0 oy
313 göst.
Aile kategorisinde (4 puan) tarafından

Kizlar eşimle 1 haftadır ayrıyız ve boşanmayı düşünüyoruz Facebook hesabımda kendi cihazım hariç giriş yapılıyor anlayamadım anlayan varsa yardımcı olabilirmi

image

Eşimde vardı şifrem yoksa telefonun kendinden mi böyle oluyor

11 Cevaplar

+3 oy
(214 puan) tarafından
Bir açık arıyordur ya da daha kötü işler peşinde olabilir. ne bileyim birileri ile sahte şekilde konuşup sonra da hakime daha boşanmadan beni aldattı gibi savunmayla belki nafakadan sıyrılmaya çalışıyor olabilir 
(4 puan) tarafından
Anlaşmalı boşancaz canim
-Reklam-
+1 oy
(34 puan) tarafından
Giriyor canım girdiği için gözüküyor acaba birşeylermi bulmaya çalışıyor  eski numaran varsa e posta adresinde mail görder şifreni değiştir
(4 puan) tarafından
Canim bişey bulmaya çalışamaz anlaşmalı boşancaz imzalar kaldı başka biriyle konustugu için ayrılıyorum
(34 puan) tarafından
Sen genede ya şifreni.xir şekilde değiş ya da yeni bir hesap aç
0 oy
(4 puan) tarafından
Bu arada realme c11 benim telefonum
0 oy
(83 puan) tarafından
Şifreni değiştirip oturum açılan tüm cihazlardan çıkış yap
(4 puan) tarafından
Eski numarama kayıtlı degistiremiyorum
(83 puan) tarafından
E mail ile de olur diye düşünüyorum çok hakim değilim ama
0 oy
(913 puan) tarafından
Esinin telefon modeli varmi burada
(4 puan) tarafından
Ya herşey bitmiş gitmiş niye böyle bişey yapıyor anlam veremedim dün öğlen de 3 gibi girilmiş
(913 puan) tarafından
Daha 1 haftadir ayriyiz diye yazmissin sanki yanlis mi okudum yada anladim
Belki barismak istiyor aranizda buyuk bi ayrilik nedeni yoksa ilgini cekmeye calisiyor olabilir
(4 puan) tarafından
Doğru söylüyorsun kendi bı bayanla konuşmuştu şimdi bende aynını yaparım diye korkuyor olabilir
(913 puan) tarafından
Aaa aldatma gibi bi durum mu ben oyle tahmin etmemistim minik bisey varsa geri donsun diye ugrasir diye dusunmustum canm k.bkma
(4 puan) tarafından
Yok canım sorun degil
0 oy
(11,257 puan) tarafından
gir değiştir şifreni 
0 oy
(50,868 puan) tarafından
sen degis şifreni esin yapiyor olabilir
0 oy
(566 puan) tarafından
Eşin giriyor büyük ihtimal şifreni değiştirebilirsin 
0 oy
(233 puan) tarafından
Hayır Canım Eşin Girmiyor Açık Olan Senin Telefonun Eşin Girmiş Olsa Onun Telefon Modeli Yazar 
(4 puan) tarafından
Girdiği saatler benim uyuduğum saatler
(233 puan) tarafından
Canım benim telefonda da Android diye yazıyordu ayriyeten Benim telefonun kendi adı yazıyordu uzun süreli çıkış yaptığımda bile açık görünüyordu sonradan kontrol edip saatine baktığım zaman hatta ben de senin gibi tedirgin oldum birimi giriyor diye de sonradan baktığımda Kendi telefonum olduğunu anladım
(233 puan) tarafından
Şöyle yap istersen bir gün boyunca hiç girme arkadaşın girsin senin hesabına hani messenger'ına falan aktif misin değil misin öyle baksınlar ya da kaç saat önce aktif misin öyle anlarsın
(4 puan) tarafından
Oyle yapabileceğim hiç arkadaşım yok
(4 puan) tarafından
Canim messengerde girilenlerde onun markası çıktı
0 oy
tarafından
Tüm cihazlardan çıkış yap ve şifre değiştir.
0 oy
(4,088 puan) tarafından
Şuan hesabına giriş yapıyorsan yeni telefon numaranı yada e postanı kaydet sonra şifremi unuttum yapıp şifreni değiştir giriş yaparken de tüm cihazlardan çıkış yap 

Numaranı yada e postanı eklersen bilgilerine sadece ben yapmayı unutma gözükmesin profilinde 

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 433 göst.
7 Mart 2022 Diğer kategorisinde Cancanlarim (1,009 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 412 göst.
0 oy
7 cevap 301 göst.
23 Ağustos 2023 Aile kategorisinde Poyrazuraz (37 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 1,796 göst.
17 Temmuz 2023 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu