+3 oy
292 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (3,423 puan) tarafından

image

Günaydın kızlar 🥰 ne yapıyorsunuz kahvaltılar yapıldı mı? Biz bugün ilk defa saat 10 da uyandık kızım normalde 8de kaldirirdi bizi. Kahvaltı yaptık ben ev işlerini hallettim. Şimdi kahve içiyoruz eşimle. Görüşmeleri varmış dışarı çıkacak her zamanki gibi. Bizde kızımla evdeyiz bugün hava çok soğuk çünkü. Duş alır bütün gün yatarım akşama yemeğimde var. 1 haftadır temizlik misafir derken çok yoruldum zaten.. 

Hadi bakalım sizde atin pazar kahvelerini ♥️

10 Cevaplar

+2 oy
önce (462 puan) tarafından

En İyi Cevap

Anam milletin kahvesi ne süslü utanır insan şunun karşisina dümdüz Çaykur kupasında neskafe atmaya :))

Aticam kızlar bekleyin 🤗

+1

..Kapitalizmin yeni gelinleri karşısında dimdik duran sunumsuz neskafem :D

image

önce (3,423 puan) tarafından

Kız yeni değilim 6 yıllık gelinim ama son bir senedir sunumlara sardım ilk yillarda böyle değildim 😃

Haha benim 5.yil çocuk büyütmekten sıra gelmedi sunuma falan ilgim de yok ama zaman ne gösterir bilemem şimdilik yiyip icebilirsem şükrediyorum bebeler saolsun ;)

Çocuklar büyüyünce olur bence 

-Reklam-
+2 oy
önce (461 puan) tarafından

image

3gundur anamlardayim aksam  gidicem daha smdi uzanabildjm oda annem oğlanı götürdü markete 

Kardesimde oglum kurdanlari dağıttı onları topluyor çay icicez sjsj

Afiyet olsun sizede

Teşekkür ederim canım 🥰 

+2 oy
önce (4,820 puan) tarafından

Afiyet olsun cnm sohbetleriniz bol olsun inşallah 🤲 

Bugün 11 e Kadar uyudum gece 2 bebemde uyumadı akşam 11 e Kadar uyudum ben kalktım eşim uyudu sabaha karşı 5 e geliyordu eşim uyandı ben geri uyudum sabahta eşim bebekle ilgilendi bende keyifle uyudum 

Kahvaltı yaptık bebemi yıkadık Selena izliyoruz

image

Yorucu bir gece olmuş. Bazen ikinci çocuk fikri geliyor sonra geri geçiyor uykusuz geceler aklıma geldikçe 

+1 oy

Post yukarıııiı

+1 oy
önce (414 puan) tarafından

Afiyet bal şeker olsun, benimde yarın doğumum var gerginim biraz :D

Allah yardımcın olsun canım sağ Salim kucağına alırsın inşallah bebeğini 

önce (414 puan) tarafından

Amin canım inşallah 🤲 

+1 oy
önce (3 puan) tarafından

Bebelerim ilk uykuyu yaparsa bir umut içerim bende inşallah sunumsuz kahvemi

En sunumcu ben miyim ya 

önce (3 puan) tarafından

Tecrübeli annesindir kesin 15 aylık ikiz bebeğim var biraz fazlasıyla zorlanıyorumm

3 yaşında benimki biraz zorluğu geçti 

önce (3 puan) tarafından

Ya ne güzel ozamnlar biraz daha rahat diyorlar bizde o günlere geliriz inşaallah 

+1 oy
önce (8,136 puan) tarafından

Aifyet olsun canim islerim bitti yenek yenildi bulasiklar yikandi esim ve kızım uyuyor bende cilekli kokteylimle keyif yapiyorum🎉🍓

image

Afiyet olsun 🥰 

0 oy
önce (750 puan) tarafından

Şöyle bir kahveye onkadar ihtiyacım varki afiyet olsun canım sunum da şahane 😊❤️ 

Ben şuan çok yıkık bir haldeyim ya iki gündür oğluma sanki güncelleme geldi oyalamak çok zorlaştı. Bı oyuncakla bı kitapla en fazla beş dk ilgileniyor. Gece eşim nobetteydi akşam bı saniye oturmadim gece geç uyudu uyuduktan sonra sürekli uyandı sabaha kadar bende onu tekrar uyutmaya çalışmaktan uyuyamadım. Ev Çarşamba pazarı yemek yok napcagimi dahi bilmiyorum. Oğlum iki dk bişey yapmama izin vermiyor. Tuvalete bile girsem kapıda ağlıyor hemen.

