Çok geçmiş olsun canım
Maşallah başımdan çok bela eksik olmaz benim de ama en ağırı oğlum 7 aylıktı süt sagiyordum o ara da kardeşimin nişanlısı ile telefonda konuşuyorduk bir anda yüzümün sağ tarafını hissetmemeye başladım elim kolum derken ayağıma kadar his gitti gelinimiz abla niye ses vermiyorsun uyudun mu felan dedi acil eşimi arayın uyansın yanıma gelsin bagiramiyorum oğlum uyanmasın diye ayrıca göremez oldum eşimi aradılar eşim geldi yanıma gecenin 3-4u gibi beni öyle görünce şok oldu el kadar bebek hastaneye gitsek oğlum rezil olacak gurbetteyiz sabahı bekledik o şekilde sabah ev sahibinden yardım istedik sağolsun bizimle hastaneye geldi orda bebeğimle ilgilendi ben tabi iyice kötüleştim yoğun bakıma aldılar biraz kaldım hastanede beynine pıhtı atmış
2-3 ay kadar önce de sürekli bayılıp kalıyordum ilk bayıldığımda oğlum başımın altına yastık felan koymuş kafamı çok sert carpmisim açılmış biraz iki dikiş atıldı Allah'tan eşimin mesai bitmesine yakın oldu da eşim geldi hemen
Bir gün banyoyu yıkarken ayağım kaydı düştüm elim çatladı şansıma eşim il dışındaydı oğlumla ağlaya ağlaya hastaneye gittim hastane de uzak o halde araba sürdüm
Oğlum okula geç kalmıştı onu yetiştirelim diye koştururken merdivenden düştüm ayağım kırıldı ameliyat oldum
Geçenlerde de bulaşık makinesini temizlerken elektrik çarptı baya salladı çok kötü oldum
Elhamdülillah yaşıyorum 😂😂😂