0 oy
161 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kizlar sevgi erkeklerde yatak mi sence? Artık çok bunalimdayim hiçbir  arkadaşım yok telefonla konuşacak kimse yok. Anlamıyor yataktan başka bildiği birşey yok ne bir gezme ne bir film ne bir çay içmek için bir yer. Yok tek bildiği annesi yada yatak başka birşey yok.bir ev  alma planımız var onda da ikide bir  annemlerle ortak bir inek alacaz onunla ev Alaçam deyip duruyor.iki kere nohut buğday ekti dedi ev parası gram yeminle bir TL görmedim ailesine harcadı.Biz bugün. Yengem ameliya oldu oglundaydi görmeye gittik orda dedim bak yengem bunları sadece bir sandıkla attı. Bak ne güzel ev almışlar karı koca birlik olup geceli gündüzlü sen yapamazsin dedim beyefendi zoruna gitti

2 Cevaplar

0 oy
(1,097 puan) tarafından

Burada bir arkadaşım var sözü hep hoşuma gider anasının memesinde ayırlamamış daha eşin . 

tarafından

Ve sevgiyi yatakta tek biliyor ben artık sıkıldım sonra ben kötü oluyorum afedersiniz

(1,097 puan) tarafından

Yani eşin sadece cinsellik için evlenmiş o da günah olmasın diye mi yani kırıcı olmak istemiyorum gerçekten Allah sabır versin canım 

(4,331 puan) tarafından

Sevgi değil ki o. Biyolojik ihtiyacını gideriyor o kadar. Sevgi böyle bir şey değil. 

-Reklam-
0 oy
(5,027 puan) tarafından

Rabbim yardımcın olsun cnm o kocalığı eşliği sadece yatak zannediyor 😏

İlgili sorular

+3 oy
11 cevap 397 göst.
+1 oy
3 cevap 76 göst.
0 oy
9 cevap 338 göst.
+5 oy