+2 oy
68 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Gece gece kafam çok dolu. İçim patlıyor artık. Ben eşimle kaçarak evlendim ailemden kaçtım onunla evlendim. Çok naif çok kibar biriydi aileside Allah razı olsun beni kızları olarak gördüler Trabzonlu. Biz Trabzonda evlendik sonra iş için İstanbula döndük.  İlk kızım doğdu şuan 11yaşında 3kişilik aile olmuştuk işten koşa koşa gelirdi kızıyla ilgilenirdi gazımı vardı çıkarırdı bezini değiştirirdi mamasını verirdi bana uyu ben bakarım derdi. Görümcelerim yardım için gelmek istiyordular izin vermezdi ben ne güne duruyorum derdi. Kızım daha okula başlamadan kumar bataklığına düşdü ailesi şerefli biri haram ne bilmezler ama oğlu onları sürükledi arkadaşlarıyla oynadı ilk zamanlar kazandı hırs yaptı kaybetti tekrar oynadı ilk öğrendiğimde kızdım sinirlendim yapma günah senin kızın var dedim ben ailemizi yükseklere çıkarıcam dedi gözünü para bürümüştü boşanıcam dedim babanı arayacam dedim kavga ettik üzdü ağlattı günün sonunda bir hediye bir seni seviyorumla geldi 19-20yaşındaydım hemen barışırdım. Daha sonra bana belli etmedi ama tekrar oynuyordu ayrılmak istedim ama çok aşıktım. 5yıl sonra ikinci defa hamile kaldım oğlumuz doğdu.Ailem vardı mutluydum ama baba gidiyordu artık kendi parasının peşndeydi. Ben, kızım, oğlum aile olmuşduk. Borcları vardı mahvoluruz korktum babasına söyledim babası kızdı herşey söyledi Trabzonda para gönderdi borçlarını kapat dedi oğluda bana yaptığı gibi yalandan söz verdi. Ne gece vardı ne gündüz gece geç saatlerde geliyordu çocuklarla ilgileniyordu ama benim hisslerim bitiyor gibiydi sadece kızımla oğlum için İstanbuldaydım ailemle kaç yıldır küstüm. Babası tekrar oynadığını öğrendi bitirmemişti konuşdurmadı hakkımı helal etmiyorum dedi benle torunlarını Trabzona getirmek istedi oğlu izin vermedi bende gitmek istiyordum ama olmadı kaldım İstanbulda. Sürekli borç para oyun ölmek için yalvarıyordum resmen kaç defa konuştum anlamıyordu boşanmak istedim dilekçe yazdım manipule etti. Artık dayanamadım 3kez hamile olduğumdan habersiz annemi ilk kez aradım kötü durumdayım gelmek istiyorum dedi maksadım onunla boşanmaktı ailemin evine gitmekdi. Ailem İzmirde yaşıyordu yaz tatiliydi Haziran ayında gittik babamla konuştuk torunları görüp yumuşadı annemle konuştum ağladım derdimi anlattım. Babam kayınpederimle tanışmak istedi biz İzmirde kaldık o sürede çocuklarda oynadı zaten tek derdleri oyundu kızım anlıyordu ama bazı şeyleri. Kayınpederlerim geldiği sürede hamile olduğumu öğrendim istiyormuydum bilmiyordum ama eşim beni düşünmeden çocuklara kardeşiniz olucak dedi. Ben hazır bile değildim. Kayınpederim geldi babamla tanıştılar yeni sayfa açmak istediler babamda şu borçlara yardım etti.  Tekrar eski haline döndü ama ben eskisi gibi hissetmiyordum çocuklar için yaşıyordum. Doğuma son aylar kala tekrar oynadığını hatta Kıbrısa gitme planları olduğunu öğrendim ben burda doğurucam adam kumar için Kıbrısa gidiyor tüm nevrim döndü kavga çıkardım tansiyonum yükseldi artık özürleri bile küfür gibi geliyordu. Yalandan gülüyordum. 3şubat 2025 kızım doğdu. Eksik olmasın burdaydı ama eskisi gibi değildi. 3çocuklayım yetemiyorum kayınvalidem Trabzonda burda olsa canı gönülden yardım eder ama yaşlı kadın nasıl gelsin? Annemle barıştık ama hala aramızda soğuk duvarlar var İzmir kendi evim gibi değil artık. İstanbulda yalnızım destek olan bir eş bile yok o iğrenç oyunu oynuyor hatta kaç adam onun için kredi aldı borc aldı onun borcları kapansın diye ama nafile kaç yaşına gelmiş hala akıllanmadı pişkin pişkin oğlum büyüdüğünde benim gibi güç sahibi olucak diyor oğluma böyle şeyler bulaştırsa yemin ederim hakkım helal olmaz. Yüzünü bile görmüyorum artık eve giriş çıkış saatleri belli değil. Trabzona gitmek istiyorum belki orda bir huzur bulurum diye düşünüyorum ama kızımla oğlumun okulu var gidemiyorum kafese konulmuş kuş gibiyim fazla uzun oldu biliyorum hakkınızı helal edin ama içim fazla dolu

2 Cevaplar

+2 oy
önce (2,390 puan) tarafından

Boşanamıyorsun madem bırak onu tek başına git Trabzona. Orada okul yok mu. Bazı insanlar mutsuz olmaktan acı çekmekten hayat bulur. Sen de öylesin sanki. Çünkü bu söylediklerinin hicbir bahanesi yok gitmemek için. Sen kendin bahane uyduruyorsun. Çünkü hem eşinin ailesi hem kendi ailen gayet iyi insanlar anlattığına göre. Ama sen karmaşayı seviyorsun bence.

önce tarafından

Kim karmaşayı sorunu sever? Benim tek isteğim çocuklarımın mutlu büyümesi bende Trabzona gitmek istiyorum ama çocukların okulu İstanbulda arkadaşları burda onlar alışabilecekler mi? 

-Reklam-
0 oy
önce (19,115 puan) tarafından

Kalmışsın bir çocuk iki olmuş iki çocuk üç olmuş 

Boşanmak için dünya kadar sebebin var bir dakika bile evli kalmak için tek bir sebebin yok. Benim bile içim acıdı doğum bekleyen kadını bırakıp kumar oynamaya giden adam zaten geri dönmesin ha var ha yok 

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 140 göst.
25 Ocak 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 244 göst.
17 Kasım 2024 Diğer kategorisinde BaBY BoY BaBY GRiL (3,121 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 65 göst.
25 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Biriiii (148 puan) tarafından soruldu

413,399 soru

12,445,942 cevap

46,150 kullanıcı

Kategoriler

...