+4 oy
932 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,061 puan) tarafından

Evet kızlar bu akşamın en zor sorusu benden;

Birgün sizi doğum yaptığınız hastaneden arayıp bebekleri karıştırdıklarını baktığınız bebeğin sizin olmadığını öğrenseydiniz ne yapardınız ?

40 Cevaplar

0 oy
önce (5,694 puan) tarafından

Buyuttugumden vazgecmem. Sadece dogurmakla annelik olmuyo. Ama dogurdugumdan da vazgecemezdim. Karsilikli dairelerde oturmayi teklif ederdim. O anne de sanirim buyuttugunden vazgecemez. 

Cok kotu bi durum. Allah kimseye yasatmasin. 

Neyse ki bebegim ayni benim kucuklugume benziyo dogum lekelerimiz bile ayni :)

-Reklam-
0 oy
önce (2,896 puan) tarafından

Offff çok zor bir soru Allah korusun 😖

0 oy
önce (14,090 puan) tarafından

image

zamanında böyle bir şey olmuş. ben de bu aileler gibi yapardım
0 oy
önce (198 puan) tarafından

Vermem masalı ya kendi çocuğumu da istemem açıkçası 

0 oy
önce (3,882 puan) tarafından

O anki düşünce davranış duygu durum 

Yasanmadan bilinmez diyorum

0 oy
önce (14,065 puan) tarafından

Cok zor bi soru bence her annenin en az bir kere aklına gelmiş ve korkmuştur.

Kızım benim yeğenin kopyası olarak doğdu yanımdan da ayirmadilar hiç normal doğum olduğu için o yuzden hic suphem yok 😁

0 oy
önce (3,453 puan) tarafından

Böyle bir ihtimal 4 çocuğumdada yok 😅 normal doğum yaptım özel hastanede doğumhanede hep yalnızdım dopurdum giydirip kocama verdiler hep yada kaynama verdiler giydirirkende camda izledi bizimkiler.

Olsa napardım onuda hiç bilmiyorum 

0 oy
önce (770 puan) tarafından

Ayy çok kötü valla e yapardım bilmiyorum düşünmek bile zor. Ama ben karışmışım😂

Annem doğum yapmış yanında yatan hastayla karıştırmışlar bebekleri. Tabi diğeri ölmüş. Anneme demişler çocuğunuz öldü diye. Bi koliyle getirmişler. Babamlar apar topar gelmişler hastaneye. Annem yan tarafta beni görmüş. Demiş yok bu benim bebeğim bu kıyafetleri ben aldım karışıklık var. Ondan sonra anlamışlar karıştığımı. Canım anam da görmese gümbürtüye gidecektim😂😂

önce (102 puan) tarafından

😂😂😂😂😂😂😂😂😂

0 oy
önce (218 puan) tarafından

Yani oğlumu bizzat doğurduktan sonra gördüm gözümüzün önünde giydirip babasının kucağına verdiler öyle odamıza geçtik ama oldu ki de karıştı hayatta da oğlumu vermem kimselere o kadar kahrı boşuna çekmedim 😂 vermem benim oğlum 😂❤️

0 oy
önce (443 puan) tarafından

Host ulan derdim benim oglanin karisma ihtimali yok babasini kopyala yapıştır yapmisim cunku kirpiginin arasindaki bosluga kadar ayni 

0 oy
önce (947 puan) tarafından

Büyüttüğüm bebekten vazgeçmezdim.  Ama diğer aile ile de bağlantıyı koparmazdım. Allah korusun iki taraf için de hastalık durumu olur. Biyolojik aile ve kardeş lazım olur bu yüzden irtibatta kalırdım

0 oy
önce (2,464 puan) tarafından

Çok şükür öyle bir ihtimal yok. Üçü de babasının fotokopisi. Hatta arada gaf yaparlar. Genelde tüp bebek için insanda bi şüphe oluyor ya(çocuklarım tüp bebek) bu kesin .... nın çocukları diye eşimin adını söylerler

0 oy
önce (682 puan) tarafından

İkisini de ilk doguduklarında gördüm zor bir soru Allah kimseye yasatmasın

0 oy
önce (315 puan) tarafından

Bnmkisi karışmış olabilir 😂😂Şaka Maka kara mara adamlardan sarışın ela gözlü kız nasıl çıkar şoklardayım.ama Allah'tan hiç yanımdan ayırmadılar 😂😂

0 oy
önce (1,812 puan) tarafından

Ay bu soruyu çok önceden eşime sordum tribe girdik 😂 bu zamana kadar baktığımız sevdiğimiz çocuğu veremezdik ama aklımız asıl evladımızda kalırdı eşim ikisinide alırdım diyor bende tabi canım karşı tarafta öyle diyor dedim adam duygulandı gerçekmiş gibi çaresiz kaldı 😂 ama bende kahrolurum 

0 oy
önce (2,088 puan) tarafından

Ben hayatım boyunca kan bağına inanmadım. En 2 kardeşim var mesela. Küçük kardeşim annemin yanında büyümüş. Abim ve ben babaannemin yanında buyumusuz ve ben abimi daha çok severim. Benim için yaşanmışlık önemli. Şimdi gözunden 1 damla yaş aksa kalbimin acıdığı veya 2 yaşında oğlum var annemmm diyo uyanınca şimdi kalkıp onu nasıl veriyim. Neye alerjisi var hangi meyveyi sever yemeğini nasıl yer her şeyini ben bilirim ben emek verdim karnımda olmasa da kalbimde büyütmüşüm. Karsi aile iyi bir insanda yakinda oturmayı teklif ederim mecbur birlikte buyuturuz bilmiyorum ya düşünemiyorum bile çok acı verici bir durum

0 oy
önce (2,763 puan) tarafından

Ay tövbe bismillah dur kız Allah korusun

0 oy
önce (102 puan) tarafından

Tabiki kemdi cocugumu alırdım ama  emzirdigim cocugun ailesi izin verirse onunlada gorusurmuydum acaba

0 oy
önce (2,372 puan) tarafından

Bu benim de aklıma çok gelir eşime de söylerim. Hastanede karışması imkansız ben karnimdan çıkar çıkmaz gördüm aynı çocuğu getirdiler ama bizim tüp bebek. Eşime diyorum ya arayıp embriyolar karıştı derlerse ne yaparsın diyorum. Kızımı kimselere vermem o bizim kızımız diyor. Kendi çocuğumu da vermek istemem . Ikisi de bizde kalır diyor. Ki ben de öyle isterim. Kızım benim her şeyim. Ölürüm ben onun için. Oda zaten benim kopyam. Benim sezeryanda videoya çekmiş hastane onu da cd ye kopyalayıp bize verdiler. Doğumda karışması imkansız. 

0 oy
önce (1,275 puan) tarafından

Baktığım Bebeğimden vazgeçemezdim bakmaya devam ederdim 

İlgili sorular

0 oy
39 cevap 847 göst.
12 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Bosveraldirma (299 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 239 göst.
6 gün önce Diğer kategorisinde deve_tabani (60 puan) tarafından soruldu
+2 oy
6 cevap 66 göst.