Daha çok erken ama böyle düşündüğümde doğumda öğrenmek daha güzel olmaz mı? Odayı ortak renkle yapmak düzenlemek kiyafetlerde ortak renk olsa illa hepsi mavi pembe olucak değil ya. 2tanede isim bul doğumda öğren🙃
9ay nasıl sabredicem bilmiyorum ama cinsiyet partisinden bu hoş geldi bana
Çatlarim herhalde o meraktan erken bile doğurabilirim😁
Yok sen öğren zamanında doğsun bebeğin fazla romantik olmayalım ya
Yok bende ikizler var bacım, isteyen başka biri doğursun 🙈
Allah bağışlasın ya ben doğururum ama tek kese bende
Sağlıkla kucağına al inşallah 🤍
Amin teşekkür ederim🤍
Benlik değil merak ederdim dayanamazdim 9 ay 🤣
Uzaktan davul sesi hoş gelir😂
Tabi ki öyle canım 🤣 valla 9 ay dayanirsan tebrik ederim 🤣 sağlıkla kucağına al bebisini ❤️
Çok teşekkür ederim🤍
Bn sabredenezdim
Ben zaten sinir oluyorum direk kız mı erkek mi diyip ürünleri tek o renk gostermelerine. Çok şükür artık unisex tercihler çoğalıyor ama gene de istemezdim doğumda ogrenmeyi 😁
Pembe balon mavi balonda varda şimdi fazla yargılamayım 3ay sonra kendimi onlarında arasında görürüm
Ben 2015 senesini hatırlıyorum yeğenim için bisiler almaya çıkardık annemle kız diyince her şey mi pembe gösterilir. Bide eskiden böyle İnternet yaygın değil memleket küçük ne gosterirlerse beğenirsen al. Mecbur pembe pembe alırdım.
Kendi kızıma yapmadım ama çok şükür tabi annemin ve kaynanamin aldıkları hep pembeydi 😁
Mavi elbise alsan suç
Farklı renk bulamiyorduk ki
Ben çok aşırı meraklı bir insanım asla 9 ay bekleyemem ki kızım da kendini çok geç gösterdi 17-19 haftalar arasında göstermişti 🤣
@Dp
Canım sen doğum yaptın mı merak.ettim :)
Allah inşallah kalbindekini sana nasip etsin canım hayırlı ve sağlıklı bir şekilde ❤️
@nisan cicegi yok canım daha gelmedi 🤭 dün akşam yatış yaptılar sabah 7 ye kadar hastanedeydim düzensiz sancı çıkıyor suni vereceklerdi kabul etmedim eve geldim geri 😁
Ay okurken kalibime korku girdi benimde 19 haftalık çok korkagim ben ya ilk cocukta değil Rabbim hepimize bir avazda dogurmayi nasip etsin inşaAllah
Teşekkür ederim inşallah bide devlet Hastanesi'nde tahminler yanlış çıkabiliyor diyolar ozeldeki doktorum şehir diisnda gidemedim sizinki ozelmi devletmi
Gülüm valla banada korku çoktan sardı 🤣😅
Nursa canım ben özele gidiyorum
Hiç benlik değil meraktan catlarim. Doğuma kadar sormayana helal olsun.
Ama doğuma kadar erkek diyip kız olan
Kız diyip erkek olan duydum ne kdr doğruysa oda bana çok tuhaf geliyor sonuçta ozellerde hemen biliyolar nasıl doğuma kadar yanılma oluyo hayret ediyorum
Mesela şuan 19 haftalık hamileyim 9 haftadan beri bebeğim ters cinsiyetini yinede biliy
Anlamadım canım vala
Ama benim çok yakın arkadaşımın başına geldi. Muş'ta doktora gitti erkek dediler 7 ay boyunca. Sonra İstanbul'a taşındı kaç kere doktora gitti üstelik özele de sürekli giderdi hepsi erkek dedi. Hatta doğuma 2 hafta kala kız gitti bütün alışverişini yaptı her şeyi mavi aldı. Doğum yaptı aradım eee prens nasıl keyfi yerinde mi doye sordum, prens değil prenses dedi başta inanmadım şaka yapıyor sandım ama kızı olmuştu. Hatta kız dedi her şeyi mavi aldım boşa gitti o kadar masraf, kendi kızımın küçülen kıyafetlerini aldım götürdüm ona 😂
Acok değişik bir durum gittiğim özel kime ne demisse o çıkmış daha adamın yanildigini duymadım adamın 3 mü 4 mü boyutlua usgsi var ters olmasına rağmen biliyor benim hep.ters daha önce gittiğim özel yüzde 99 erkek demişti buna gittim yüzde yüz kiz dedi
Onun gittiği özel hastanedeki doktora da bende gittim bütün kontrollerim özelde oldu doğuma yakın beklenmedik maddi sıkıntılar nedeni ile devlet hastanesinde doğum yaptım. Kızı da ben o doktora yönlendirdim 3-4 kere gidiyor doktor erkek diyor l. Doğumdan sonra doktora soruyor erkek demiştiniz ama diye, doktor da kordonu hep bacak arasındaydı olabiliyor böyle durumlar felan demişti
Büyük bir şok ama birde hayal kırıklığı çünkü o cinsiyeti söylediği için öyle sanıp ona göre isim bulup hazirlaniyorsun. Nasip işte ne varsa o oluyo sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlar yeterli
Ben çok istemiştim öğrenmeyelim diye ama eşim çok sabırsızdı. Gerizekalı doktorda hemen hiç söyle demeden söylemişti. Bir daha da o doktora gitmedim, saygı olmalı insanlarda
Doğumda ogrenecem diyen ben merakımdan yerimden durmayıp hep gidip sordum en son özele gittim öğrendim😂😂
Asla sabredemedim çok merakliyimdir😁😁
Burda büyük büyük konuşuyorum ben
Çağın teknolojisinden yararlanmak çok güzel bence 50 sene önce kimse bilmiyormuş doğumda öğrenmişler bence su an ogrenebiliyorsak bu bizim şansımız
Tabikide öyle ama bana öyle öğrenmek daha hoş geliyor tabii bekleye bilsem
Bekleyebilirsiniz ama önceden kızım oğlum diye beklemekte sanki bir bağ oluşturur bu benim fikrim tabi
Ben öğrenmek isterim sırf isim veya oda kıyafet için de değil hem ileriye dönük hayal kurmak için hemde oğlum veya kızım diye sevmek isterim ben uyuyamam meraktan
Güzel olur valla ben zaten cinsiyet ne olursa olsun hep ortak giydirilen renkler almaya çalıştım hepsinde.
Ben dayanamazdim kız
11.haftada kemik yapısınsan cinsiyet tahmini yapması için doktoru zorlayan ben bu fikre olumlu bakmam tabi 😂😂
Ben 4 çocuğum da da bekledim belki kız olur ümidi vardı çünkü
Ben haftasında bile çok merak ediyordum ikinci olunca bide olmayan olsa diyor insan illa ama 2 erkek anasiyim çok şükür 😁😂:)
Ben ikinci doğum da kızımın cinsiyetini öğrendim doğuma bıraktım ve doğum da öğrendim
benim annem beni doğumda öğrenmiş ama ben çatlarım :D
Ben sabredemem ama arkadaşım aynı şekilde yaptı 9 ay bekledi doğumda öğrendi
Ben böyle istiyordum ama oğlum 11. haftada ayan beyan gösterdi neyi varsa :(
Teknoloji böyleyken sabretmesi çok zor bence ben olsam asla sabredemezdim
1,492,933 soru
24,393,533 cevap
349,477 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın