+2 oy
232 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (72 puan) tarafından

Bu aralar biraz fazla düşünüyorum dışarı çıkıyor aklıma kötü kötü şeyler geliyor iş yerinde olsun evde olsun sürekli wpda aktif ara sıra ama dışarı çıktığı zaman wpa hiç girmiyor taki eve gelene kadar başka şeylerde var ama sadece bı kaçını söyledim beni aldatıp aldatmadiginii nasıl öğrenebilirim 

6 Cevaplar

+1 oy
önce (1,060 puan) tarafından

Şeytandandır o boş yere niye kendini yıpratıyorsun

önce (72 puan) tarafından

Psikolojik olarak çöktüm şüphe çok kötü birşey bilmiyorum 

önce (1,060 puan) tarafından

Daha önce bir yanlışını gördun mu.

-Reklam-
+1 oy
önce (8,136 puan) tarafından

Bak supheleniyorsan atletinin tersini giydir ona caktirmadan cikmadan . Eve gelince bak düz tarafiysa çıkarmış demektir.

Ama bu şüphe herkeste oluyordur bence. Ben burda aldatma postu okumaktan bir ara kafayı takmistim. Ama boşa supheymis Allah'tan

önce (8,136 puan) tarafından

@Masal.ak kiz disari cikinca kiyafet degistirmiyormu. Al.atleti ters cevir cilve yapa yapa bu gün ben giydiriyim seni de ve giydir haberi bile olmaz 😂🤣

önce (2,876 puan) tarafından

@Sekerkizz aynen öyle canım bende artık asla yapmaz demiyorum Allah göstermesin,erkeklerden herşey beklenir çünkü.

Ama mesela bu tarz postlar açılınca moralim aşırı bozuluyor😔 çünkü eşimin böyle bir şey yapacak olması bile benim psikolojimi bozmaya yetiyor,zaten psikolojim iyi değil😂

@Masal.ak sözüm sana değil canım yanlış ama çok hassas olduğum noktalar için şenlik bir şey yok.

Ama bence kafana takma kendini üzme ortada birşey yokken bile sanki varmış gibi hareket ediyoruz ee buda psikolojini çok etkiler.

😂😂 denerim sağol 

+1

Evet ya üzgünüm gerçekten böyle birşey paylaştığım için ama kimseyde anlatilmiyor malesef içimi biraz buraya dökmek istedim 😏

+1

İnşallah 

0 oy
önce (1,286 puan) tarafından

Telefonuna program kur 

Ne programı nasıl birşey 

0 oy
önce (677 puan) tarafından

Bu değişebiliyor kimi erkek aldatıyor ama karısına hediyeler iyi davranışlar sergiliyor kimisi de yer yalana başvuruyor 

0 oy
önce (255 puan) tarafından

Ilk once bence aldatan erkeyin ilgisi azalir ister cinsel ister manen.bide ayri yatmaya baslar klltukta falan uyuya kalmis gibi yapar telefonunu tualete girerken bile yanindan ayirmaz.sıksık seni biyerlere gondermeye calisir kendisi goturmez seni birileriyle taksiyle falan yollar.benim babamdaki ilk belirgin seyler bunlardi.annemi hep kiskanirmis ben gormedim ama sonradan onu kendi arabasiyla hicbiyere goturmuyordu mesela annem ailesine gitmek istediyinde taksiyle otobusle gonderiyordu falan iste.Rabbim erkeklerin hepsine kuvvetli iman versin ki boyle iyrenc yollara girmesinler

0 oy
önce (653 puan) tarafından

Bosanamayacaksaniz cok kurcalamayin derim.Arkadasim aldaltildi 7 duvele yaydi bunu aileler karisti ve kiza ailesi sahip cikmadi, o evde yasamaya devam etti.Ustelik adam bu sefer baska kadinla aldatti ve biliyor biseyi yapamiyor.Adam daha da azitti o kadar diyeyim.

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 769 göst.
20 Kasım 2019 Diğer kategorisinde Ö.B❤️A.C.A (582 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 721 göst.
26 Kasım 2018 Aile & Aşk kategorisinde Meleklerimm (300 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 97 göst.
0 oy
3 cevap 63 göst.
19 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Masal.ak (72 puan) tarafından soruldu

413,239 soru

12,441,776 cevap

46,007 kullanıcı

Kategoriler

...