+2 oy
280 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,242 puan) tarafından

Kızlar 5 yıllık evliyiz ilk defa araba aldık bu güne kadar hep dolmuşlarla otobüslerle idare ettik hemde 2 çocukla üstüne evimiz depremde yıkıldı kaynanamin köyüne geldik ev yaptırdık burdan şehire ulaşım daha zor dolmuşla 1 saatte şehire gidiyorduk 2 senedir böyle idare ettik 2 cocukla çok tek başıma gidip geldim şehire  eşimin babasında araba var ama işine gelirlerse arabayı veriyorlar gelmezse surat yapıyorlardı bu arada birlikte oturuyoruz depremden beri neyse biz arabayı aldık kayinbabamin arabasi kaza yaptı 1 haftadır tamirde bizim arabayı kullanıyor iyi hoş kullansın asla dediğim yok neyse yarın biz eşimin arkadaşıyla ve onun eşiyle sozlestik birlikte biseyler yapcaz kayinbabam da sabah dükkanı var orayı açacak eşimde dedi ki ee şimdi ne yapacaz ben biraz uyumak istiyordum babam erken gidecek dedi kaynanamda ağzını açtı eee adam bu soğukta dolmuşla mi gitsin dedi eşimde demez mi tamam biz dolmuşla gidelim babam bizim arabayla gitsin dedi kaynanamda Haa o olur diyor bende biz iki çocukla soğukta nasıl bekleyecez çocukları hasta mi edecen dedim baban biraz geç gitsin hep birlikte gidelim dedim kaynanam bakışlarıyla beni dövdü resmen ama umurumda değil kocam hakkını savunmuyor bari ben savunayim doğru değil mj kızlar ya bu nasıl bencillik ya asla aklım almıyor kocama da ağzıma geleni dedim köşeye çekip sen saf mısın kocaman adam tek dolmuşa binemiyor sen nasıl biz dolmuşla gideriz dersin dedkm valla kafayı yiyecem bunların arasında 🙄

7 Cevaplar

+1 oy
önce (437 puan) tarafından

Koca adam dolmusla mi gitsin el kadar cocuklar dolmusla gitsin kafaya bak mantiga bak bizde gecen hastanye gittik taksiyle kaynanamin memografisi varmis onlari da gorduk bizim isimiz bitti gidiyoduk kaynanam sen cocuklari eve birak ben yuruyerek gelirim dedi 

önce (1,242 puan) tarafından

Maşallah canım bak ne kadar güzel hamile halimle kızımı da alıp giderdim  kaynanam bakmak istemzdi sonra ordan da bayağı yürürdum dolmuştan indiğimde hastaneye gitmek için kimse de gel seni götürelim demeslerdi

MasaAllah benimkiler cok iyiler bizimde aramizda cok seyler oldu bakma boyle anlattigima bizimkilerde asiri iyi olcaz diye cok fazla karistilar o kadar cok karistilarki artik hadlerini cok astilar ama bu konuda ben haklarini yiyemem ben hamileydim mesela son ayim uyanamazdim bi turlu oglene kadar yatardim bi de ramazan kayinvalidem oruc agriyla kalkar bana kahvlari hazirlardi oyle peynir zeytin yumurta degil ha patates falan kızartırdi pizza yapardi Allah bin kez razi olsun kayinbabam canim sikildikca bebek magazasi gezdirirdi hep kendisi alirdi biz dogru duzgun bisey almadik cocuga  karnim burnumda dogurcam nerdeyse garaja girerken dikkatli girerdi arabada sarsilip cocuga bisey olmasin diye haklarini yemem Allah onlardan razi olsun 

Maşallah canım benim ne kadar güzel Rabbım muhabbetinizi artırsın inşallah 🤲 yok canım ilk kızımda yasadiklarimi bir Rabbım birde ben bilirim kaynanamin daha bana kahvaltı hazırladığını görmedim al kızım bunu da sana yaptım dediğini de duymadım 2 aylık hamileydim ilk kızımda evlerimiz ayrıydı o zaman evimde tadilat oldu mecburi biseydi yani bana evi temizlemeye asla yardım etmedi ben yaparken de düşüpte başıma iş açma benim dedi 

Allah sana guc kuvvet versin insaAllah dusup sasipta ne kendini ne coluk cocugunu onlara muhtac etme 

Amin inşallah canım 

-Reklam-
+1 oy
önce (1,069 puan) tarafından

Tövbe estağfurullah. İki tane çocukla siz mi bineceksiniz dolmuşa. Hadi kocanla sen tek olsan neyse dicem de, adamın kendi torunları yani. Üstelik gayet de ılımlı yaklaşmış birlikte gidelim demişsin. Noldu peki en son?

Ahahha yok kız bırakmıyorum ama yani 33 yaşında bir duruşu olsun istiyorum 

Haklısın canım insan eşine güvenmek istiyor hakkını gözeteceğine dair. 

Evet canım eşim iyi hoş ama bu huyu çok kötü 

Her güzelin bir kusuru olurmuş, buna da şükür boşver 

Aynen canim buna şükür 

+1 oy

Postum yukarı 

0 oy
önce (20,522 puan) tarafından

Valla haklısın. 

Kız insan haklı olmaktan yorulur mu ben yoruldum gerçekten:) 

0 oy
önce (1,970 puan) tarafından

Kaynana kaynanalığını yapmış yine😡 sonra da niye sevilmiyoruz derler. Torunlarına  bile acımıyor kadın pes!

+1

Gerçekten ben kendimi geçtim insan torununu nasıl düşünmez yaa bide dalga geçer gibi biz dolmuşla gidelim diyince ha o olur diyor gerçekten şaka gibiler 

0 oy
önce (774 puan) tarafından

Ben hiçbişeye şaşırmıyorum artık neden, biz eşimle tartıştık o zaman çocuğum bir yaşında bile değildi. Kaynanamla başbaşaydık bana dedi ki siz ayrılsanız çocuğu yurda versek daha mı iyi dedi. Şimdi çocuğum anaokuluna gidiyo kaynanam kurban oluyo yersen. 

Yersen işte canım sözde hepsi çok seviyo

0 oy
önce (1,229 puan) tarafından

Yook artik yool artik ama yaniii...Size sabır diliyorum

İnan ben bile şoktayım akşamdan bu yana yani bencil olduğunu biliyordum ama bu kadarını tahmin edememiştirm.  Sağol canım 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 182 göst.
3 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde Melek06 (866 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 131 göst.
20 Aralık 2023 Diğer kategorisinde VB. (456 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 539 göst.
0 oy
4 cevap 470 göst.
26 Şubat 2020 Diğer kategorisinde Hanifearas (89 puan) tarafından soruldu