+1 oy
335 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (4,836 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız neler yapıyorsunuz 

Ben sizlere birşey danışmak istiyorum başına gelen varmi doktora gittim normal dedi ama riskli gebelikteki doktoruma da bi danışıcam o  beni daha iyi aydınlatır 

Ben bugün 61 gün oldu sezeryan doğum yaptım ve tüplerimi komple kestirdim 1 milyon da 1 bile gebelik imkansız geri dönüşte yok 

Ve ben 61 gündür adetim ve artık midem bulanıyor başına gelen varmi nasıl bitire bilirim gittiğim doktorun muayenesini de pek beğenmedim bana şu zorla doğuran havalı kiz degilmisin dedi 

neden öyle dedi hastanede yatarken günlük acilden ultrason muaynesi oluyordum ve bu hanfendi çocuğu aldır diye başki yaptı engelli olur ayağı olmaz kolu tutmaz diye ne kadar kötü durum varsa bebeğime yakıştırma yapti bende aldırmıyorum muayenemi yapın sizi ilgilendirmez demiştim normalde başka doktora aldım ama ona denk geldi 

Neyse ben bu adetimi nasıl kesicem 

10 Cevaplar

0 oy
önce (752 puan) tarafından

Geçmiş olsun inşallah kötü bisey yoktur dedikleri qibi normaldir yani bilemedim 

önce (4,836 puan) tarafından

İnşallah sıkmaya başladı artık 😞😔

önce (6,459 puan) tarafından

tubleri baglattim bende ama kanamam normal seyrindeydi . bence senin lohusa kanamasi uzun surdu ustune bi de regl kanamasi baslamistir. ama dr tavri faul ne munasebet yani

-Reklam-
0 oy
önce (3,983 puan) tarafından

Doktor'un üslûbu ne kadar çirkin terbiyesiz şey sende işe yararmı bilmiyorum canım ama ben kabuk tarçınlı su içiyorum bende işe yarıyor 

Biliyorum ama böyle doktorlar dayak yemeyi hak ediyor o kadar engelli olacak dedi sonuç sapa sağlam paşam İYİKİ ama iyiki kıymamışım oğlumun da hiç bir şeyi yok 

0 oy
önce (417 puan) tarafından

Uzun sürmüş cnm başka bı doktora gidemezmisin ilaçla kesmeleri lazım aslında 

Salı günü büyük oğlumun testi var canim salı günü gidicem bi aksilik olmazsa eşim r gündür evde yarın çalışması lazım 

0 oy
önce (3,462 puan) tarafından

Büyük ihtimalle loğusalık üzerine adet oldun . Az kalmıştır artık. 

0 oy
önce (19,085 puan) tarafından

Konuya dair bilgim yok ama biz doğurmasak onlar ne iş yapacak acaba ne dengesiz insanlar var 

0 oy
önce (15,973 puan) tarafından

Ben ilk doğumumda 90 güne yakın oldum. Doktora gittim normal değil dedi tabiki. Ultrasonla baktı temiz görünüyor ama vajinal ultrasonla bakip emin olmam gerek dedi. Belki doğumda rahimde parça kalmıştır dedi. Onun için kürtaj işlemi yapılacak falan dedi. Vajinal ultrason da temiz çıktı. Bana adet söktürücü verdi. Onu kullandım kanama önce artti sonra kesildi. 

0 oy
önce (517 puan) tarafından

Bazılarının vicdanı yok ne yazikki banada senin şekerin var ilaç kullanmasın ağrı kesici içmiştim gebe olduğumu bilmeden sakat doğar falan dedi bir kadın doktor kızım sapasağlam çok şükür sadece erken doğduğu için akciğer sorunu var oda genetik gibi. Hiç takma büşracım. Ben lohusalıgımın 38. Günü regl oldum belki seninde öyle olmuştur 

0 oy
önce (1,463 puan) tarafından

Bunun altındaki nedeni araştırman lazım başka bi doktora görün normal gelmedi bana 

0 oy
önce (640 puan) tarafından

Bana da normal dediler ama tüm testlerimi de yaptılar

0 oy
önce (381 puan) tarafından

Benimde ilk çocuğumda 60 günü geçmişti arkasından kesilmeden adet oldum

Kırk kanaman uzun sürmüştür.

Ben normal adetimi olduktan sonra kesilmişti

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 115 göst.
28 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hasret03 (348 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 300 göst.
7 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Babysmom (774 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 436 göst.
3 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde SL (1,166 puan) tarafından soruldu

413,334 soru

12,444,389 cevap

46,105 kullanıcı

Kategoriler

...