Her tartişmada benim abimi babamı arıyor bu durum beni çok üzüyor
Baban ve abin eşini uyarması. Benimde kayinpederim babamı aramıştı babam kızmıştı daha da arayıp şikayet etmez 🤣
Bunu bitek ben yaşıyorum sanmıştım eşimde 5 yıl yapdi babam la annem yeter be beceremiyorsan evliliği adliyeye gid deyince birakdi bıraz bende direndim yalan yok ne hakla ararsın kimisinden...
Bende 7 sene oldu her tarsimada arıyor halende
Isır eşini yapmaz dekimm'i ne bunlar alırken aşkım canım cicim inan deliye dönüyordum neden yapar diye diye sorgulayarak geçidi 5 yilim
Ne diye arıyor merak ettim gelin kızınızı alın mi😄tartışma her evlilikte olur bence ailene söyle uyarsin her tartışma da arayacak misin diye böyle
Çok sıkıntılı maalesef ya ailen karşı gelsin sert çıksın aratmasın ya da olayı büyüt kalk bi ailene git görsün arayınca ne oluyormuş. En nefret ettiğim şeydi şimdi ailem de eşim de yapamaz
Babanın arkanda durup bu kadar şikayetçi isen gelip kızımı alacağım demesi gerekiyor ailen demek ki yeterince tepki koyamıyor
Kadinlarin ailesini çok düşük görüyorlar bence
Ezik görüyorlar
Bence erkeklerin genelinde var
Hata babanda abinde canım sana sahip çıkıp eşini terslemeleri lazım.
Kaç yaşında insanlarız kavga da ailemize mi şikayet edeceğiz 😂 komik geldi .
Eşim babamı arasa o anda babam gelir beni götürür. Ailenizden korksa arayamaz. Ben eşimle kavga edince bile ben babamı arayacam diye korkar
413,270 soru
12,442,774 cevap
46,047 kullanıcı