+2 oy
171 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (17 puan) tarafından

Sorum yukarıda ne olur merak ediyorum 

10 Cevaplar

+1 oy
(136 puan) tarafından

Doğum da güçsüz olursun kansızlık cekersincubku icinde senin kanindan beslenen canli var

(744 puan) tarafından

Zaten şuan bile çok güçsüzlük çekiyorim ben kullaniyor olmama rağmen kullanmasan daha kötüdür kullanılmalı bence

(136 puan) tarafından

Neden içmiyorsun

(17 puan) tarafından

Midem bulanıyor 

(136 puan) tarafından

Hamilelikte zaten nerdeyse her an var bukanti caninin kiymetini bil canim ben 2 oglum doğumunda cok kan ikaci icmedim doğumda o kadar güçsüzlük cektimki bide dogunda kanımı durduramadilar dil altı hapı verdiker 2 tane rengim o kadar solduki halakansizlikla mucadele ediyorum ilac kullanıyorum 2 bucuk senedir

-Reklam-
+1 oy
(321 puan) tarafından

İçmen gerek yoksa kan takılması gerekebilir. Kan değerin düşükken bebeğine rahat oksijen gitmez onun için seni rahatsız etse bile rahatsız etmeyen bir ilaç bul ve kullan canım 

+1 oy
(3,629 puan) tarafından

Doğumdan sonra baş dönmesi olur kansız kaldığın için gözlerin kararır cift görürsün 😄 tecrübeyle sabit ben öyle oldum çünkü 

+1 oy
(2,932 puan) tarafından

Neden bu ilaçlara karşı önyargılısınız ki. İçinizde sizden beslenen bir canlı var. Onun için gerekli olduğundan doktorlar kullanın diyor

(17 puan) tarafından

Haklısınız gerçekten ne desem boş 

+1 oy
(554 puan) tarafından

Ben de kabızlık yapıyor diye kullanmadım ve şimdi çok pişmanım çünkü sürekli başım dönüyor yattığım yerde bile dönüyor hatta hep deprem oluyor sanıyordum ve hatta duştayken bayılmıştım bir ay önce falan Allahtan eşim evdeydi ve fark etti yani çok kötü birşey asla günlük hayatını yaşayamıyorsun  şuan ilaç kullanıyorum yani bunları çekmektense mide bulantısı ishal kabızlık daha iyi bir sonuçmuş

(17 puan) tarafından

O sürekli bendede oluyor bazen aşırı gözüm kararıyor ve gün boyu bitkin oluyorum hatta bugün eşimle konuştuk bu hafta durumlar iyi değilde haftaya o ilacı yeniden doktora sorup değişelim dedik

+1 oy
(4,300 puan) tarafından

Canım bende vardı doktor bu kanla doğuma girersen çıkamazsın dedi ve kan taktılar bana öyle doğuma aldılar 

(17 puan) tarafından

Ya gerçekten bu kadar kötü mü sonuçları 

(4,300 puan) tarafından

Evet canım kan düşük olunca malaesf ki böyle 3 torba kan taktılar bana 

(80 puan) tarafından

Benim de ilk bebegıme hamileyken kanım çok düşüktü Doktor doğumda kan takmamız gerekebilir demıstı ilaçları da düzenli kullanmadım. Doğumum oldu ama ben çok kötüyüm hiç halim yok yataklara düştüm. Kabızlık cektım cok şiddetli bebegımde kolikti. Kendime hiç bakamadım. Dikişlerim hiç iyileşmedi. Çok kötüydüm anlayacağın. Zor toparlandım. 2 hamilelikte cok ıyı beslendim esım zorlada olsa pekmez yedirdi,kuru kara üzüm yedım. bana cok ıyı geldi faydasını gördüm. Dogumda da kan kaybı olduğu için annnede hal kalmıyor. Dogumumda cok rahat geçti. Hiç yatmadım bile. Kanım güçlüydü çünkü. Çok pişmanım yani ilaçlarını kullan beslenmene dikkat et bol vitamin al değerlerini yukselt

+1 oy
(4,004 puan) tarafından

Doktor kullan dedimi canim

(17 puan) tarafından

Tabi bütün doktorlar öneriyor zaten ama bende mide bulantısı kabızlık herşey oldu bide kış ayında sürekli ilaç değiştiremedim alamadım elimdekini de kullanmak istemiyorum açıkçası ama alcam sanırım ya

(4,004 puan) tarafından

Benim iki hamileligimde de vermedi doktorda o yüzden sordum canım 

Kansızlık çıkmadı bende 

+1 oy
(2,919 puan) tarafından

Aman bacım nolur dikkat et bak sana yaşadıklarımı anlatayım kısaca 

Benim kansızlık çok düşüktü yine de dikkat etmedim 4 aylık falan hamileyken kadın doğum doktoru bu şekilde olmuyor artık yatış verip sana kan takviyesi yapacağız dedi dahiliye doktoru onay vermedi bebeğe riskli olabilir dedi sonra doğum yaptım doğumda hemen kanamami durdurdular günlerce kendime gelemedim toparlanamadim ve benden kaynaklı olduğu söylendi oğlumda da kansızlık çıktı bu defa onu tedavi ettirdim şu an 17 aylık daha yeni kan ilacını bıraktık lütfen hiç riske atma doktorlar çok korkuyordu kansızlıktan bana bişey olursa diye tetikte bekliyorlardı 

(17 puan) tarafından

Ay gerçekten bu kadar kötü mü ya bende aslında iyi durumda değilim ama çok yan etki yapıyor birazda maddi durumda önemli kış ayındayiz eşim yazlık iş yapıyor sürekli ilaç değiştiremedim ama daha yolun başındayım bu dediğin beni çok korkuttu sonuç ne olursa olsun alcam

(2,919 puan) tarafından

Eğer sana iyi gelmediyse doktorla konuşup ilacını değiştir bir sürü kan ilacı var canım illa sana olan bir tane bulunur ya lütfen dikkat et ve kan yapacak şeyler tüketmeye çalış 

0 oy
(14,178 puan) tarafından

Kullanmama gibi bi seçenek olmamalı. Ben ömrümde ağrı kesiciler bile mecbur kalmadıkça almadığım halde hamilelik sürecinde doktor ne verdiyse kullandım. Bebeğim için, kendim için.

0 oy
(1,632 puan) tarafından

Bebekelr doğarken 4-6 ay arası yetecek demir deposu ile doğarlar. Bu sebeple 4.ayds demir ilacına baslaniyor bebeklerde. Bu depoyu da içeride kaldığı sürece senden depoluyor.  Eğer sen kan ilacı kullanmazsan ve kanın düşük ise bebeğinde de rezerv düşer seni geçtim bebeğinde de çok zorlanirsin 

(17 puan) tarafından

Şuanda 15. Haftaya gircem çok zorlanıyorum aslında 

(1,632 puan) tarafından

Neyinden zorlaniyorsunuz. Mide bulantısı zaten 10 dk sürüyor arkasından c vitamini alın keser bulantinizi. Yada tuzlu besin tüketin. İlla ferrasanol kullanmanıza gerek yok damla formlari da var çok zorlanıyorsanız 

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 114 göst.
0 oy
5 cevap 98 göst.
3 Kasım 2023 Diğer kategorisinde laz6. (86 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,436,637 soru

23,623,727 cevap

306,958 kullanıcı

...