Herkesin yorumlarını tek tek okudum... Düğünde parlıyordum, gelinliğim çok içime sindi ,Gene olsa gene giyerdim... çok sevindim adınıza gerçekten arkadaşlar benim ne gelinliğim ne başım ne bindallım ne makyajım hiç biri istediğim gibi olmadı.Dugunum de en çirkin bendim pahalı olmasın diye hazır duvak getirdim sürekli kafamdan kaydı düğün boyu bonem kaydı saçım açıldı kirpiğim düştü beceremedim çok pahalı diye sevdiğim bindallım gelinliğimi iptal ettik öylesine bı gelinlik üstümde yerinden kalkmayan bindallik aldık sırf eşimin dedesinin gönlü olsun pahalı diye randevuya gitmedim kuaförüme kıytırık bı kuaförcuye yaptırdık öylesine o kadar içim acıyor ki bu düğün meselesinnde nerede bir gelin görsem gözüm kalıyor herkesin gönlü olsun diye çabaladım kimse benim gönlümü hesaba katmadi.Evleneceklere diyorum gelinliğin en güzelini bindallınin en güzelini alın kuaförün en pahalısına Kimseyi mutlu etmeyin kendinizi mutlu edin.3 yıl oldu hâlâ rüyamda tam kuaföre gidecem Allah'ım diyorum bu sefer güzel yaptıracam başımı makyajımı ama bir türlü gidemiyorum olmuyor...