+3 oy
262 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (206 puan) tarafından

Merhaba kizlar. Erkek kardeşim 6 Ay once evlendi. Başka şehirdeler çok uzağız isteme nisan düğün cok ani oldu çok fazla eşiyle görüşme tanışma imkanımız olmadı. Ama yanyana geldiğimizde çok canayakin ve candan davrandı. Ben gorumce oldugum icin cok cekiniyorum yanlis bisi yaparim adim gorumceye cikar die. Hic bir seyine asla yorum yapmiyorim hatta annemle bile hakkinda en ufak bisi konusmuyorum ki zaten konusulcak bisi yok. Sorum şu uzağız kardeşimde ailesine düşkün bi tip değil 3 ayda bi arar konuşurduk annemleri hiç aramazdi hatta ben arar derdim. Şimdi ben onlari ararken çekiniyorum ne sıklıkta arasam öff ariyo dermi eşi rahatsız olurmu hoşuna gider mi. Cokta seviyorum gelinimizi bicir bicir ve Annemi sürekli arıyor 2 günde bir ama beni aramıyor. Bu bi sitem değil   Ben kardeşimi aradığımda konuşuyoruz öyle bu normalmi? Aramizda sogukluk yaratirmi mesafeli mi oluruz ? Sizin durumlar nasıl normali nedir? 

12 Cevaplar

0 oy
önce (1,861 puan) tarafından

En İyi Cevap

Gelin olarak yazıyorum benim görümcelerim asla senin gibi düşünmüyorlar her şeye karışıyor yorum yapıyor işi düşmezse asla aramaz eşimi evime gelirken habersiz başkalarını da getiriyorlar ama artık uzak durma kararı aldım değer verilecek tip değiller sen baya düşünüyorsun onları yanlış anlamasın diye elinden geleni yapmışsın herkes sen gibi olsa ama nerde😊

-Reklam-
+2 oy
önce (1,417 puan) tarafından

Benimde küçük gorumcemle konuşuruz. Beni pek aramaz, eşimi arayınca konuşuruz iste. Bu da fazla kaynaşamamaya sebep oluyor. Arada bir gelinide ararsan hoş olur bence. Seni aramama sebebi , sen onu değil kardeşini aradığın içindir. Mesela benim görümcemde öyle ama ben eşimin hatri için yüzsüzlük yapıp arıyorum, içimden aramak gelmiyor genel olarak aramızın iyi olmasına rağmen. Bence 2 haftada bir aramak hoş olur. Arayi açmamak gerek.

önce (206 puan) tarafından

Heeh işte doğru kelimeyi bulamadim asıl sormak istediğim buydu kaynasamadik kizla doğru diyorsun ben direk gelinimizi de arayım 

önce (1,417 puan) tarafından
+1

Ya bir de çoğu kişi bosver falan demis sen bosverme. Bir kardeş kolay kolay bulunmuyor. Seni aramıyor diye hemen küsecek değilsin. Erkekler genel olarak soğuktur,  biz kadınlar gibi ince düşünmez. Mesela bir erkek kardeşimin olmasını çok isterdim. O yüzden ara ,konuş. Bir telefon açmakla kuculmezsin de büyümezsin de. Mesela bazen eşime ,ablanın selamı var derim mutlu olduğunu anlarım. Sonra o da ablasını arar benim sayemde. 

+1 oy
önce (95 puan) tarafından

Ay bence çok fazla samimi olmana gerek yok. Şahsen ben görümceyim yengemlerle ilk zamanlar samimiydim bal dök yala yani. Hiç zararım da dokunmadı onlara onlar bize çok kötü davranıyorlardı. Özellikle anneme yanımızda etmedikleri demedikleri kalmıyordu. Suratımıza gülüp arkamızdan kuyumuzu kazıyorlar ama bi görsen melek dersin. Misafir geldi mi bi büyük geldi mi hemen göze girmeye çalışıyorlar biz bize olunca kıçlarını hareket ettirmiyorlar. Ben yengeden yana yandım hiç sevmiyorum ikisini de bizde uzakta oturuyoruz yılda bir selam çakarım o kadar fazlası zehir. Tabi kişiden kişiye değişir ama eğer sana samimi değilse seni arayıp sormuyorsa senin de sormana gerek yok bence. Az insan çok huzur boşveeeer takma kafana böyle şeyleri 

0 oy
önce (8,382 puan) tarafından

Sende cok samimi olma bence erkek kardesin  seni arasın .

