+5 oy
447 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (124 puan) tarafından

image

image

sizce şiş mi yoksa bana mı öyle geliyor 4 yaşında 

19 Cevaplar

+8 oy
önce (2,994 puan) tarafından

Klinik vaka sın bak cidden

Biliyom da postlarda ciddi mi değil mi emin değilim. Ciddiyse sıkıntı değilse daha sıkıntı 

önce (136,676 puan) tarafından

takintili gebelik isini birakip ogluma sardi demekki

Yazık günah be gülüm el insaf çocukta insan 

Çınarın karnı bundan şiş 2 zart 1 zurt hicbisey kalmıyor 

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

-Reklam-
+2 oy
önce (1,463 puan) tarafından

Biraz sakin olmayı denesen 🙄

önce (124 puan) tarafından

Yarın için randevu aldım götürecem 

+2 oy

kiz nazli nazarcan gebelik postunu birakip oglunami sardin yaa 🤔

+1 oy
önce (7,819 puan) tarafından

Allahım o çocuğa sabır versin 🙏

Randevu aldım yarın için götürecem hem morlukları için falan da

önce (13,047 puan) tarafından

Ahahaha 😂

+1 oy
önce (11,514 puan) tarafından

Nazlı çocugu rahat bırakır mısın artık yoksa biz toplanıp seni akıl hastanesine yatıracaz 

önce (1,021 puan) tarafından

Aklıma gelen ilk kişi o oldu bunu yazdığını görünce emin oldum o olduğuna 😀

Bi insan bu kadar takıntıyla nasıl yaşar nasil sağlıklı çocuk yetiştirir anlamıyorum... Başlığı okuyunca direkt kesin bu klinik vaka nazlının postudur dedim ve yanılmadım 

Kimseyi de dinlemiyo cevap bile vermiyo tertemiz kafa yemin ederim dimdik yoluna bakıyor 

Allah çocuga sabır verip nazlıdan korusun böyle takıntılı bi anne ile büyüyor

+1 oy
önce (257 puan) tarafından

Çocuğun sürekli bir yerini çekip atma rica ediyorum git doktora göster 

Yarın için randevu aldım gidecem morluklardan da bahsedicem

+1 oy
önce (310 puan) tarafından

Nazli daha önce sana tepki verenlere çok kızardım ama gerçekten de artık baydin ya kafayı çocuğun kocanın orasiyla burasiyla bozdun resmen kötüyü cagiriyorsun bukdr dertse içinde gidip bir doktora göstersene burdakiler doktor mu

Yarın randevu aldım götürücem 

önce (310 puan) tarafından

Tamam takma işte bu kadar kafana herşeyi kötüyü çağırma 

+1 oy
önce (13,497 puan) tarafından

Hastasın sen. Allah çevrene sabır versin

+1 oy
önce (821 puan) tarafından

Sizi asla yargilamiyorum,  insanlık hali. Ama önlem de gerekli diye düşündüm. 

Kakasını düzenli olarak çıkarıyor mu? En fazla yedikleri gaz yapmıştır yada yerlerde dolaniyorsa soguk çekmiştir. Geçen de morluk var demişsiniz oda muhtemelen hareketli olduğu için sağa sola carpabilir benim oğlumda da kuyruk sokumunda var aşırı koşup çarpıyor.  Yani cocuk demek yara bere morluktan ibaret  durduğu yerde duran çocukta morluk çıkıyorsa orası düşündürür ama hareketli çocukta normal. Benim oğlumun yüzü de çizik olabiliyor benden gizliyor bazen ben görüyorum anca öyle.  Morartisi oluyor canı yanmasada yani olabilir böyle şeyler.  

Psikolojik destek de almak istiyorum diyorsanız önerim ilaç kullanmayın önce psikolog desteği talep edin psikiyatri den deneyin terapi iyi gelmiyorsa artık ilaçla tedavi yolunu seçin el mahkum. İnsan beyni mutsuz iken bazı hormonlar salgılanmaz ve hele bide yalnızsanız artık gücünüzün yettigine sararsiniz mesela başım ağrıyor tümör mü var acaba , oğlumda kızımda şu mu var bu mu var gibi dinlemeye başlarsınız ve dert sahibi olursunuz ve muhtemelen mutsuzsunuz deliliniz demiyorum yanlış anlaşılmalar olmasın sadece bazi anti depresan grubu ilaçlar kullanmanız gerekebilir her ilaç uyutur kilo aldırır değil bu onyargiyi aşın bence çünkü bazı anti depresan grubu  ilaçlar beynin bazı noktalarına ve bazı hormonların tekrar çalışmasına yardımcı olur sizi stabil hale getirir ve öyle tak diye kesilmez yine dr kontrolünde yavaş yavaş kesilir . Bence gidin ve psikiyatrist ile görüşün mutlaka iyi gelecektir . Korkulariniz varsa söyleyin ilaç kullanımı adına aklınızda ki tüm soruları sorun onlara yani bu sizin hakkınız zaten . Umarım duzelirsjniz . ❤️

0 oy
önce (1,286 puan) tarafından

Ciddi anlamda profesyonel destek almalısınız. Eğer yardım alırsanız, çocuğunuzun bir şeyi kalmaz. 

