modelin lacivertini alacagim galiba canım kalıpları nasıl kaç kilo kaç beden aldın
3 benceee 😊
Benim gönlümde ondan yana🩷
En sondaki modeli beğendim ten rengine veya zevkine göre lacivert veya yeşil olan
Lacivert olsun istiyorum canım bakalım o modelin
Alırsan at buraya merak ettim nasıl olacak
3 bence güzel seni zayıf da gösterir bi tık
Evet hem zayıf durayım hem yakışsın istiyorum 😄 saol canım
Rica ederim canım . Tesettürlü değilim ama ben eğer öyle olsaydım muhtemelen o olurdu yada alternatif renkleri ama koyu tonda . Varsa bordrosu, lacivert, koyu yeşili gibi bunlara sarı gri takılar boyuna özellikle acayip yakışır
2 yi beğendim
2 ve 7 beğendim
7 modelin lacivertini alacagim galiba canım kilomu saklasın
Yeşil sondaki güzelmiş canımm dua et benim abim de evlensin de ben de böyle şıkır şıkır abiyeler seçeyim düğününe😍🤲
AAyy inşallah canım hayırlısıyla
O modelin lacivertini alacagim galibaa
Amin Allah razı olsun canım benim 😍🤲 evet lacivert de çok güzel😍💃 güle güle giy inşallah istediğin kiloya da gelirsin hayırlısıyla🤲💕💖
Ben 5 i beğendim bacım
4.guzel bence sen bilirsin yinede 🙂
3 numara laci olan bence
En çok oyu alan o benimde gönlüm ondan yanaydı saol canım
1 çok güzel ama fizik gerekir onu giymek için
Bnde yok canim 😅
Fizik yoksa sana gitmez o zaman bu elbise
Niye fistan giyeceksin
Ne giyim ki😄
Fistan elimse güzel dir
3 cü güzel :)
Benim gönlümde onda saol canım 🩷