0 oy
önce (6,990 puan) tarafından

Yani bilemedim karşıdakinin karakterini bilmiyosun nasıl karşılayacağını kestiremiyosun

Biz günde 2 veya 3 defa konuşuyoruz😂😂haftada bir yüzyüze görüşüyoruz

önce (206 puan) tarafından

Ay masallah : ) hergun konuşuyoruz derken yazışma falanmi yoksa arasiyormusunuz

önce (6,990 puan) tarafından

Araşıyoruz 😁ya ben ararım yada o arar. Yazın her pikniğe gezmeye alışverişe beraber gidiyoruz😂9 yıllık gelin görümceyiz

0 oy
önce (8,173 puan) tarafından

O sirada her gun gorumcemle konusmasam üzülen ben 😁

Durum bizdede aynı oldu diyebilirim. 10 gun evlendim kaldım yurt dışına geldik. Ama gorumcemi cok sevdigimdendir het gün konusuruz

0 oy
önce (419 puan) tarafından

Ben gelinim. Görümcem benden 1-2 yaş küçük. Yanyanayken aramız çok iyidir. Ama uzaktayken nerdeyse hiç muhabbet etmeyiz. Ben çok yazar arardım. Baktım karşılık gelmiyor benimle bi iletişim çabası yok bıraktım bende. Ama olaki eşim görünrülü konuşursa bende dahil olurum öyle soğuk yapmam.

0 oy
önce (852 puan) tarafından

Yani zamanla samimiyet oluşur bizde ilk başlarda görümcemle çok konuşmazdık o da uzakta gidip geldikçe birbirimizi tanıdıkça artık canım sıkılınca mesaj atıyorum arıyorum hatta eğer samimiyse sen ara durumu açıkça anlat ben aramak istiyorum ama çekiniyorum işte kardesimde çok sık aramadığı için filan gibisinden konuş. Anneni arıyorsa art niyetli biri degildir 

0 oy
önce (11,067 puan) tarafından

5 görümcem var en büyük görümcem Öz kardeşim olsa bu kadar yakın olmaz annem ablam kardeşim en yakın arkadaşim herşeyimdir benim için kaynanamla ve kayınpederimle defalarca kez kavga etmiştir bu yüzden hala babasıyla görüşmüyor ilk tanışmamızda direkt boynuma sarıldı beni çok sevdiğini söyledi o gün bugündür çok yakınız (öz annesi değil kayınpederimin ilk evliliğinden) beni eşime bile ezdirmez günde nerdeyse 50 defa konuşuruz hatta eşim çoğu zaman kıskanır bizi 2.görümcemle ara sıra konuşuruz o herkese mesafeli ve resmidir amw bi kötülüğünü görmredim 3.ve 4.görümcem (kaynanamın öz çocukları) evlerden ırak ikisini kafa kafaya tokuşturup tuvalete atıp üstüne sifon çekmelik tipler ne ölüme ne dirime saç baş birbirimize girdiğimiz bile olmuştur ne kadar kendime yakıştıramasamda sana yaklaşma şekline bağlı eğer sıcak samimiyse onun aramasını beklemeden sen ara yakınlık kur belki oda senden bekliyordur

0 oy
önce (1,621 puan) tarafından

Ben gelinim, Bence haftada bir nasılsınız diye aranmalı, şimdi oda ne kadar aranması gerektiğini bilmiyor normal olarak , beni gorumcem sık sık arardı başta biraz rahatsız olmuştum ama ssonra alıştım şimdi aramayınca ben arıyorum alıştık birbirimize :D  öyle ayda bir cok az bence

0 oy
önce (2,782 puan) tarafından

Valla gorumcemle oyle cok sık tel gorusmesi yapmayiz cunku benm telefnda konusmayi sevmedgimj bilirler.yakin oturuyorz ona ragmen sık sık gelio gitme yapmaykz 2 3 ayda bir oda mesafe oldgu icn aramazda sorun olmuyor asla.esimjde arar benide ama cok nadirdir yani sıkmadan bogmadan.en guzelide bu.mesela ben abilerimk hic aramam konusurz ama isimjz varsa telefn acariz onun disinda zaten yakiniz gekip gitme yapiyorz.

0 oy
önce (462 puan) tarafından

Aynen bu şekilde devam et bence bana göre normali de bu olmalı 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 125 göst.
13 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Yasminsena (104 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 169 göst.
23 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Mavi-beyaz (2,431 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 261 göst.
+2 oy
15 cevap 227 göst.

413,248 soru

12,442,240 cevap

46,030 kullanıcı

Kategoriler

...