+3 oy
371 göst.
Diğer kategorisinde (2 puan) tarafından

Kizlar ben kızımın ismini arya koydum ama hiç kimse beğenmedi eşimle severek koymuştuk anlamıda asil ve soylu demek çok hoşuma gitti ama ismini soran herkes qy bu nasil isim demeye başladı bizide soğuttular sizcede çokmu kotu

30 Cevaplar

+4 oy
(14,327 puan) tarafından

başkasından sanane, önemli olan senin beğenmen

-Reklam-
+2 oy
(3,073 puan) tarafından

Çok güzel bence 

+1 oy
(428 puan) tarafından

Aslında benimsediğimiz her isim kendimize güzel geliyor. Tek tek bakınca anlamlandirinca güzel. Neden beğenmiyorlar bilemem kötü değil. Bana soracak olsalar koymam heralde derim. Şu an yeni moda olan bazı isimler var. Lina liya miya Mira Mina Lena leya ayda Arya gibi gibi . Bende sevemiyorum pek ama iyyy demem. 

+1 oy
(4,233 puan) tarafından

Kız sen beğenip koymuşsun zaten takılma bence sizi ilgilendirmez annesi babası benim de benim görümcemin kızının adida Arya söyleyiş tarzı yabancı isimler gibi hemde. Hoş bence anlamida güzel 

+1 oy
(4,062 puan) tarafından

Ayla daha güzel ya ben yeni moda isimleri sevemiyorum 

+1 oy
(1,308 puan) tarafından

Eski isimlerden bin kat güzel ama Alya biraz daha iyi olurdu😅

+1 oy
(2,833 puan) tarafından

Bence çok güzel bir isim adıyla büyüsün ya takmayın oğlumun adını da begenmiyorlar ama kimseyi takmıyorum biz beğeniyoruz önemli olan bu

+1 oy
(2,171 puan) tarafından

Hiç sorma 😏

Bende oğlumun ismini çok severek Eymen koydum şimdi buz gibi soğudum 

Neler neler işittim 

Küçük çocuklarını öğretip dalga geçtiriyorlardı

Hatta bana nüfusta Eymen olsun başka isim söyle diyen oldu hemde çok ısrarla

(330 puan) tarafından

Ne öğretiyorlar nesiyle dalga geçiyorlar bu ismin 

(2,171 puan) tarafından

Bu ne biçim isim 

Abla çok komik 

Çocuklar Eymen çimen diyor 

Çimen koysaydin daha güzel .

Çimen diyorlar bebeğe.

Kız daha söylüyorlar ben duymamazlıktan geliyorum.

(7,869 puan) tarafından

Çimen ile Eymen ne alaka bunu söyleyen net ger.zekali bence 

(2,171 puan) tarafından

Çizgi film varmış 

Onlar ismi koymuşum

Zaten oyun gibi bir isimmis.

Bizim burda pek Eymen kullanılmaz kullananlar olsa bile çift isim kullanılıyorlar. Ben tek tercih ettim 

Ben bu ismi yıllar önce Ece erken oğluna koyduğunda çok beğenmiştim.  Hem de sahabi ismi 

Başta oğluma bu ismi koymayacaktım son anlarda koydum ailem bazıları karşı çıksa bile hiç aklımda yokken kalbime doğdu ve koydum.

Bu kadar laf söyleneceğini tahmin etmemiştim 😥

(330 puan) tarafından

Oğlumun adı Eymen 7 aylık. Hiç olumsuz bir yorum gelmedi tersine ne güzel kulağa hoş geliyor diyorlar. anlamı da güzel. Bizim bir de ön adımız var ama o çok kullanılmıyor. 

+1 oy
(2,464 puan) tarafından

Çocuk senin kim beğenmiyorsa beğenmesin ismini

+1 oy
(317 puan) tarafından

Önemli olan sizin beğenmeniz boşverin  hem anlamida çok iyi bende kızıma ceylin ismini koydum beğenmeyen çok oldu

+1 oy
(1,055 puan) tarafından

Çok güzel . Eşim ablasının kızının ismini arya kattı . Sonra kızımız oldu asya kattık. Uyumlu oldu 

+1 oy
(5,273 puan) tarafından

Gayet güzel gelıyor bence kulaga

+1 oy
(4,039 puan) tarafından

Ben çok güzel neden milleti önemsiyorsun boş ver duyma hiç

+1 oy
(19,313 puan) tarafından

Öyle diyene neyseki sizin fikrinizin benim için önemi yok diyeceksin kalacaklar öyle :) bence gayet güzel 

0 oy
(14,341 puan) tarafından

Önemli olan eşin ve senin beğenmen gerisi beğenmese nolur onlar beğenmiyor diye adını mı değiştireceksin

0 oy
(800 puan) tarafından

Ablamın kızıda var arya bence çok quzel ben seviyorum değişik isimleri 

0 oy
(304 puan) tarafından

Güzel canm adıyla yaşasın . Başkasını ne takıyosun zaten koymuşsn ismini

0 oy
tarafından

Benim kızımın adı. 

Kızım 6 yaşına girmek üzere başta bir kac kişi Ariel diye dalga bile geçtiler size ne çocuk benim istersem Ariel koyarım istersem de bingo bu sizi zerre alakadar etmez dedim daha da kimse bişey demedi

(2 puan) tarafından

Benim kaynanamda şimdiden ariel diyor sanirim bende tepkimi koymalıyım

0 oy
(2,115 puan) tarafından

Kızım 4 yaşında herkes bayılıyor ismine kendide çok seviyor dışarda toplumda seslenince ilgi görüyor gayette şanslı bereketli isim karakter olayına çok inanırım çok şanslı kızım. Sende duyma kimseyi Gül geç beğenip koymuşsun sonuçta. Benimle eşimin teyzesi dalga geçti iki günlük bebek agladim ismini değiştirecem diye sonra dedim benim kararım alışmak zorundalar. Geçenlerde duydum oda torununa koymuş 😅😅😅 

(33 puan) tarafından

Cok sinir bozucu kadınmis

0 oy
(52,351 puan) tarafından

sen beğenip koyduysan kimsenin fikri önemli değil 

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 619 göst.
1 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde BetusMoms (3,572 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 271 göst.
1 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Ben geldm (2,115 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 1,093 göst.
13 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Duru. F. 12354 (3,744 puan) tarafından soruldu
+1 oy
29 cevap 866 göst.
7 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Ar_ya (67 puan) tarafından soruldu

414,013 soru

12,460,760 cevap

46,702 kullanıcı

Kategoriler

...