Kızlar mesajla birisiyle sohbet ederken çok geç yazıyorum. Yazana kadar aklımdaki cümle gidiyor hani yanlış yazmayım diye kelimeye bakıyorum sonra ne yazacagiki6 unutuyorum 🤦♀️ siz nasıl hızlı yazıyorsunuz bana diyin bende hızlı msjlasmak isyiyomm
ses gonder en hizlisi o 😉
😂😂😂 yada sese basarak konus klavye yazsin😂 amaaan yazim yanlisina da takilmaya gerek yok yaz gtsin karsidaki illaki anlar anlamasa da beyin vimnastigi yapmis olur😂
Lisede o kadar çok mesajlaştım ki, bakmadan kavga bile ederdim. Dokunmatik ekran da bile bakmadan yazabiliyorum az buçuk. Yani, bol bol pratik. Ama en kısa yoldan sesle yazma mı ne var.
Yazacağınız şeyi kafanızda cümle kurup3 öyle mı yaziyorsuniz yoksa hemen yazmaya mi başlıyorsunuz
Doğaçlama yaz
Yani canım düşünürken yazıyorum işte. Çok önemli bir şeyse not defterine yazar oradan kopyalarım
Ya bence çok önemli bir dert değil Tamamen el alışkanlığı ile alakalı ama yine de hızlı yazmak istersen mikrofon var mikrofona konuşup yazabilirsin hataları düzeltirsin
Vatsaptan birini engelle bol bol pretik yapıp mesj at 1 haftada elin alışır bence
İyi fikirmiş yada kendimle de mesajlasabilirim
🤌🏻🤌🏻🤌🏻
Uzmanım bu konuda klavyede de hızlı yazarım telefonda da orta okulda kuzenimle msn de az yasizmadim sonra lisede de chat yapardım hızlı zamanlardı tabi ki :) pratiklik kazanıyorsun zamanla
Bende çok hızlı yazıyorum ben ise karşı tarafı beklerken ruhum daralıyor hızlı yapmakta güzel değil bence
Aynı ben😂bende çok hızlı yazıyorum ama karşı taraf ölü gibi yazınca sıkılıyorum🥴
Ay bende bende canım sıkılıyo o bana yazana kadar sinir krizi geciryorum illa karsı tarafa laf sölerim😂
Eşim mesela çok ağır bir saat yazıyıoo yazıyo deli oluyorum yaz artık diye kaç msj atıyorum 😂
Kendimi bildim bileli öyleyim birde hızlı klavye kursuna gittim ben belge almak için dahada hızlandı saniyede roman yazarım 😂
ben hizli yazarim bazen düzeltmek zor gelir burdada yanlis yunlus gonderirim sesli yazdirabilirsin mesaji klavyeden sonra okuyup duzeltirsin arkadasim oyle yapiyor
Once yazip sonra duzelt
Sesli yaz madem öyle. Sen konuş telefon yazsin
Ooo bacım ben 10 bin 20 bin smslerin havada uçuştuğu bittiği zamanlardan geldim aşırı hızlı klavye kullanıyorum ahahahah 😃
Ben yazarken klavyeye bakmıyorum bile sürekli işim bilgisayardan olduğu için herhalde 😅 ve aşırı hızlı yazarım aklımdakini yazarım sonra döner bakarım yazımda hata var mı diye , iki saat bide yanlış mı doğru mu yazdım diye mi kontrol edeceğim 🙄
Sesli klavye var bacım onu kullan
413,337 soru
12,444,461 cevap
46,109 kullanıcı