0 oy
188 göst.
Moda kategorisinde (3,299 puan) tarafından

Eşimle büyük sorunlar yaşadık aile dahil oldu özellikle kendi eşimin ailesi herkes beni suçladı ama asıl sorun benm eşimin kumar ve alkol almasiydi kaynanam bana seni bosaticam demesiyle annemi aradım gel yanımda ol diye sahipsiz sanıyorlar annem. Geldi kaynanam ortadan kayboldu eşimin dayısı flan geldi hep beni suçladılar içlerinden bir Allah korkusu olan kadın beni tuttu herkes bana düşman oldu kimseye gidip gelmem 2 çocuğumla evde olabildiğince anannesi bile bana şeytana bakar gbi bakti önümüz ramazan ve bayram ben asla kimseyle konuşmak evlerine gitmek istemiyorum kaynanmla mecburi görüşüyoruz torunlarını alır yarimsaat 1 saat geri gider alırım ev 2 adım msafede neyse eltiminde halası vefat etmiş msj attım 24 saat snra cvp yazmış onada taziyeye gitmek istemiyorum slm i mi bile almaz nasılsn diye bile sormaz ,her gördükleri yerde laf sokmaya çalışıyorlar çocuğuma ben işkence ediyormusum gbi davranıyorlar asla bayramda gitmek istemiyorum 

4 Cevaplar

0 oy
(3,611 puan) tarafından

Hiçbir şeye mecbur değiliz gitme öyleyse 

-Reklam-
0 oy
(5,343 puan) tarafından

Görüşmek istemiyorsanız gorusmezsiniz gitmek istemiyor iseniz gitmezsiniz hiç birşey için mecbur değilsiniz sizi kötü etkileyen insanlardan uzak durmanizda fayda var sırf size iyi diyecekler diye bulunduğunuz ortamdan hoşnut değilseniz bırakın kötü desinler sizin ruh sagliginiz daha önemli 

0 oy
(18,652 puan) tarafından

Canım beni yanliş anlama ama eğer boşanmayacaksa bi insan aileleri olayların içine dahil etmek son derece çirkin ve rezil şeylere sebep oluyor sen eşinin ailesini dahil ederken ne bekliyordun oğullarını kapı dışarı edip seni bağrına mı basacaklardı yada oğullarına nasihat ettikten sonra eşin düzelecek miydi maalesef hayır eski insanlar yanlışta olsa çok afedersin tecavüzcü bile olsa evlatlarını pürü pak olarak görürler her zaman karşı taraf suçludur artık olan olmuş bu saatten sonra mesafeni koyup görüşmemen en hayırlısı olur

(3,299 puan) tarafından

Ben ailesiyle muhatap olmadım mecbur kaldım çünkü battikca batıyordu ben suçlu oldum

(18,652 puan) tarafından

Eş ailesi için her zaman karşı taraf suçludur öyle yada böyle 

(3,299 puan) tarafından

Şuan hepsi bana düşman anannesi bile bende alakami kestim hiç biriyle muhatap olmuyorum , olmayida düşünmüyorum eşimle daha fazla huzursuz olmak istemiyorum 

0 oy
(1,498 puan) tarafından

Eşinin ailesini seni savunacak sanmısın ama yanlış düşünmüsün onlar için erkek evine bakıyorsa herşeyini alıyorsa daha ne isteyeceksin der erkek alkol alır kumar oynar eşini aldatır erkektir yapar derler ama sen habersiz bi disarı çıksan bu o.r.spu derler 

(3,299 puan) tarafından

Kesinlikle oyle

İlgili sorular

+3 oy
15 cevap 420 göst.
0 oy
1 cevap 58 göst.
+1 oy
2 cevap 188 göst.

Kategoriler

1,446,854 soru

23,767,664 cevap