+2 oy
100 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (1,812 puan) tarafından

Hanımlar iyi akşamlar nasılsınız? Ne yemek yapıyorsunuz bakalım ben bugün 

Patlıcan yemeği 

Pirinç pilavı 

Çorba 

Kek 

Yapıyorum 

Sizlerinde eşi hergün farklı birşey aşeriyormu :) ben 21+5 hamileyim şu güne kadar eşim benden çok aşermiştir sürekli evde tatlı pasta kek birşey olsun istiyor olmadımı modu düşüyor😅 

imagebuda şurda dursun düşman başına 😂 İnternetten sipariş verirken 3 kere düşünün😅

3 Cevaplar

+2 oy
önce (8,136 puan) tarafından

Ay bu benim esim yaaa hergun yeni bir sey pisirmemi istiyor ki zaten allahtan bende seviyorum ve pisiriyorum

önce (1,812 puan) tarafından

Bende seviyorum yapıyorum ama bugün havuçlu kekin sonunu yedi gece nöbete gidecek uyumaya çalıştı uyuyamadı yokmu kek tatlı birşey diyor aşkım yeni bitirdin ya diyorum tamam kek yapsana diyor 😅Allah tan seviyorum kocamı yoksa çekilmez 

-Reklam-
+2 oy
önce (3,957 puan) tarafından

Eline kolunu sağlik aynı benim eşimde öğle sürekli evde kek kurabiye olur canı hep ister bende bugün tavuk pirzola şehriyeli pilav yapıyorum yanına karışık meyve suyu sıkıcam yoğurt salata var bide kakaolu puding yaptım

Oohh seninde ellerine sağlık canım afiyet olsun 🙏 erkekler hep aynı demekki hayır evde olunca bende yiyorum orası kötü 😅

+2 oy
önce (130 puan) tarafından

31 haftalik hamileyim bu gune kadar hic bisey asermedim eşimin hep biseyler cani isdiyor gibip aliyor😂😂

Aynı durumdayız desene😅 sorsan senin için alıyordur

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 124 göst.
6 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Ozum123 (377 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 267 göst.
3 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Esra1212 (267 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 295 göst.
0 oy