+4 oy
1,005 göst.
önce Diğer kategorisinde (3,720 puan) tarafından

image

Tekrar kocamla düğün yapsam muhtemelen böyle bir gelinlik tercih ederdim. Ya siz ? 🫠😄❤️

37 Cevaplar

+3 oy
önce (3,720 puan) tarafından

En İyi Cevap

image

Benim buydu ❤️

@Nagiş❤️

Teşekkür ederim canım benim ❤️

önce (13,485 puan) tarafından

Gördüm şimdi çiçeğim evet benziyor sana da çok yakışmış💗

Teşekkür ederim canım benim ❤️🤲

önce (192 puan) tarafından

Ay altınlara gel maşallah 😁

Yok kız artık onlar 😄❤️

-Reklam-
+5 oy
önce (190 puan) tarafından

Kara bı cenaze elbisesi giyerdim aynı kaynanaya mahkumum dimi eşimle tekrar evlenince.d.d.d

önce (1,800 puan) tarafından

O kadar çok mu çektin kaynanadan😂😂

önce (190 puan) tarafından

Hemde nasıl .d.d.d

Hahaha kıyamam ya maalesef canım 

+4 oy
önce (17 puan) tarafından

image

Aklımda şuanlık böyle model var

Ama bu çok zarif ❤️🧿

+4 oy

image

düğünümde buna benzer birşey giydim gelinlik değil abiyeydi hiç pahalı şeylerde gözüm olmadı tek istediğim mutlu olmaktı kimseye zorluk çıkarmadım her şeyin uygun olanına gittim elimden geldiğince karşı tarafa yardımcı olacak şekilde şeyler istedim ama şuanki düşüncem olsaydı daha pahalı şeyler isterdim hiç bir şeyi hak etmiyor eşimin ailesi iyi niyeti hak etmiyor şuanki düşüncem bu 🙂
+1

İçinde bir şey bırakma bacım. Artık daha akıllıyız 😄❤️

Öyle yaa işte sen tekrar düğün yapsaydınız ne giyerdin demişsin ama ben gelinlik modellerine baktım da sanırım benim hiç bişeyde hevesim kalmamış o yüzden atamadım 🤭

+3 oy
önce (2,943 puan) tarafından

Aynı gelinliğimi giyerdim ama farklı kuaföre giderdim b.k gibi bağladı şalımı kavga ede ede bu hale getirdik . ben nasıl istersem öyle dikti gelinlikçi gelinliği hatta şuraya da düğünden bı foti koyayım içimden geldi lütfen fotoyu SS almayın 

Ay ben görmedim ya. Başa kendimi sabitledim görebilirsiniz ❤️😄

önce (1,229 puan) tarafından

Kız o bilezikler duruyor mu 😅

önce (2,943 puan) tarafından

Burdayım at hemen bakayim

Hahahaha @DP yurt dışına gelirken sattım. Sadece kolyelerimden biri kaldı ortada 😄

önce (1,229 puan) tarafından

Yaa lutfiş çıkmıştım şimdi gördüm 🥺

Olsun şuan daha kârdasınızdır 🤣🤣

+3 oy
önce (3,873 puan) tarafından

Evlenmem 

Evlenmem evlenmem mm 

Rabbim huzur versin iclerimjze bacım ❤️

+3 oy
önce (14,029 puan) tarafından

Evlenmezdim net 😅

Bu da mantıklı cevap 😄❤️

+2 oy
önce (2,357 puan) tarafından

image

gelinliğimi çok severek diktirdim ve de giydim. Arkadan çekilmiş koyayimda yüzüm gözükmesin. 

Oh maşallah benim bacıma ❤️

önce (2,357 puan) tarafından

Sağol canım. 

+2 oy
önce (5,739 puan) tarafından

Benim gelinliğim hep taşliydi çok ağırdı ve kabarık gelindi yine onu goyerdim

Ben de ilk denedigimi aldım çok beğenmiştim bir tane daha deneyeyim dedim de aşırı ağırdı geri çıkarmıştım

+2 oy
önce (431 puan) tarafından

Hayatim bisey diyim mi hic gelinlik hevesim olmadi biliyo musun bekarken hic elinligim soyle olsun demedim nisanliyken kina icin organizasyon tuttuk ordan bindalli vereceklerdi 36 bedenleri bi giydim dokuldu ustumden oturdum bi agladim bi agladim esim bana kizdi ben sana ye biraz kilo al demiyomuyum al napcaz simdi dedi kaynanam sofra kuruyo kayinbabam Allah razı olsun esime bi kizdi kalkin dedi dusurdu yola bizi gelinlikci gezdik kendi secti bu olur dedi giydim tam oldu kollarindan tadilat gerekti belinede pens atariz hallederiz dedi gelinlikci oylelikle giydim ciktim oyle zevkime gore bisey secmedim ama herkes cok begenmisti 

