+3 oy
327 göst.
önce Diğer kategorisinde (369 puan) tarafından

Dördüncü yıla gireceğiz ne Instagram'da ne de kargo vs bir yerde soyadını kullanmiyorum eşim hicbir olayda arkamda durmuyor beni rakibi olarak görüyor olgunluğa sahip değil içimde ona karşı geçmeyecek bir kin var. Yeri geldi ben onu savundum o bana dediği herkesle senin yüzünden kötü oldum dedi asla anlamıyor eş kavramini soruyor soyadını ne zmn degistireceksin flalan ben kabullenemedim diyorum kin doluyum ona karşı ne kadar iyi şeyler yapsa da sizce haklı miyim 

9 Cevaplar

+6 oy
önce (1,871 puan) tarafından

Soyadı kullanırsınız kullanmazsiniz bu çok önemli bir şey değil ama bu kadar kin doluyken evliligin devam etmesi bana mantıklı gelmiyor. 

-Reklam-
+2 oy
önce (1,274 puan) tarafından

Karşılıklı ilişkide yaşadıklarınız size özel olduğu için, kininiz ve tavırlarınızd haklı veya değilsiniz demek zor. Ama soyadını kullanmanız çok büyük bir cevap olmuş. Değiştirmeniz aradaki sorunları çözecek mi bu önemli. 

önce (369 puan) tarafından

Evet kabullenemiyorum bugün değiştirsem yarın yine değişecek ! 

+2 oy
önce (8,136 puan) tarafından

Gecmeseydin esinin soyadına. Ben seviyorum esimi ama yinede kendi soyadımı sectim. Gecmedim

önce (369 puan) tarafından

Canım evlenince oldu bu sorunlar Instagram'da falan kullanmıyorum yeni gelin bile değiştirdi sen kaldın dediler ben açık açık kabullenemedim dedim 

+2 oy
önce (2,371 puan) tarafından

Instagramim eşimin soyadı çünkü onu evlendikten 3 yıl sonra açtım. Ama mail adresim ve eski kayıtlar kendi soyadım eşim takılmaz hiç. Siz niye kabullenemiyorsunuz?

+2 oy
önce (3,046 puan) tarafından

Eşimle major hiçbir sorunum yok Allaha bin şükür ama ben de hiçbir yerde değiştirmedim soyadımı. 5 senedir evliyiz değiştirmeyi de düşünmüyorum. Soyadı değiştirmek pek alakalı değil bence ilişki ile. 

+2 oy
önce (19,061 puan) tarafından

Evlenmiş misin evlenmişsin çocuk yapmış mısın yapmışsın aynı evde yaşayıp aynı yatakta uyuyor musun uyuyorsun soyadını kullansan ne kullanmasan ne ? 

+1 oy
önce (2,624 puan) tarafından

Ben iki soyadını kullanıyorum sjsjs kargo falan hep eşimin isim soyad veririm size birsey diyemeyeceğim 

+1 oy
önce (10,321 puan) tarafından

Niye soyadını bu kdr takiyo sultan Süleyman sanki bende 10 senedir eşimin soyadını kullanıyorum e devletten değiştirecem kendi soyadimi öne alacam eşim karismiyo 

0 oy
önce (21 puan) tarafından

Çok tuhaf gerçekten bu ne kin bu ne öfke bitirin gitsin 

İlgili sorular

+1 oy
34 cevap 1,137 göst.
13 Ekim 2023 Diğer kategorisinde gozdekaracaa (250 puan) tarafından soruldu
0 oy
37 cevap 571 göst.
25 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 720 göst.
24 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Merveadiyaman (162 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 1,091 göst.
30 Haziran 2019 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

413,249 soru

12,442,032 cevap

46,024 kullanıcı

Kategoriler

...