0 oy
148 göst.
önce Ev & Yaşam kategorisinde (449 puan) tarafından

Selam kızlar nasılsınız Sizden bir isteğim olacaktı aranızda tecrübeli 10 kilo verdim kaldı 10 kilo veremiyorum direnç mi dersiniz yanlış  beslenme dersiniz bana fıkır veriniz kaldı 10 kg hadi bana biriniz 10 kg nasıl verılıd akıl versın  yardım lütfen  dıyet  kahve ilaç ne varsa önerin  ama diyet yapan kısıler lütfen yazsın bu konuda kaşarlaşmıs her türlü bılgıye sahıp bırıleri varsa yazsın  

7 Cevaplar

0 oy
önce (511 puan) tarafından

1 gün şu diyeti yap direnç kilon kırılsın sonra tekrar aynı düzenine dön zayıflamaya devam edersin canim

-Reklam-
0 oy
önce (129 puan) tarafından

Valla bacım ekmeği kes yeterli bence ben ekmeği kestim 2 haftada 17 kilo verdim ama benimki istem dışıydi stres yaptım biraz iştahım kesildi ekmek yiyemedim 

önce (3,514 puan) tarafından

2 hafta mi 2 ay mı

önce (129 puan) tarafından

2 haftada doğum yaptım bebeğim biraz sıkıntılıyfi alışma süreci başladı iştahım kesildi verdim 67den 50ye düştüm

0 oy
önce (2,850 puan) tarafından

Boyle yâparsan hem sagliksiz olur hemde 10 verip 15 kilo geri alirsin saglikli beslenip zamana birak bence 20 gunde 6 kilo verdim ben yakin zamanda tartilmadim tekrar ama en az 3 4 kilo daha vermisimdir

0 oy
önce (4,316 puan) tarafından

Kahve ilaç sağlıksız kilo vermek, verdiğin 10 kiloyu sonra 20 kilo alırsın. Ben diyet yapıyorum bol su iciyorum Leslie yapıyorum o kilo vermede etkisi var. Dukan birası yapmistim ona ara verdim. O da güzel yağ yakıyor. Az yiyeceksin şekeri ekmeği çıkar hayatından 10 kilo gider

0 oy
önce (6,194 puan) tarafından

kiz kahveyi aldiktan beridir mi on kilo berdin ?

önce (449 puan) tarafından

Yok kuzum kahveden önce verdıklerımı de ekledim kahvem bıttı senınkı de bıttı  mi. Sımdı kullansam diye yada  dıyetısyenın faydası olıyor mu acaba napsam

uc hafta kadar  ara verdim ben diyetisyene sıkılmistim bi aylik daha almistim duruyor paket. sali gunu baslatcam bende. bu aksam kardesimin  dogum gunu annemler falan bende. baya yer icerim son jubile hatta suan tokluktan yerime siginamiyorum daha pasta masta da kesilecek birazdan:) bugun ain kapanisi yapip yarin da olusacak odemi atarim sali sabah baslaticam

diyetisyeni yeni ay 4 hafta kadar sonra ramazan gelio  her ramazan bir iki kilo aliyorum bu ay diyetisyenli denicem bakalim ramazanda ne ola ne gide

Sanan bir  sorum var

Aralıklı orucu

Ara öğ ünlü diyet mi

Kendınde aslında çok tecrübe  sahıbısın neden dıyetısyene gıttın kız  şu yüzden soruyorum acaba gerçekten kendımızi dıyet konusunda  tecrubelı Şansal da diyetisyenin tariflerii daha mı çok işe yaradı  

Yoksa artık napsanda kılo verememeye mı basladın o yüzden mı diyetisteene başvurdun  . 

Benım kalldı 10 kg nasıl vercem bılmıyorum ama sanki bedenim takılı kaldı artık veremıyorum hayatıma neyı dahıl etmem lazım nerde hata yapıyorum bılemedım ama 10 kg verdım kendı başıma  aralıklı oruç ve  tamamen saglıklı yıyeceklerle  oldu  ama artık olmuyor nedenn olmuyor kı  nıye durdu. Napmamız lazım  hep bı sorun cıkıyor bıktım bu kılodan ya

simdi soyle ben aralikli orucu beceremiyorum . yani aksam 6 bucukta kapatamiyorum komple agzimi. gunduz 7 de kalkiyorum sabah. 12 ye kadar da ac ac basim donuyor.  o yizden aralikli orucu tam anlamiyoa asla uyamadim hicbir zaman sabahlari agzima peynir zeytin attim yada aksam esim kizim atirtirirken bir iki lokma da olsa aldim falan. ama ben 12 de kahvalti 5 de aksam yemegi seklinde yapmaya calisiyordum.

diyetisyende aslinda bana aralikli oruc verdi. 11 de kahvalti 2 de ara ogun 5 de ara ogun 7 de aksam yemegi seklinde verdi. diyetisyeninkine uyabildim cunku aksamin saatini geçe cekti . gunduz iki de ara ogun koydu.

diyetisyene niye basvurdim en son ben ekim ayinda su orucu gibi hisey yaptim . mesela pazartesi gunu oglen 1 de yemek yedim salata tavuk mavuk peynirsiz asla yapamam bikac catal peynir.ogleden sonra ac kaldim  sali gunu oglen 1 de hala acim carsamba gunu oldu oglen 1 de yedim .persembe ac cuma ac cumartesi 1 de yedim.pazar ac pazartesi ac sali sabah yedim. boyle abuk subuk yani 2 bucuk 3 gune yakin sadece au ve dukan birasi yesilcay ve turk kahve filtre kahve olarak beslendim. beni asiri yipratti bu . evet kilo verdim bir ayda 8 e yakin kilo verdim. ama sinirlerim harap oldu. ccklar gak dese butun apartmani inletiodum cok gergin sinirliydim psikljik olarak cok vokertti bu aclik beni. o yizden diyetisyene basladim o verdigim 8 i birden almiyim ve yiyerek vermeye devam edeyim psikljik olarak ofkem sinirim yatissin vucudum kitlik sinyali vermesin diye. diyetisyende zaten verilecek 5 kilom vardi aslinda tamamen uysam bir ayda verirlir. ama ben vucudu kitliga soktugum icin ve tami tamina uymadigim icin iki ayda dort kilo verdim. acelem yok normalime yaklasitom diye kasmiyorum. ayda bir kilo versem bile yeter suan vokta muhim degil biran once kurtulmam gerek diyecek bir kilom yok o yizden suan cok rahat stressiz ve yiyerek gozum gonlum doyarak gram gram da olsa veriyorum 

0 oy
önce (366 puan) tarafından

Ay sanki ben bunu yazmışım ya yeminle 10 verdik 10 kaldı yapıştı gitmiyo ya

0 oy
önce (15 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi
  • aspir yağı yemeklerden 30 dk önce  bir yemek kaşığı yağ yakımını hızlandırır.

• krom pkolinat günde 2 kere yemek esnasında veya yemekten önce sonra farketmez açlık krizlerinin önüne geçer insülin seviyesini dengeler.

image

• spor önceside bunu içip enerji patlaması yaşıyorum. 

yağ yakımını hızlandırıyor. Kahve olarak da hindiba kahvesini kullanıyorum da onun bir etkisi yok.

Bu hafta her gün yaptıklarım.

100 mekik

100 sguat

30 dk yürüyüş veya leslie 

her gün kesinlikle duş spor yapsamda yapmasamda 

mutlaka her gün bi bardak kefir

mutlaka her gün protein almalısın 1 haşlanmış yumurta veya 1 parça et

ekmek börek simit ne istersem yiyorum az yiyorum yine de yiyorum bunları tamamen çıkararak diyette verilen kilolar hop diye gelir yapışır.

detokssos murtuğra alabilirsin veya kendin kabak detoks yapabilirsin. 

Canm post sahibi değilim bu kullandıklarını emzirenler kullanabilir mi

önce (15 puan) tarafından

hayır yazdıklarımın hiç birini kullanamaz 

Yaaaaaa😭😭😭😭

Gerçekten bu l karnıtun işe yaradı  k kg vermene katkısı oldu mu ve senı tebrık edıyorun cesaret ve azmın harıka  . Kalpte sıkısma vs yapmadı dımı bu takvıye

İlgili sorular

+2 oy
2 cevap 58 göst.
0 oy
2 cevap 138 göst.
18 Eylül 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 125 göst.
+1 oy
1 cevap 67 göst.

410,998 soru

12,368,745 cevap