Yani gerçekten şoktayim kizlar ben şu an 24 yasindayim 3 cocuguma hamileyim
Ilk anne oldugumda 18 yasindaydim ama bebeklerimi bi adam yuzunden asla ihmal etmedim kavgalarimizda oldu buyuk kuçuk ailevi zorluklarimizda oldu bi Allahin kulundan pek destek goremedim annem ve kizkardesim disinda ama boyle bi cahillik yapmadim
Yeri geldi esimin yerine babalik bile yaptim ilk top oynamayi bisiklet surmeyi ben ogrettim futbolu ben ogrettim eşimin bazi seyleri kavrayamadigi zamanlar çok oldu çunki kendisi babasiz ve annesiz buyumuş aile kavragimini ben kendimi yirtarak ogrettim esime
Ama ne olursa olsun cocuklarim benim için hep ilk olanda oldu çunki onlar benim kanimdan içimde buyuttum onlari şu an yeri gelir eşimi bile karistirmam cocuklarima
Yani ben 24 yasindayim bu post sahibi 26 yasinda benden bile 2 yas buyuk ama sanki 16 17 yasinda ergen hamile kalmiş kiz gibi davraniyor
Ben kimseyi kolay kolay kinamam asla sizi kiniyorum gercekten çok geç olmadan kocanizin pesinde dolanmayi birakin ve bebeginize odaklanin o sizin karninizda her seyi hissediyor evcilik oynamanin sirasi degil
Bu arada benim gibi yazanlarada takintiliyim yazmissiniz cahilligin adi ne zamandan takinti olmus