+4 oy
1,517 göst.
Diğer kategorisinde (1,586 puan) tarafından

Evet kızlar bu akşamın en zor sorusu benden;

Birgün sizi doğum yaptığınız hastaneden arayıp bebekleri karıştırdıklarını baktığınız bebeğin sizin olmadığını öğrenseydiniz ne yapardınız ?

51 Cevaplar

+2 oy
(2,337 puan) tarafından

Çok zor bir soru ya, ama sanırım almazdım tabi el bebek gül bebek büyüyor ise karşı tarafta. Çünkü bende doğurmadığım bir evladım var. Kendi evladım gibi bakıyorum oğluma , kalkıp biri oğlumu almaya kalksa kahrolurum ben 

tarafından

çocuk eşinin ilk evliliğinden sen mi bakıyorsun

(2,337 puan) tarafından

Evet canım 3.5 senedir benimle yani 2 yaşından beri 

tarafından
+1

Ayy çok mutlu oldum senin adına karnında büyütmek mesele değil kalbinde büyütmek asıl mesele keşke herkes senin gibi olsa.. Çok yakın arkadaşımın eşinin önceki evliliğinden bi kızı vardı 9 aylıktı arkadaşımın eline geldiğinde eşi geçen sene trafik kazasında vefat etti daha adamın topragı gömmeden gasilhanede arkadaşımın annesi dahil başladı millet o çocugu ver yurda senin çocugun değil demeye arkadaşım bu yüzden ailesini sildi o çocugu vermedi şuan hukuk savaşı veriyor üzerine almak için... Bi sen gibi insanlara bakıyorum bi bu tip insanlıktan nasibini almayanlara gerçek annelik dogurmaktan ibaret değil 

(2,337 puan) tarafından
+2

Arkadaşınızdan Allah razı olsun inşallah canım, benimde başıma Allah korusun böyle birşey gelse bende vermem oğlumu , alacak kimsesi de yok zaten sadece babaannesi var   

Kesinlikle anne olmak doğurmak değil , biz sadece oğlumu büyütecektik nasip işte 3 senenin sonunda hamile kaldım şuan 37 haftalık hamileyim oğluşum abi oluyor elhamdülillah ☺️ ❤️ 

tarafından

Sağlıkla kucagına al cnm inşallah allah senin gibi insanların sayisini arttırsın 🩵🩵

-Reklam-
+1 oy
(1,586 puan) tarafından

Yapay zekânın azizliğine uğradım yine😆

+1 oy
(8,509 puan) tarafından

Kendi çocuğumu alırım 

(1,586 puan) tarafından

Baktığın çocuktan hemen vazgeçebilirdin yani 

(8,509 puan) tarafından

Niye vazgeceyim vazgeçmem tabi ki yanımda yöremde olsun isterim ama kendi çocuğumu alırdım. Neyse ki öyle bir ihtimal sıfır 

+1 oy
(9,048 puan) tarafından

İnanmam kocamın kopyası çünkü kızım ha kocam başkasındanda çocuk yaptıysa ve aynı yerde aynı gün doğum yaptıysak bilmem tövbe tövbe 😅

(21,996 puan) tarafından

İstemsizce güldüm buna sen çok yaşa 

(1,586 puan) tarafından

2 ay önce doğum yaptigimda çok korkmuştum bebeğimi çalıp değiştirecekler diye bebeğim benim kopyam olarak doğdu çok şükür eminim bende😆

+1 oy
(21,996 puan) tarafından

Onu görmek tanımak isterim ama büyüttüğüm çocuktan asla vazgeçmem bu arada oğlum ikimize de aşırı benziyor içim ordan çok rahat 

(1,586 puan) tarafından

Ay acaba başına gelen varmıdır ben ikisindende vazgecemezdim  benimde büyük kız babasının kopyası kucugumde benim kopyam şükür 

(21,996 puan) tarafından

Küçükken fark edilse değiştirilir ama büyütülmüş çocuksa ikisinden de vazgeçilmez ki herhalde aynı yere taşınıp birlikte yaşayalım derdim aileye çocuk gelsin istediği zaman kalsın bende diye 