Psikolojik doktoruna gitmek istiyorum ama ilaç verir bağımlılık yapar diye korkuyorum 

Denemeden nereden bileceksiniz? Her ilaç bağımlılık yapmaz. Bağımlılık yapabilecek ilaç içerikleri belli. Bağımlılık ihtimali yüksek kişilere de her ilaç önerilmez. Her psîkolojîk sorununda tedavisi ilaç değildir. Sizin daha çok bu hastalık hastası sorununun temeli araştırılır. Ha olaki ilaç kullanın denildi, sizin ilaç almanız, eşinizin ve oğlunuzun sağlığı içinde en uygunu olur. Diğer türlü onlarında psîkolojisi bozulur, gereksiz doktor doktor gezerler. En kısa zamanda bir psikoloğa mutlaka gidin, lütfen.

Peki yani benim bu oğluma olan endişem öncesinde eşime olan endişem kendi kendime yaptığım kuruntum mu acaba

Yani acaba gerçekten hastalık hastası mıyım 

+1

Eşiniz ce oğlunuz doktora gidipte, doktor da hiç bir şey yok diyorsa evet sizinki kuruntu. 

Hastalık hastası dememin sebebi sürekli şusu var acaba şu hastalıktan mı diye sormanızdan dolayı dedim. 

Birçok sebebi olabilir. 

Hastalık hastası, paranoyak, kaybetme korkusu,kaygı bozukluğu, belki geçmişteki bir travmanız vs diye liste uzar. 

En doğrusunu doktor söyler işte. Eğer oğlunuz vê eşinizin sağlıklı bir ömür sürmesini istiyorsanız en kısa zamanda kendiniz bir psikoloğa gitmelisiniz. 

Teşekkürler 

0 oy
önce (208 puan) tarafından

Dalga geçmeye başladın artık sktin iyice destek alman şart senin 

0 oy
önce (7,460 puan) tarafından

Vallahi yazık o çocuğa kendin hastalık hastasısın bari çocuğu rahat bırak hastaneye aşık mısın nesin arkadaşım insan hastaneye gitmek için bahane üretir mi ya 

Yarın için randevu aldım götürecem 

0 oy
önce (1,138 puan) tarafından

Evet şiş görünüyor

Neden olabilir acaba

önce (1,138 puan) tarafından

Yemek yemiştir su içmiştir gaz olur yani illa kötü hastalık olacak diye birşey yok ki kötüyü çekeceksin birgün karnı yemekten sudan veya başka sıvı tüketmekten de olur hepimiz acil vakayız o zaman karnımız şişince

0 oy
önce (59 puan) tarafından

Benim oğlumun dogdugindan beri şiş. Her gören aaa göbeğe bak diyor. Hiç takmadım takmak da. Tek korkum nazar değiyor çok çabuk. Ben gobekliyim babası göbekli eee çocuk napsin. Önceki postlarindan bildiğim kadarıyla siz de pek zayıf sayılmazsınız. Yanlış anlama. Rahatla diye söylüyorum kafaya takılacak birşey degil. Biliyorum kimseyi dinlemedigin gibi beni de dinlemiceksin ama sal artık şu çocuğu. 

Ama oğlum normalde çok zayıf bişey sadece göbeği çok şiş 

0 oy
önce (1,137 puan) tarafından

Evet şiş nazlı hemen acile götür yoksa biz senin yüzünden kafayı yiyeceğiz sayfa olarak

Şiş mi gerçekten 

0 oy
önce (2,140 puan) tarafından

Bu çocuk dün postuna baktım bezlimi? 4 yaş kreş yaşı nasıl bu yaşa kadar bez tutuyorsun nazlı?

0 oy
önce (57 puan) tarafından

Kimsenin hayatında istmeyecegi tıpsin 😁

Sen insanı hasta edersin 

0 oy
önce (5,247 puan) tarafından

Tek karnı değil nazlı acil çocuğu chekap sokman lazım bana normal gelmedi 

0 oy
önce (3,984 puan) tarafından

Nazlı da konu başlıkları tersti, eşinin hastane raporlarıydı şimdide çocuğunu incelemeye aldı hadi hayırlısı 😁

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 367 göst.
17 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Avokado (1,148 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 123 göst.
26 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gizem_clk21eker (1,126 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 182 göst.
17 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Eylulyy2 (203 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 104 göst.
19 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Mh. 2606mt (172 puan) tarafından soruldu

413,337 soru

12,444,460 cevap

46,109 kullanıcı

Kategoriler

...