+2 oy
90 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (384 puan) tarafından

4 aylık hamileyim acayip bir midye cekiyor canım 2-3 tane yesem bişey olurmu burda guvenilir temiz bir yer var kadınlar işletiyor ay çok canım çekti.

11 Cevaplar

0 oy
önce (13,047 puan) tarafından

Ben ki aşırı severim. Canımda çok istedi ama midye kokoreç ne hamilelikte ne emzirmede yemedim valla tuttum kendimi. 4sene falan yemedim yani ortalama. 2 doğum üst üste oldu çünkü. Bana kalırsa yeme ama sen bilirsin. Kimseye birşey olmamıştır gelir sana olur Allah korusun

-Reklam-
0 oy
önce (1,283 puan) tarafından

Ben de severim ama yemedim. Yiyen olmuştur tabiki ama bu size de kesin bir şey olmaz demek değil. Yani sizin kararınız. 

0 oy
önce (14,098 puan) tarafından

1 tane ye çok istiyorsa. midye maalesef pek sağlıklı değil. üretim koşulları ve deniz kirliliği bakımından. yoksa yapılan yerin temizliği değil sıkıntı 

0 oy
önce (2,455 puan) tarafından

1 taneyle yetinebileceksen ye nefsin körelsin Allah ın izniyle birşey olmaz inşallah 🤗

önce (384 puan) tarafından

2-3 tane yerim yeter bana çok canım çekti ya🤤

0 oy
önce (5,835 puan) tarafından

Ben 7 aylık hamile iken 1 kg yedim 😂

Yaşattığım yerde yok izmire gidince doya doya yedim hiç bir sorun çıkmadı 

önce (384 puan) tarafından

Ayy Allah iyiliğini kız bende yicem valla galiba 😂

önce (5,835 puan) tarafından

Ye kız valha bebeğim şuan 2 aylık yanımda maşallah turp gibi 

Beni öyle bir iki tane kesmez kaybına söyledim 3 kg getirdi tek başıma 1 kg göndüm ertesi gün de 1 tabak yemiştim 

Ay şimdi İzmir’de olsam kaynımı arar isterdim 😂😂

0 oy
önce (751 puan) tarafından

Hamileyken iki üç tanecik yemistim ama zararli olduqunu sonradan ablam söylemişti önümdeki tabağı alaraktan:)) 

0 oy
önce (218 puan) tarafından

Ilk bebeğimle canım çok canım çekti iki adet yemiştim nefsim koreldi

0 oy
önce (4,604 puan) tarafından

2 aylik hamişken 1 kg hedim aşırı aşermiştim geçen haftada kokoreç yedim 6 aydayım tosunumda gayet sağlıklı .😂

0 oy
önce (2,855 puan) tarafından

Aşerdiysen 1 tane yiyebilirsin ama midye, kokoreç, ciğer gibi ürünler yasak hamilelikte

0 oy
önce (1,900 puan) tarafından

Midyeyi normalde bile yemeyin diyen doktorlar var 1 tane bile yemeni tavsiye etmem. Baharatlı pilava dolma sıkınca aynı midye gibi oluyor ondan ye biraz sabret 

0 oy
önce (4,220 puan) tarafından

Ben ilk gebelikte yemiştim. Bi de daha önceden hiç yememiştim ha ama öyle canım istedi 2-3 tane yedim. Bi sıkıntı olmadı. Ama bi daha da yemem sanırsam:D zaten zararlı diyorlar. Ama azcık yesen Bi seferlik bişey olmaz heralde.

Yorumlarda yazan olmuş. Evet pilava karabiber serp biraz limon sık tıpkısının aynısı:))

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 62 göst.
0 oy
3 cevap 150 göst.
22 Ağustos 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde KEBELEK (1,744 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 165 göst.

413,306 soru

12,443,847 cevap

46,083 kullanıcı

Kategoriler

...