+2 oy
61 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (58 puan) tarafından

Mesela hiç çikolata abur cubur yemem asitli içecek içmem diyeniniz var mı merak ediyorum ? Gastrit ve bağırsak rahatszlığım var bu nedenle acılı salçalı abur cubur vs yememem gerekiyor ama nasıl bir süreç olacak bilmiyorum var mı önerenileceğiniz birşey 

2 Cevaplar

+1 oy
(566 puan) tarafından

Gastrit mide fıtığı ve reflüm var çoğu şey yasak ama çok olmasada azar azar yiyiyorum ben. Önerim yok ama doktorum paketli gıda yeme dedi ona göre evde kendin sağlıklı atıştırma yapabilirsin 

(58 puan) tarafından

Nasıl iradenize sahip çıkıyorsunuz ya bende yemek istemiyorumünkü sağlığıma zarar veriyorum yiyerek. Mide şişliği reflü yaşıyorum karın ağrısı

-Reklam-
0 oy
(2,149 puan) tarafından

Hamile kaldığımda bıraktım bebegim 8 aylik cips çikolata paketli gida hiç yemem asitli şeyleri zaten daha önce de sevmiyordum maden suyu bile içemiyorum. Kafamda bitirdim o yüzden canım da çekmiyor. İlk zamanlar zor geliyordu canım çekiyordu şimdi eşim cips yerken 2 tane belki yerim o da belki 3. Yu yiyemem. 

(58 puan) tarafından

Ya ne güzel darısı bana.peki yemiyorsunuz ya daha hafif hissediyorsunuz değil mi mide ve bağırsak olarak daha rahatsınızdır değil mi 

(2,149 puan) tarafından

Çok rahatım kesinlikle dogumdan sonra 4 ayda 20 kilo verdim yüzümde sivilce cikardi artık cikmiyor uykum daha rahat. Eskisi kadar yorgun da olmuyorum

(58 puan) tarafından

Yaaa ne güzelllll darısı banaaaa peki ekmek tüketiyor musunuz sadece abur cuburu bırakarak bu kadar kilo çok iyi ya gaza geldim :)

(2,149 puan) tarafından

Sadece tam buğday ya da çavdar ekmeği tüketiyorum onu da 2 dilimi geçmiyorum. Protein ve sebze ağırlıklı besleniyorum. Makarna pilav da ayda yılda bir yiyorum 2 3 kaşık kadar bulgur pilavı tüketmeye çalışıyorum onu da bazen. 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 46 göst.
29 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Emine2803529 (54 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 294 göst.
0 oy
2 cevap 109 göst.

414,068 soru

12,462,288 cevap

46,782 kullanıcı

Kategoriler

...