4 aylık hamileyim acayip bir midye cekiyor canım 2-3 tane yesem bişey olurmu burda guvenilir temiz bir yer var kadınlar işletiyor ay çok canım çekti.
Ben ki aşırı severim. Canımda çok istedi ama midye kokoreç ne hamilelikte ne emzirmede yemedim valla tuttum kendimi. 4sene falan yemedim yani ortalama. 2 doğum üst üste oldu çünkü. Bana kalırsa yeme ama sen bilirsin. Kimseye birşey olmamıştır gelir sana olur Allah korusun
Ben de severim ama yemedim. Yiyen olmuştur tabiki ama bu size de kesin bir şey olmaz demek değil. Yani sizin kararınız.
1 tane ye çok istiyorsa. midye maalesef pek sağlıklı değil. üretim koşulları ve deniz kirliliği bakımından. yoksa yapılan yerin temizliği değil sıkıntı
1 taneyle yetinebileceksen ye nefsin körelsin Allah ın izniyle birşey olmaz inşallah 🤗
2-3 tane yerim yeter bana çok canım çekti ya🤤
Ben 7 aylık hamile iken 1 kg yedim 😂
Yaşattığım yerde yok izmire gidince doya doya yedim hiç bir sorun çıkmadı
Ayy Allah iyiliğini kız bende yicem valla galiba 😂
Ye kız valha bebeğim şuan 2 aylık yanımda maşallah turp gibi
Beni öyle bir iki tane kesmez kaybına söyledim 3 kg getirdi tek başıma 1 kg göndüm ertesi gün de 1 tabak yemiştim
Ay şimdi İzmir’de olsam kaynımı arar isterdim 😂😂
Hamileyken iki üç tanecik yemistim ama zararli olduqunu sonradan ablam söylemişti önümdeki tabağı alaraktan:))
Ilk bebeğimle canım çok canım çekti iki adet yemiştim nefsim koreldi
2 aylik hamişken 1 kg hedim aşırı aşermiştim geçen haftada kokoreç yedim 6 aydayım tosunumda gayet sağlıklı .😂
Aşerdiysen 1 tane yiyebilirsin ama midye, kokoreç, ciğer gibi ürünler yasak hamilelikte
Midyeyi normalde bile yemeyin diyen doktorlar var 1 tane bile yemeni tavsiye etmem. Baharatlı pilava dolma sıkınca aynı midye gibi oluyor ondan ye biraz sabret
Ben ilk gebelikte yemiştim. Bi de daha önceden hiç yememiştim ha ama öyle canım istedi 2-3 tane yedim. Bi sıkıntı olmadı. Ama bi daha da yemem sanırsam:D zaten zararlı diyorlar. Ama azcık yesen Bi seferlik bişey olmaz heralde.
Yorumlarda yazan olmuş. Evet pilava karabiber serp biraz limon sık tıpkısının aynısı:))
413,306 soru
12,443,853 cevap
46,083 kullanıcı