(2,337 puan) tarafından

Siyah.incii benim bekarken çalıştığım iş yerinde vardı , kızı o zamanlar 16 yaşındaydı ve kızı yasal yollarla almaya çalışıyorlardı . Kız asla istemedi öz ailesini. 18 yaşına kadar kaçtılar, 18 yaşından sonra kızı büyüten ailesinin yanında kalmak istedi, kadının öz kızı da kadına geldi ikisine birden baktılar çünkü değiştirmek isteyen aile çok kötüymüş

(1,586 puan) tarafından

1 haftada baksam aynı 10 yılda baksam benim için aynı olurdu 

(21,996 puan) tarafından

Orası öyle ama yasal süreç diye de bir şey var el kadar bebeği ben vermiyorum diyemezsin üstelik kendi çocuğunun yıllarını kaçırmak istemezsin 

(1,586 puan) tarafından

DP gerçekten filmlerde olur böyle şeyler sanardım belkide işler göründüğü gibi değildi kimbilir 

(2,337 puan) tarafından

Tabi canım biz o kadını dinledik sadece karşı tarafı dinlemedik

Ama var yani böyle hayatlar 

(2,337 puan) tarafından

Zamanında hemşireler bilerek çok bebek değiştirdiler 

(4,826 puan) tarafından

Neden yapıyorlardı  ki

(1,586 puan) tarafından

Bı insan neden böyle bı kötülük yaparki Allah vicdanlı insanlara denk getirsin 

(2,337 puan) tarafından

Hiç bir fikrim yok yıllar sonra patlamıştı bu olay, bende kaç sene önce haberlerde görmüştü. hatta bebekleri öldü diyip başka aileye sahiplendirenler falan da olmuş 

+1 oy
(2,480 puan) tarafından

Ikiside benim olsun isterim vazgecemem😀

(1,586 puan) tarafından

Benim başıma gelseydi bende böyle isterdim ama sonuçta o bebeğinde bı ailesi var istediği gibi olmayabilirdi

(2,480 puan) tarafından

Gerçekte olmustu boyle bisey youtube da var aileler 4 sene sonraydi.sanirim degistiler cocuklari

(1,586 puan) tarafından

Çok zor bı durum da rabbim kimseye yaşatmasın 

+1 oy
(163,201 puan) tarafından

benimkinin karismasi imkansiz ama olduda karisti diyelim ben 2sinede bakarim yaa 

(1,586 puan) tarafından

Sen ikisine bakarsın tabi ama ailesi bebeği almak isterse o zaman ne yapardın ?

bebeklerin karistigini ne zamam ogrendim mesela kac gun hafta yada ay snr

(1,586 puan) tarafından

Mesela 1 yıl sonra diyelim

ben kendi bebegimi alirim ama digeriylede bagimi koparmam verirlerse onuda asla burakmam

+1 oy
tarafından

Annem der ki kızım çocuk yaptinda  bir tırnağı da mı benzemez sana 

İkiside babasının kopyası hiç DNA testi gerektirmiyor 

(1,586 puan) tarafından

Kocani çok sevmişsın ondan çocuklar hepsi ona benzemiş 😊

tarafından

Gören herkes öyle diyor ne çok sevmissin kız kocanı diye 

😊 Bu da güzel bişey ya severek evlenmek sonuç böyle klonlanmış kocalar 

(1,586 puan) tarafından

Bende çok sevmişim demekki ilk çocuğum tıpa tıp aynısı 😀

+1 oy
(2,610 puan) tarafından

Oğlumla yoluma devam ederdim sanırım oda beni bırakamazdi ki zaten ama öbür çocuğuda çok merak ederdim heralde

+1 oy
(2,603 puan) tarafından

Yıllarca kardeşime sen hastane de karışdin dediler hala büyüdü hala annem babam bakıyor ona...

tarafından

Oz kardeşin degil mi ?

(2,603 puan) tarafından

Öz kardeşim sadece huyu hiç benzemez bize😕

tarafından

Soruyu okumadın herhalde , bu sorunun cevabı olmayınca evlatlık sandim.

(2,603 puan) tarafından

Ya evlatlık muamelesi de yapsam öz ama değişse iyi olurdu çok faydasız....

