+1 oy
266 göst.
önce Diğer kategorisinde (235 puan) tarafından

Eltim kve kaynanamla otuuyoz kaynanm bana  sen kuranını okuyormusun diyo sen okumuyorsun çoktandır ağzını açmamışsın  bak eltin okuyo diyo. Görende kaynanamı 5vakit naöazında sancak. Sonra eltime senin idrar rengin ne cinsiyet güya benim adıma konuşıyor eltimde ben onun cinsiyetini mrk ediyom sancak. Sonra diyo sen iş yapmıyorsun ağırlaştın artık sen işin akşama bırakıon diyo çok zoruma gitti sanki kendi benim gelp işimi yapıo 

9 Cevaplar

+1 oy
önce (3,060 puan) tarafından

Kuran okuyup da idrar renginden cinsiyet belirlemek büyük ilim. Bravo. 

Sorsan kapalıdır ama benden de dindardır. 

-Reklam-
0 oy
önce (693 puan) tarafından

Zoruna gitmesin gereken cevabı ver sustukça dahada laflarıyla sıkıcaklar canını 

0 oy
önce (2,900 puan) tarafından

Saçma sapan konuşmuş bence cevabını hemen yapıştırırdım,eltini övüyor seni gömüyor🤦🏻‍♀️

0 oy
önce (950 puan) tarafından

Sen cevap vermedin mi susarsan her şeye karışır kendini savunman saygısızlık olmaz şakayla karışık lafını sok 

0 oy
önce (1,485 puan) tarafından

Böyle Kaynanalar kapatılsın ya. İdrar rengi sormak nasıl bir cahillik. Sanki 6 yıl Çapa tıp okumuş cinsiyet tahmin edecek

0 oy
önce (19,069 puan) tarafından

Cevabını vermezsen daha çok soruna gider. Birinin idrar rengini soracak kadar kafayı yemiş olamazlar diyorum ama her seferinde yanılıyorum :) 

0 oy
önce (2,045 puan) tarafından

Aynısını banada sormusdu...istersen idrar kültürü vereyim sana dedim🤣eşim halada kizar susamama sorunsali var bende...

0 oy
önce (375 puan) tarafından

Keşke böyle kaynanaların konuştuğu an dilleri bağlansa

Maalesef bizim ki de aynı tek çözüm o söyledikçe sende söyleyeceksin 

0 oy
önce (2,624 puan) tarafından

Kaaale alma tekrar gelir söylerse herkesin cehennemi kendine günahı kendine diyip köşeye çekil 

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 978 göst.
19 Mayıs 2020 Aile & Aşk kategorisinde Selimasel (50 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 681 göst.
0 oy
13 cevap 337 göst.
7 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Seldaekinci (530 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 642 göst.

413,272 soru

12,443,106 cevap

46,059 kullanıcı

Kategoriler

...