Uykusuz yorgun bitigim ya 16 aylık oğlum yalnız baktım hep hiç bu kadar çaresiz kalmamıştım. Oturup aglamamistim hep pozitif bakıyordum üstesinden geliyordum ama şuan yapamıyorum. Herşeyi yapmam lazım ama hiçbir şey yapamıyorum.😔

Senin için zor bir dönem başlıyor sanırım. 1 buçuk yaşla 3 yaş arasi çok zor. Bende kızımı tek büyüttüm saçlarım beyazladı son bir buçuk yilda. Sürekli aglamalar sebepli sebepsiz. Herseye inat hayir yok. Bazen oturup bende ağlardım onunla. Birine gidip bi kahve icsemde rahatlasam keşke derdim. Simdi 3 yaşını geçti çok şükür o günler geride kaldi. Azda olsa kendi kendine oynuyor en azından herseye ağlamıyor konuşuyor kendini ifade ediyor. Çocuklarla oynuyor bi yere gidince beni rahatsiz etmiyor. Hiç geçmeyecek gibi geliyor ama geçiyor işte. Sadece sabretmek lazim. O ağladıkça sen derin bi nefes al bekle sadece. Sarıl bol bol. 

önce (750 puan) tarafından

Anladım canım çok sağol bende az çok tahmin edebiliyorum daha yorucu bir seviye geliyor gibi diye de işte arada insan kendini çok çaresiz hissediyor. Ama neyse yemeklerimi yaptım iş yapamadım ama onları da yarın halledicem artık sağlık olsun yeterki oğlumun tadını çıkarıyorum napalim 😊

0 oy
önce (438 puan) tarafından

Afiyet olsun canim ben yogunum bugun buzluk hazirligi yapiyorum biraz esim iste cocugu uyutuyorum suan 

Bende bu hafta ici yapacağım inşallah. 

Ne yapcan sen 

Nohut fasulye falan ıslatırım. Börek var zaten şuan buzlukta. İçli köftede var. Baska ne yapılır bilmiyorum ki

Ben bugun pide yaptim simit pogacasi yaptik ispanakli gul boregi misket kofte ve normal kofte yaptim koydum manti sarma icli koftem nohut fasulye taze fasulye patlican (yemeklik ve koz ) vardi zaten fazla pirasam varmis hepsini dogradim biraz pisirdim kalani da posetleyip attim sana da fikir olsun yogurtmac miydi neydi cevizli tereyagli bi corek vardi onu da yapcaktim da unuttum bi de yer kalmadi zaten bazlama yapmak istiyodum pisi hogurup cigden atiyim cikarir kizartirim demistim de olmadi 

0 oy
önce (6,183 puan) tarafından

Afiyet olsun canısı bizde yola çıktık ben eşim görümcem ve eşi bide çocuklar Gaziantep'e gidiyoruz gezmeye oradan sonrada hayata inşaallah öyle geze geze gitcez ☺️💜❄️🩷

image

Hayırlı yolculuklar Antep biraz soğuk ona göre 🥰

önce (6,183 puan) tarafından

Allah razı olsun inşallah kardeşim benim bide hee yaaa buz gibi cidden 🥶

İlgili sorular

+1 oy
15 cevap 225 göst.
15 Aralık 2024 Diğer kategorisinde ASENA40 (20,676 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 171 göst.
10 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 830 göst.
26 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde & 2 Bal Annesi & (1,312 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 557 göst.
22 Aralık 2019 Diğer kategorisinde ❤MUALLİME❤ (3,136 puan) tarafından soruldu

413,248 soru

12,442,030 cevap

46,024 kullanıcı

Kategoriler

...