+1 oy
(576 puan) tarafından

O zamana kadar o da süt çocuğum olmuş olur kendi bebeğimi alırım onunla da irtibatı kesmem karşı aile sıkıntı çıkarmazsa

+1 oy
(140 puan) tarafından

Eşim doguma girdi. Sonrada çocuğu gölgesi gibi takip etmis. :D öyle bir ihtimal yok tabiki de şimdiki oğlumdan ayrılmak istemezdim sanırım. Verirlerse diğerini de alırdım ama :)

+1 oy
(1,721 puan) tarafından

Kızımdan vazgeçemezdim sanırım karşı taraf da aynı duyguları yaşardı ama bir hafta öz evladım diğer hafta büyüttüğüm evladım bende kalırdı öyle anlaşabilirdim en kötü çünkü kızımdan asla kopamam ben 

+1 oy
(3,335 puan) tarafından

Ay ben bundan hep çok korkmusumdur doğuma girerkende de eşimi hep tembihledim aman gözünü kapıdan ayırma bebekler değişir faln diye delimisn sen diyip dalga geçiyordu snra haberlerde görmüştü sen hakliymissin korkmakta diye :)))

+1 oy
(1,497 puan) tarafından

Bebeğim bize göre çok açık tenli. Eşimle ara ara konuşuruz bu bizim değil herhalde der sjsjsjsjs

Öyle bir şey olsa bunu vermem ki der 

+1 oy
(1,304 puan) tarafından

Ayy gerçekten zor bir soru yani şuan kızım 4 yaşında oğlum 15 aylık öyle bisey olsa asla veremem kafayı yerim Allaha büyük konuşmak istemiyorum ama çok zor bisey 

+1 oy
(818 puan) tarafından

Beyin yakan sorularda buqün :)

0 oy
(1,550 puan) tarafından

Ahahahahha ben bazen oğlumu ben mi doğurdum acaba diyorum çünkü o kadar bana benzemiyor ki, neyse ki eşimin kopyası.

(1,586 puan) tarafından

Hepimiz aynı şeyi düşünmüşuz

0 oy
(6,607 puan) tarafından

Vazgecemem ikisindende yanyana yada alt ust oturmayi teklif ederdim ikimizde evlatlarimizdan ayrilmamis olurduk bir arada büyürlerdi ama benim oglumun karnimdan cikarken ki fotosu var sezeryanim sirasinda cekmisler hep ameliyat ekibi :)

(6,607 puan) tarafından

Sagolsun benim aklimda bile yoktu fotograflarini cekelim mi dedim ameliyathaneye girerken bende olur dedim telefonumu aldilar annemlerden cekmisler hep baya fotosu var doktor tutmus kordonu falan duruyordu giydirmeden oncede var bir kac tane  

(1,586 puan) tarafından

Ne güzel ya 😊

tarafından

Ay bu resimlerden bende de var :) hepsini çekmişti hemşireler 

(6,607 puan) tarafından

Anı kalıyor hep canım 

(3,376 puan) tarafından

Benimkinin videosu var sezeryan sırasında hastane çekmiş onuda cd ye kopyalayıp bana verdiler. Çok güzel bir şey. Benim haberim bile yoktu. 

0 oy
(2,943 puan) tarafından

3 cocugum var 2si icin deseler inanmam gulerim ama en buyugu icin deseler supheye duserim yqlan degil cunku ne esimin tarafina ne benm tarafima nede bize benziyor.goren herkwz sasiriyor bi cocuk aileden birine bilemi benzemez diye.yanj oyle bisi deseler sasirmam ama vermemde cocugumu yapcak bisi yok rabbim sevgisini vermis nasil vazgecerim kafayi yemelik bi durum valla

(1,586 puan) tarafından

Rabb'im bağışlasın evlatlarını anne olmak için doğurmak gerekmez bile annelik içten gelen bişey kendi canından olmayan bı çocuğa bile sevgi verebilir bir kadın 

(2,943 puan) tarafından

Tabikide canm esimin amcasinin cocugu olmuyordu evlat edindiler daha 15gunluk bebegi ve bebek kendi oz cocuklari olsa buladr sevip bagrina basmazlar heralde  rabbim gercekten o sevgiyi insana veriyor kendinden cok seviyorsn oz yada degil farketmiyor

(1,586 puan) tarafından

Allah onlardan razı olsun ne büyük bı sevap islemisler

İlgili sorular

+3 oy
12 cevap 408 göst.
+3 oy
2 cevap 131 göst.
0 oy
39 cevap 933 göst.
12 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Bosveraldirma (300 puan) tarafından soruldu
+3 oy
5 cevap 160 göst.