+2 oy
280 göst.
önce İnternet & Teknoloji kategorisinde (16 puan) tarafından

Kızlar mesajla birisiyle sohbet ederken çok geç yazıyorum. Yazana kadar aklımdaki cümle gidiyor hani yanlış yazmayım diye kelimeye bakıyorum sonra ne yazacagiki6 unutuyorum 🤦‍♀️ siz nasıl hızlı yazıyorsunuz bana diyin bende hızlı msjlasmak isyiyomm

13 Cevaplar

+2 oy
önce (136,676 puan) tarafından

ses gonder en hizlisi o 😉

önce (6,459 puan) tarafından

😂😂😂 yada sese basarak konus klavye yazsin😂 amaaan yazim yanlisina da takilmaya gerek yok yaz gtsin karsidaki illaki anlar anlamasa da beyin vimnastigi yapmis olur😂

-Reklam-
+1 oy
önce (1,071 puan) tarafından

Lisede o kadar çok mesajlaştım ki, bakmadan kavga bile ederdim. Dokunmatik ekran da bile bakmadan yazabiliyorum az buçuk. Yani, bol bol pratik. Ama en kısa yoldan sesle yazma mı ne var. 

önce (16 puan) tarafından

Yazacağınız şeyi kafanızda cümle kurup3 öyle mı yaziyorsuniz yoksa  hemen yazmaya mi başlıyorsunuz 

önce (1,145 puan) tarafından

Doğaçlama yaz

önce (1,071 puan) tarafından
+1

Yani canım düşünürken yazıyorum işte. Çok önemli bir şeyse not defterine yazar oradan kopyalarım

+1 oy
önce (653 puan) tarafından

Ya bence çok önemli bir dert değil Tamamen el alışkanlığı ile alakalı ama yine de hızlı yazmak istersen mikrofon var mikrofona konuşup yazabilirsin hataları düzeltirsin

+1 oy
önce (62 puan) tarafından

Vatsaptan birini engelle bol bol pretik yapıp mesj at 1 haftada elin alışır bence 

önce (16 puan) tarafından
+1

İyi fikirmiş yada kendimle de mesajlasabilirim

önce (62 puan) tarafından

🤌🏻🤌🏻🤌🏻

+1 oy
önce (5,004 puan) tarafından

Uzmanım bu konuda klavyede de hızlı yazarım telefonda da orta okulda  kuzenimle msn de az yasizmadim sonra lisede de  chat yapardım hızlı zamanlardı tabi ki :) pratiklik kazanıyorsun zamanla 

+1 oy
önce (10,338 puan) tarafından

Bende çok hızlı yazıyorum ben ise karşı tarafı beklerken ruhum daralıyor hızlı yapmakta güzel değil bence 

önce (2,906 puan) tarafından

Aynı ben😂bende çok hızlı yazıyorum ama karşı taraf ölü gibi yazınca sıkılıyorum🥴

önce (1,672 puan) tarafından
+1

Ay bende bende canım sıkılıyo o bana yazana kadar sinir krizi geciryorum illa karsı tarafa laf sölerim😂

önce (10,338 puan) tarafından

Eşim mesela çok ağır bir saat yazıyıoo yazıyo deli oluyorum yaz artık diye kaç msj atıyorum 😂

+1 oy
önce (705 puan) tarafından

Kendimi bildim bileli öyleyim birde hızlı klavye kursuna gittim ben belge almak için dahada hızlandı saniyede roman yazarım 😂

+1 oy
önce (52,249 puan) tarafından

ben hizli yazarim bazen düzeltmek zor gelir burdada yanlis yunlus gonderirim sesli yazdirabilirsin mesaji klavyeden sonra okuyup duzeltirsin arkadasim oyle yapiyor

+1 oy
önce (497 puan) tarafından

Once yazip sonra duzelt 

+1 oy
önce (29 puan) tarafından

Sesli yaz madem öyle. Sen konuş telefon yazsin

+1 oy
önce (4,605 puan) tarafından

Ooo bacım ben 10 bin 20 bin smslerin havada uçuştuğu bittiği zamanlardan geldim aşırı hızlı klavye kullanıyorum ahahahah 😃

+1 oy
önce (1,248 puan) tarafından

Ben yazarken klavyeye bakmıyorum bile sürekli işim bilgisayardan olduğu için herhalde 😅 ve aşırı hızlı yazarım aklımdakini yazarım sonra döner bakarım yazımda hata var mı diye , iki saat bide yanlış mı doğru mu yazdım diye mi kontrol edeceğim 🙄

0 oy
önce (1,463 puan) tarafından

Sesli klavye var bacım onu kullan 

İlgili sorular

+1 oy
12 cevap 223 göst.
0 oy
6 cevap 374 göst.
15 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Alyakus (2,533 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 909 göst.
12 Şubat 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu