+2 oy
214 göst.
Diğer kategorisinde (425 puan) tarafından

Sabah'ın 6.30'unda giriş yaptırın dediler ve MHRS'ye baktım orada pazartesi saat 12.00'a ameliyat randevusu var, neden 6.30 da gelin dediler ki? Bana dua eder misiniz? Kızım ile birlikte oğluma ve eşime kavuşalım, aşırı gergin ve stres içerisindeyim.

10 Cevaplar

+2 oy
(1,836 puan) tarafından

Erkenden giriş yapılıyor canım maalesef mesai başlayınca kaçta alacakları belli olmuyor hayırlı kolay doğumların olsun inşallah 

(425 puan) tarafından
+1

Amin canım inşallah 🤲 

Hayırlısı artık bakalım 

-Reklam-
+1 oy
(4,045 puan) tarafından

Bende bir gün öncesi akşam yatış yapmıştım sabah damar yolunu açarlar sondayı takarlar Doktor'un işi daha çabuk biterse hemen de alabiliyorlar bide odaya yerleşmen için vakitte olsun diyorlar Rabbim kurtarsın sağlıklı bir şekilde dünyaya gelsin inşallah

(425 puan) tarafından

Amin inşallah 🤲 

İnşallah daha erken alırlar yaaa

(4,045 puan) tarafından

Hiç stres olma ben ağlayarak girdim tek başınaydım doğum öncesi refakatçı yasaktı doktor öğlen 2 de yapıcam dedi 12 de doğuma hazırladılar ramazan ayında doğum yaptım eşime anneme haber verdim ama yetişemediler doğuma girmeden okunan dualar var internetten açıp onları okudum çok iyi geldi doğumun çok ama çok iyi geçti sende bol bol duâ et herşey güzel olur inşallah

(425 puan) tarafından

Oğlum da zordu sezeryan ve sonrası gerginliğim hem ondan hem de oğlumdan ayrı kalcam, inşallah bir gün yatırırlar beni de oğluma kavuşurum. Aşırı stres ve gerginim bir an önce olsa da bitse, banada dese de erken alsa ameliyata. Allah razı olsun canım, amin inşallah 

+1 oy
(340 puan) tarafından

Stres yapma onsallah saglicakla alirsin bebeyini kucagina.inan bana bu daha kolay olacak.dualarim seninle:)

(425 puan) tarafından

Amin inşallah, Allah razı olsun 🤲 ☺️

+1 oy
(144 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun insallah sağlıkla kucağına al

(425 puan) tarafından

Amin inşallah 🤲 

+1 oy
(800 puan) tarafından

Bilmez miyim yaa benim ilk çocuğum normal doğdu ikincisi doqmadi suni verdiler akşama kadar doqumhanede qulustuk ablalarla en son qelmicek alın beni dedim ayy ne qundu yaa aniden istegimle sezeryana alındım çok üzüldüm tabi doquramadm diye ama hayırlısı buymuş Sezeryan çok kötü Allah kimseyi son ana kadar sezeryana aldırmasın herseyin doğalı güzel..Küçük bir anımdı anlatmak istedim cnm :))

(425 puan) tarafından

Sezeryanda doğum normal de doğum ikisi de aynı şey, sezeryan oldun diye doğuramamış olmuyorsun canım :D

Nasip neyse o olur, her şeyin hayırlısı artık bakalım 

(800 puan) tarafından

Öyle demek istemedim tabi ama ikisinide yaşadım sezeryan daha zor onu demek istedim :)

(425 puan) tarafından

Haklısın canım, kırdıysam kbkma gerginim biraz 

(800 puan) tarafından

Yok cnm bende lohusayim arada bende de oluyor :) 

(425 puan) tarafından
+1

Canımsın ☺️

+1 oy
(4,062 puan) tarafından

Oy benim bacım postun senin olduğunu anladım, hic korkma hersey bi anda gerçekleşip bitecek anlamayacaksın bile bol bol la havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim de Rabbim güç kuvvet verir, kuzumuzla çıkarsın ordan inşallah ❤️

(425 puan) tarafından

Amin bacım inşallah 🤲

Dualarına benide kat kalbi güzel bacım benim ❤️

+1 oy
(2,833 puan) tarafından

Rabbim yardımcın olsun canım hiç stres yapma çok güzel geçecek ve sağlıkla kucağına alacaksın inşallah 

(425 puan) tarafından

Amin canım benim inşallah 🤲

+1 oy
(2,028 puan) tarafından

Allah hayırlı kolay doğum nasip etsin 

(425 puan) tarafından
+1

Amin inşallah 🤲 

+1 oy
(7,570 puan) tarafından

Sağlıkla gelsin minik hanım huzurla büyüsün inşallah  🤲🤲🥰

(425 puan) tarafından

Amin güzelim inşallah 🤲❤️

+1 oy
(2,464 puan) tarafından

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah benide 7-7,5 gibi çağırmışlardı yatış damar yolu nst imza falan filan derken 9:20 de girmiştim 🤗

(425 puan) tarafından

Amin canım inşallah 🤲

Ayy inşallah beni de 12'ye kadar bekletmezler de erken alırlar :d

(2,464 puan) tarafından

İnşallah canım hakkında hayırlısı olsun 🌻🤗

(425 puan) tarafından

Amin canım inşallah 🤲 ☺️

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 83 göst.
23 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Mucizemsinnnn (210 puan) tarafından soruldu
+6 oy
13 cevap 282 göst.
24 Şubat 2025 Diğer kategorisinde yaslandummmm_30 (425 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 701 göst.
25 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Muzeyyen14 (30 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 324 göst.
4 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Hilal.24 (1,171 puan) tarafından soruldu

414,027 soru

12,461,241 cevap

46,719 kullanıcı