+3 oy
1,113 göst.
önce Diğer kategorisinde (2,606 puan) tarafından

Kızlarr değişik bi sorum evet ama 2 gün önce başıma geldi kombimiz terasta terası bilirsiniz üstü açık kar yağmur yağmış kombinin de elektrik kaçağı olan kablosu yere düşmüş yani yerdeki suya bastığım an Allah korusun ölebilirdimm ölümden döndüm diyebiliriz var mı sizinde böyle anılarınız :D şimdi gülüyorum ama düşününce korkunçç

60 Cevaplar

0 oy
önce (385 puan) tarafından

Eşimden boşandım ölümden döndüm 😂

-Reklam-
0 oy
önce (852 puan) tarafından

Şofben den zehirlendim. Kendimden geçmişim gözümü açtığımda hastanedeydim başımı vurmusum dişim kırılmış. Annem zar zor cekeleyerek çıkarmış banyodan zar zor giydirmiş arabaya atıp acile götürmüşler ambulans çağırmışlar gelmemiş. Baya ölümden döndüm yani

0 oy
önce (1,378 puan) tarafından

Bundan 10 sene önce trafik kazası geçirdik teyzemlerle. 4 takla attik. Araba oert haldeydi iclerinde hiç bı yara izi almayan bendim. Ama teyzemlerin durumu ağırdı. Eniştem teyzem ve kuzenim. Neyseki hepsi saglar. Ama çok fena bı kazaydi:))

önce (1,247 puan) tarafından

Aynısı başıma geldi benimde ama bizim arabada kimseye birşey olmadı araba perte gitti 🤣

0 oy
önce (819 puan) tarafından

10 yaşlarında iken ayağım asansörde kaldı :). Asansör beni içine çekiyordu.  

0 oy
önce (14,065 puan) tarafından

Ölümden dönmek mi bilmiyorum ama kavşaktan arabayla  döndüm. Sol seritteydim acemi olduğum için sağdan gitmeye gayret ediyorum. Sinyalimi verdim ve sağa gececekken sağdan birden araba geldi hemen sola kırdım direksiyonu şükür ki hakimiyetimi kaybetmedim. Adam da el kol hareketi yapıyor bana hayır sinyalimi vermişim sağa yonelmisim sen nasıl sağdan geçmeye çalışıyorsun solla geç madem ben seridime geçince. 

0 oy
önce (7,037 puan) tarafından

Geçmiş olsun canım benim iki tane var biri çocukken tiner içtiydim annem yağlı boya ile demirleri boyuyodu tineride su zannettim içmişim biride ikinci doğumda kanamam durmadı bana öldü gözüyle baktılar eşime hazırlıklı olun burdan sağ çıkamayabilir demişler :/ çok şükür şuan iyiyim iyiyiz 

0 oy
önce (1,126 puan) tarafından

Sezaryen sorasında ölümden döndüm. Lokal anestezi yan etki yaptı . Üst tarafım da uyuşmayan başladı  nefes alamadım :( çok kötü bir durum. 

0 oy
önce (5,052 puan) tarafından

Bina yıkımı varmış binanın arka kısmından bizde bilmeden önünden geçiyorduk tam binayı geçtim bina tuzla buz oldu binanın  molozları filan üzerime gelmişti o son adımı atmasam altında kalacaktım

0 oy
önce (8,987 puan) tarafından

Biseklet biniyodum okul bahcesinde iste kardeşim de ordaydı onlarda top oynuyolardı okul bahcesinde 2 direk karşı karşiyadır bildiğin ince ip var ya onu iki direğin arasına bağlamışlar ben görmedim bisikletle sürmeye devam etim bi baktım yerdeyim ip boğazımı kesmiş biraz ayakta öyle kala kaldım bayıldım öldü sanmışlar şukür bişey olmadı ama 2 hafta   boynumu kımıltamadım)bide arabayla ucurum gibi bir yerden giderken araba birden ucuruma doğru giti ve son anda camura saplandı düşmedi araba) en son da sezaryanım 2 kere kalbim durmuş)

0 oy
önce (409 puan) tarafından

İlk doğumunda çok kanamam olmuştu ameliyatta doktor hasta kan kaybediyor diye bağırmıştı

0 oy
önce (20,522 puan) tarafından

Yaklaşık 4 yaşındayken 1 kutu bebek aspirini içmiştim. Annemler az daha geç farketse heralde şimdi yaşamıyor olurdum 

0 oy
önce (390 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun canım 

Maşallah başımdan çok bela eksik olmaz benim de ama en ağırı oğlum 7 aylıktı süt sagiyordum o ara da kardeşimin nişanlısı ile telefonda konuşuyorduk bir anda yüzümün sağ tarafını hissetmemeye başladım elim kolum derken ayağıma kadar his gitti gelinimiz abla niye ses vermiyorsun uyudun mu felan dedi acil eşimi arayın uyansın yanıma gelsin bagiramiyorum oğlum uyanmasın diye ayrıca göremez oldum eşimi aradılar eşim geldi yanıma gecenin 3-4u gibi beni öyle görünce şok oldu el kadar bebek hastaneye gitsek oğlum rezil olacak gurbetteyiz sabahı bekledik o şekilde sabah ev sahibinden yardım istedik sağolsun bizimle hastaneye geldi orda bebeğimle ilgilendi ben tabi iyice kötüleştim yoğun bakıma aldılar biraz kaldım hastanede beynine pıhtı atmış 

