+1 oy
182 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (10 puan) tarafından

İkinci evlilik yapsam eger irelide menim kızımı başka adam severmi? Ona baba gibi davranırmı? Başına gelen varmı ?

5 Cevaplar

+1 oy
(8,643 puan) tarafından

Ne zaman bosandınız? Yeni bir evliliğe hazırmısınız 

(10 puan) tarafından

Daha palnda yeni evlilik yok sadece ireli zamanlrda dusunuyorum 

(8,643 puan) tarafından

Suan hala evli siniz postlarınıza bakdım . Bir evlilikteyken başka bir evlilik düsünmek ne kadar saglıklı. Niye hemen evlilik düsündünüz bosanıp çalısabilirsinizde 

(10 puan) tarafından

Evet artık boşandım remi olarak

(8,643 puan) tarafından

Bosandınız yani

-Reklam-
+1 oy
(6,533 puan) tarafından

İnsan yeri geliyo kendi cocuguna tahammul edemiyo. Baskasinin cocugu cok zor. Bilemiyorum. Buyukte konusmak istemem ama kimse kendi cocugu gibi sevemez. Siz sevebilir misiniz sahsen

ben baskasinin cocugunu kendimin ki gibi sevemem. 

Cocugum buyuyup kendini bilene kadar da baska evlilik dusunmezdi. Tabi buyuk konusmak istemiyorum hayat sartlari ne gosterir bilemeyiz. Ama suan ki sartlarda dusuncem bu yonde.

(8,643 puan) tarafından

Sevmesende saygı duyarsın sonuçta herkesin basına geliyo bu tarz durumlar anne gibi olamazsın belkide ama yinede iyi davranmak kendi elinde demi o cocuklarında bir suçu yok sonuçta 

(6,533 puan) tarafından

Tabi cocugun bi sucu yok. Saygida duymak gerekir. Ama bu postta sever mi diye sormus. Sever belki ama insanin kendi cocugu gibi olmaz. 

İyi davranmak,saygi duymak,ihtiyaclarini gidermek evet bunlar yapilabilecek seyler. Ama iste insanin kendi evladi gibi olmaz. 

+1 oy
(1,937 puan) tarafından

çocuğun kız. çok dikkat etmek gerek. öncelik kızının hayatı sonra senin hayatın artık.

0 oy
(8,597 puan) tarafından

Kızı erkeği yok elbette ama özellikle bir kızım varken yabancı bir erkeğe güvenip aynı çatı altında yaşayamam. 

0 oy
(3,292 puan) tarafından

Evlendigin adam nasil bilmem ama kuzsnim evlendi bi tane kizi vardi adam neler soyluyodu babam babam die simdi o adamdanda oldu cocugu adam istemedi kizii kuzenim vazgecmeyincedd terk etti onu suan 2 cocukla halamda kaliyolar adam 1 senedir ne aradi ne sordu cocugun bile psikolojisi bozuldu henuz 6 yasinda ben babama naptomda bana boyle davraniyo beni istemiyo dedi😭bu yuzden asla 2. Bi evlilik dusunmezdim ben

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 311 göst.
+1 oy
4 cevap 177 göst.
25 Mart 2025 Diğer kategorisinde Amour (1,489 puan) tarafından soruldu
+1 oy
16 cevap 513 göst.
2 Aralık 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,464,804 soru

24,007,368 cevap