İlk denediğimi aldım. İçimde kalmadı, maşallah eminim çok güzel olmuştur ❤️

önce (431 puan) tarafından

Resim atmaya korkuyorum 😂

+2 oy
önce (2,923 puan) tarafından

Resimdekine bayildim bende tercih ederdim

Ben de çok beğendim bacım ❤️ ekledim kendi gelindiğimi de 

+2 oy
önce (69 puan) tarafından

image

bunun gibi olurdu 

Çok çok güzel de en rahatsız gelinlik modeli kabarık olduğundan ❤️

+2 oy
önce (225 puan) tarafından

Herkesin yorumlarını tek tek okudum... Düğünde parlıyordum, gelinliğim çok içime sindi ,Gene olsa gene giyerdim... çok sevindim adınıza gerçekten arkadaşlar benim ne gelinliğim ne başım ne bindallım ne makyajım hiç biri istediğim gibi olmadı.Dugunum de en çirkin bendim pahalı olmasın diye hazır duvak getirdim sürekli kafamdan kaydı düğün boyu bonem kaydı saçım açıldı kirpiğim düştü beceremedim çok pahalı diye sevdiğim bindallım gelinliğimi iptal ettik öylesine bı gelinlik üstümde yerinden kalkmayan bindallik aldık sırf eşimin dedesinin  gönlü olsun pahalı diye randevuya gitmedim kuaförüme kıytırık bı kuaförcuye yaptırdık öylesine o kadar içim acıyor ki bu düğün meselesinnde nerede bir gelin görsem gözüm kalıyor herkesin gönlü olsun diye çabaladım kimse benim gönlümü hesaba katmadi.Evleneceklere diyorum gelinliğin en güzelini bindallınin en güzelini alın kuaförün en pahalısına Kimseyi mutlu etmeyin kendinizi mutlu edin.3 yıl oldu hâlâ rüyamda tam kuaföre gidecem Allah'ım diyorum bu sefer güzel yaptıracam başımı makyajımı ama bir türlü gidemiyorum olmuyor...

İnşallah huzurun yerindedir benim güzel bacım. Evet hepsi önemli ama huzur hepsinden önemli keşke içinde kalmasaydı 🤲❤️

önce (225 puan) tarafından

Yerinde şükür ama içim hep buruk ne olurdu ki sanki benim de gönlüme göre olsaydı her şeyi Bir çırpıda yapmak yerine içime sinseydi... Düğünde gelin ağlar mı başım bizulcak diye oynayamadım .

Canım benim, kalpten sarılıyorum sana ❤️

+2 oy
önce (4,663 puan) tarafından

Kendi gelinliğimi giyerdim, ekledigin fotoğrafa benziyor askılıydi, ve öndeki gögus arasında dekolte asaği doğruydu kumaş felan çok güzeldi tek sorun baya ağirdir ama benim çok hoşuma gitmişti istediğim gibi diktirmiştim.

Benim de bu hafifti diye seçmiştim, güzel bacım eminim çok güzel olmuştur ❤️

+2 oy
önce (3,863 puan) tarafından

image

oikinci evliligim olduğu için bunu giymistim 

Mutluluk hep seninle olsun bacım ❤️

önce (3,863 puan) tarafından

Sagolasin canım 

Allah razı olsun ;))

+2 oy
önce (438 puan) tarafından

Eşimin maddi durumundan dolayı nikah kıyafeti aldım  uyguna onu giydim. Gelinlik istesem alırdı ama borca sokmak istemedim. 

+1

Canım benim, huzurun yuvanda daim olsun ❤️ çok güzelsin 

önce (438 puan) tarafından

Teşekkür ederim 

+2 oy
önce (2,454 puan) tarafından

Gelinliğimi kendim diktirerek aldım. Çokta güzel bence 12 sene geçmesine rağmen. Tesettürlüyüm ama hâlâ içimde transparan gelinliklere karşı bir heves var. 🤫🥺😊

Canım benim, eminim çok güzeldir ❤️ hem sana özel 

Aslında boşa masrafda şu içimizdeki hevesler. En azından kiralık olsa,yer kaplamazdı ☺️

Sağol cnm ❤️💐

+2 oy
önce (3,709 puan) tarafından

image

model bunun gibiydi ama içi kolları ful nakışlı güpür. Pelerin gibi olan yerin kenarları da işlemeli güpürdü. Tarlatansız tesettüre uygun şekilde tercih ettim. Bana özel dikilmiş yine olsa aynısını giyerdim. Evden çıkarken de siyah büyük uzun bi pelerinle çıktım mahrem Olan kimse beni gelinlikle görmedi yani 

N yazık ki sünnete uygun yapmadım.nefsime yenik düştüm. Transparan değil tabii ki ama onun dışında Ehli sünnete uygun da değil di

Pişman olmakta bişey sonuçta. Karışık mıydı düğünün 

Yok. Haremlik selamlıktı

İyi bak bu yönden için rahattır ama 

Çok şükür cnm ❤️

+1 oy
önce (7,932 puan) tarafından

Yine kendi gelinligimi tercih ederdim

Benim ki de güzel bacım, bunu da beğendim ❤️

+1 oy
önce (6,682 puan) tarafından

Ben gelinliğimi çok severek giydim içinde kendimi prenses gibi hissettim hiç çıkarmak istemiyodum hep derdim utanırım bilmem ney ama hiçç utanmadım 😃😃

Birakaydin kız üstünde❤️ maşallah bacıma 

önce (6,682 puan) tarafından

Elimde olsa çıkarmazdım😂😂😂sağol canım benim ❣️❣️

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 401 göst.
1 Kasım 2020 Moda kategorisinde Mlhnvzt07 (1,263 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 852 göst.
8 Mayıs 2019 Aile & Aşk kategorisinde Bende anneyim (98 puan) tarafından soruldu
+3 oy
18 cevap 381 göst.

413,165 soru

12,439,634 cevap

45,934 kullanıcı

Kategoriler

...