2-3 ay kadar önce de sürekli bayılıp kalıyordum ilk bayıldığımda oğlum başımın altına yastık felan koymuş kafamı çok sert carpmisim açılmış biraz iki dikiş atıldı Allah'tan eşimin mesai bitmesine yakın oldu da eşim geldi hemen 

Bir gün banyoyu yıkarken ayağım kaydı düştüm elim çatladı şansıma eşim il dışındaydı oğlumla ağlaya ağlaya hastaneye gittim hastane de uzak o halde araba sürdüm 

Oğlum okula geç kalmıştı onu yetiştirelim diye koştururken merdivenden düştüm ayağım kırıldı ameliyat oldum 

Geçenlerde de bulaşık makinesini temizlerken elektrik çarptı baya salladı çok kötü oldum 

Elhamdülillah yaşıyorum 😂😂😂

0 oy
önce (102 puan) tarafından

Bi kere yanlislikla bulaşık parlaticisi ictim  hemen cikardjm tükürdum fln ölümden donmek degilde 

0 oy
önce (8,384 puan) tarafından

Sırtımın üzerine bi düştümde nefes alamamıştım

0 oy
önce (71 puan) tarafından

Köyde kavga çıktı karşı taraf kalabalıktı evimizi taradılar mermi evin içinde 4 5 yere degmisti ve düşmüştü ölümden döndüm ama çocuklarım korkmasın diye verdiğim çaba daha ağır gelmişti bana:(rabbim korusun cümlemizi kimseye yasatmasin

0 oy
önce (784 puan) tarafından

İş yerine yetişmeye çalışıyordum kış ayı ve yağmur vardı. Otobüs kaçırdım sonra koştum son dk bir tane yakaladım ama hem donuyorum hem kalbim çarpıntısı fazlaydı koşmaktan acele etmekten patronda acimaszdi korkuyorum neyse bindim otobüse çarpıntım geçmedi ve indim bir iki dk sonra bir market önünde bıraktı baktm kadındı abla biraz kötü hissediyorum oturabilirmym dedim bana direk dışarda oturabilirsn baktim bişey yok ne sandalye ne tabure yağmur felaket ama nefes almakta zorlanyrm birine ihtiyacm var o an attm kedimi kaldırıma tamam dedm gidyrm durdum bir Allahn kulu gelmedi o marketteki ablada ah ah 6 yıl oldu unutamyrm ya 

0 oy
önce (2,430 puan) tarafından

Bende anamın karnında ölümden dönmüşüm bana anne karnında ölmüş bu bebek demişler annem kürtaj olacakmış sonra ebe eli ile kontrol edince elimi tutmuş elimi çekmişim kadin basbas bağırmış az kalsın canlı çocuğu dilim dilim dograyacaktiniz diye ben prematüre bebekmisim annem doğum yaptığında o kadar küçükmüşum ki hala anlatır ölür gözüyle bakarlarmis bana:)))

0 oy
önce (1,970 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış ❤️‍🩹

İki yıl önce denize girmiştim soğuk alerjim var ileri boyutta ve eşim ısrar etti kafanı da sok deniz suyuna iyi gelir diye. Fenalaştım tansiyonum düştü tesettür mayo vardı üzerimde başımdaki boneyi falan alıp attım o an eşim başımı havluyla örtmeye çalışıyor. Çocuklar denizde ve küçükler. Ben kendimi sahildeki taşların üstüne zor attım. Gözümün önü öyle bir karardı ki anlatamam. Müthiş bi bunaltı çöktü. Alerji tüm vücudumu ele geçirdi. Bilincim kapandıı. Sadece dalga seslerini duyuyorum ve "Allahım affet bi daha günah işlemeyeceğim" gibi şeyler mırıldanıyorum. Kesin yani öldüm sanıyorum artık. Eşim ordaki birinden yardım istemiş çocukları arabaya taşımışlar. Beni de emniyet kemerimi takmadan bindirmiş yarı baygın. Kendime geldiğimde dudağım patlamış. Arabada bayılıp hızla çarpmışım. Eşim böyle konularda asla soğuk kanlı olamıyor. Emniyet kemerimi en takması gereken yerde takmamış kafa göz çarpa çarpa gitmişiz yazlığa. Yazlığa gelince kurban bayramının ilk günü olduğu için herkes et doğramakla meşgul. O işlerinin arasında çocukları komşuya bırakıp hastaneye gittik. Tabi zor duruyorum ayakta. Hemşireler tansiyonumu ölçtükleri gibi Beni tekerlekli sandalyeden direkt sedyeye yatırdılar. Gözümün önünde sinekler uçuşuyor. Uzun süre kendime gelmemi beklediler. Hiç ölüme o kadar yaklaştığımı hatırlamıyorum.. 

0 oy
önce (673 puan) tarafından

Pazara girmiştim bundan 6 sene kadar önceydi tam isim çıktı pazardan gelirken arabanın biri gel bana tosla Allah'tandır yanaştı ama elim ayağım boşalmış panik atak krizim tutmuştu 

0 oy
önce (2,103 puan) tarafından

İkinci doğumum sezeryanbokdum üç hucuk saat sürdü kan kaybı voknoldu yapışıklık olmuş krndimi biraktim ölüyorum diye doktorların kafamda olumsuz konusmalarini duyduğum hep amancok sukur Rabbim yavrularima bağışladı 

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 859 göst.
10 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Busraaaaaaaaa (4,677 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 547 göst.
7 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 661 göst.
21 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Esra & (209 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 511 göst.
13 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Aysel Güzel (1,150 puan) tarafından soruldu

413,270 soru

12,442,792 cevap

46,048 kullanıcı

Kategoriler

...