Eşim markette çalışyor kasiyer yanındaki kasir kızla fazla samimi olmaya başladı sanki her şeyinden haberdar. Bide kız sürekli farklı konularda eşime gece gece whatsapdan yazıp bişeyler soryor evet farklı şey konuşulmuyor ama ben artık sinirlenmeye başladım içimde ileriye dönük kötü bir his oluşmaya başladı. Siz ne düşünyorsunuz bu konuda.
Farklı bişey olmadan önünü kesmeliisn o yizden eşin yerine sen cevap verebilirsin mesajda uyuyor esiyim ben ne oldu falan sonra markete gidip bı gözdağı verebilirsin.
Ben bi denk gelince zaten eşim olarak yazmayı düşünyorum gece yazma bana eşim rahatsız olyor diye.
Vala cnm ne yap et şöyle de nasıl dersen artık sinek küçük mide bulandırır
Eşine tatlı dille söyle ben çalışıyor olsam bu saatte bana erkek bir iş arkadaşım mesaj atsa sen rahatsız olmaz misin de. Lütfen geç saatte attığı mesajlara cevap verme ki bir daha atmasın de. Çok haklısın. Biz nişanlıyken atardı iş yerinden kızlar ben rahatsız olduğumu söyledim ne alaka bu saatte diye sonra kesti.
Evet bide gitmiş eşimin okuluna kaydolmuş o da yakında patlicam ama iki çocukla hiç fırsat olmuyor
İş yerinde olabilir iş arkadaşlığı yani ama gece mesaj atması ne alaka.
Ben olsam arada oraya gidip de dikkat çekici giyinip bi kendimi gösterirdim dilimle gözümle laf sokardım duruma göre😁
Evet öyle yapıcam öyle dikkat çeken cüssemde yok ama :D
Olsun biraz dik durursun özgüvenli durursan olduğundan uzun görünürsün zaten:)
Canım sen yurt dışında değil miydin ? Kız yabancı mı? Onlar biraz fazla samimi oluyor kadınla veya erkekle. Ama esin önünü alsın
Evet ben yeni geldim ama eşim bir senedir burda okuyordu durumlar biraz karışık o da gitti sonra bizle tekrar geldi. Kız bizdenya
Esine rahatsiz oldugunu belirt ve bu saatte mesak atilmaz arkadasininuyar de. Git bi kendini goster, aaa geceleri mesaj atan arkadas sen miydin de gülerek, onunu kes olayin
Bi ziyaret edicam yakındada ilte iki çocukla daha hiç gidemedim
413,249 soru
12,442,066 cevap
46,025 kullanıcı