+2 oy
132 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (278 puan) tarafından

Selam kızlar oglkm 45 günlük gece bir defa altını değiştiriyorum altını değiştirdikten sonra bı daha uyumuyor kolay kolay nasıl bı yol izlemeliyim ne yapmaliyim bana bı akıl verir misiniz ( bu arada değiştirmeyince tasiriyor)

8 Cevaplar

+2 oy
önce (1,295 puan) tarafından

1 defa mi gece 2 3 kez gözüm kapalı değişiyordum şuan 4 aylık gece degismiyorum 2 3 aylık olunca düzelir 

önce (278 puan) tarafından

Evet 1 defa 12 de değiştiriyorum sabaha doğru 3 4 gibi sonra 7 de değiştiriyorum 

önce (1,295 puan) tarafından

Normaldir canım zamanla düzelir 

-Reklam-
+2 oy
önce (2,855 puan) tarafından

Şuanda çok küçük, ilk 3 ay gece gündüz uykuları çok düzensiz oluyor. Zaten sonra geceleri bezini değiştirmediğiniz için daha düzenli olacaktır uykusu

+2 oy
önce (512 puan) tarafından

Ben asla ışık açmıyordum ve asla konuşmuyordum geceleri zamanla o sessizliğin gece olduğunu anımsamaya başladı sanırım

Teşekkürler yorumunuz için 

+1 oy
önce (590 puan) tarafından

Yatırmadan değiştir. Eğer hala taşıyorsa bi numara büyüğe geç.

Benim kız cuma yaşını dolduracak hala hala gece yatırmiyor şu an yataktayim ve gözlerim açılmıyor 

+1 oy
önce (1,883 puan) tarafından

Kaka yapmıyorsa değiştirmeye gerek yok aslında gece 1 beden büyük bez bezleyebilirsin 

Öyle denicem bende teşekkürler 

0 oy
önce (104 puan) tarafından

Valla benim de 1 hafta sonra 3 aylık olacak bebeğim var 3 yaşında da kızim var ikiside gece uyumuyir kafayı yicem şimdi uatacam kalkmazlarsa 

Benimde bı oğlum daha var uyumuyorlar gel beraber yiyelim kafayı 

0 oy
önce (770 puan) tarafından

O bir bile az bence daha 2 aylık bile değil bebek. Bu aylarda böyle olması normal. 4 gün sonra oğlum 5 aylık olacak gece 2-3 kez kalkıyor. 

Gece kalkıyor ztn emziriyorum yatırıyorum ama altını açtığımda bı daha yatmıyor 

0 oy
önce (2,114 puan) tarafından

ışığı açıyor musun canım biz kızım doğduktan sonra uzun bir süre hiç ışık açmadık evde akşamları hep loş ışıkta oturduk geceyi gündüzü öğrensin diye hava karardığında gün batımıyla uykuya geçiyordu. 

Yok gece lambası var ışık açmıyorum ariyetten 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 115 göst.
23 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde linaaras (1,405 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 302 göst.
0 oy
4 cevap 175 göst.
0 oy
6 cevap 186 göst.
15 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Elanur888 (102 puan) tarafından soruldu

413,266 soru

12,442,620 cevap

46,042 kullanıcı

Kategoriler

...