+2 oy
240 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (417 puan) tarafından

O kadar doluyum ki ağlamamak için kendimi zor tutuyorum depremden sonra ev bulamadık tasindigimiz yerde 14 katlı binanın 1. Katıni zor bela  bulup tuttuk  tabi korkuyoruz hala. Geçen ay ameliyat oldum eşim beni eve bırakıp ise giderken bı ev görüyor giriş kat yeni bina ve 3 katlı eve baktık beğendik tuttuk o hasta halimle bir hafta içinde evi temizleyip diğer evi toplayıp taşınıp yerleştirdim haa evi taşımak içinde kredi çektik devir malum şartlar da ortada neyse bugün evde akrep gördüm o kadar korktum ki çocuklarım iki buçuk yaşındalar yaz geldimi dahada cogalacak ya isirirsa düşüncesi bile korkunç neyse dedim bı komşuya sorayım binada varmış akrep sorunu ilaçlatacaklarmis dedim önceki kiracı niye çıkmış çok oturmamış belli banyolarda bile kireç izi su izi yok kadın demezmi lagam taştı eşyaları battı ondan çıktı  kapının önüne bı sistem kurdular bidaha tasma olmaz oraya tasacak dedi ama çok inanmadım açıkçası madem öyle emlakçı ev sahibi niye bahsetmedi bu durumdan şimdi ben hasta halimle canımı disime katıp taşınmama mı yanayım yoksa daha taksidini bile odemedigin kredi ve masraflara mı yanayım binasında boyle bı sistem olan varmı tasma dışarı versin diye yada akrepler için çözüm önerisi olan 😭

9 Cevaplar

+3 oy
(740 puan) tarafından

Ah canim benim cok iyi anliyorum seni ben giris ustu 1inci katta oturuyorum benimde yazin karincalar evi istila ediyolar resmen bildigin gibi degil bi kac kez de hamamm bocegi cikti ay aklim gitti cocuga bisey olursa diye komsularla konustum binada varmis bu sikinti ara ara ilacliyolarmis e senedir burdayim bi kere ilaclama yapilmadi senin ki daha kotu Allah yardimcin olsun 

önce (417 puan) tarafından

Kendi imkanlarınizla ilaclattik diyelim lağım sıkıntı Allah heoimize kolaylık versin

önce (740 puan) tarafından

RRabbim sabir guc kuvvet versin kurtarsin insaAllah canim dikkatli ol vardir bi hayir biran once kendi evini alir cikarsin insaAllah 

-Reklam-
+2 oy
(317 puan) tarafından

Bende giriş katta oturuyorum bide çok istiyordum ne karınca bitiyor yazin bende kaç akrep gördük öldürdük eşim ilaclatp durdu 

Sanırım kesin tasinmam lazım bide evin bütün çevresi kayalık daha çok olur heralde akrep 😭

önce (317 puan) tarafından

Hayırlısı olsun inşallah ama dikkat edin neredesnz böyle 

Kayseir canim

önce (317 puan) tarafından

Bende İstanbul daymm balkon da vardı 

+2 oy
(2,385 puan) tarafından

Gerçekten kötü olmuş ya.

🦂 Neresi orası 

Kayseri

+2 oy
(1,836 puan) tarafından

Ay benimde yazın kertenkele sorunum var bunu duyunca kurban olayım kertenkeleye Allahım tez zamanda daha iyi bir yere geçmeyi nasip etsin 

Binanın girişinde onuda gördüm sanırım yazın oda gelir 😭

önce (1,836 puan) tarafından

Kertenkeleler zararsız canım bunu biliyorum ama insan huylanıyor ama akrep sıkıntı canım yaa inşallah ilaçlanır ve bir daha gelmezler 🙏

İnşallah canım 

+2 oy
(4,045 puan) tarafından

Kottan dairedir canım bu tarz dairelerde genelde şu basmaları olabiliyor mütahitlere çok ucuza geldiği için garaj yerine daire yapıyor maalesef çok üzüldüm haline Rabbim yardımcın olsun inşallah akrep daha büyük bir sorun yatmadan önce her yere bakıp yatın bari nerden gidiyor muş eve

Binanın etrafı komple kayalık daha yeni ev yapılıyor her yerden geliyo olabilir benim icin ikiside aynı derece sorun çünkü komsu dedi komple daireyi basmış eşyaları filan hep gitmiş akrep ilaclatirsin belki o kadar olmaz ama bu lağım sikinti

önce (4,045 puan) tarafından

Tüh ya neden söylemezler sanki millet parayı kolay kazanıyor inşallah komşunun dediği gibi Hallolmuştur bir daha basmaz 

İnşallah canim

+1 oy
tarafından

Tasma konusunda bir fikrim yok ama akrep konusunda ablan da sıfır yeni yapılmış binanın 7 ci katına taşındı. İlk kiracı da ablam. Bir kaç ay oturdu sonra evinde siyah küçük küçük akrepler görmeye başladı. Sizi korkutmak gibi olmasın ilk akrebi gördüğü yer kızının ayağının dibi. Yani 2-3 parmak mesafesinde görüyor. Oda sizin gibi psikolojisini bozdu kocası ile. Hemen ev sahibine söylediler yeni bina dedi girerler dedi ilaçlattılar daha da 2 senedir akrep felan görmedi. Bir keresinde de el kadar akrep çıktı. Resmini gördükten sonra oraya her gidişimde çocuklara çok dikkat etmeye çalışıyorum. Hani yine akrep felan çıkar diye ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN. 

Aynen ilk işimiz ev yakın zamanda yöneticiye görüşüp binayı ilaclatmak olacak bı kere daha gormem inşallah ama görürsem evide ilaclatmaktab başka çarem yok

0 oy
önce (609 puan) tarafından

Çok haklısınız rabbim tez vakitte bu dertlerden kurtarsın 

Amin sağolun 

0 oy
önce (289 puan) tarafından

Canım evin camlari demirse canlı maviye boya demir yoksa eğer yapışkan kağıtlar varya Pimapen lere ve dış mermerlere kapı eşiğine onlardan yapıştır Allah'ın izniyle hiç bişey olmaz 

Bu aklıma gelmedi hiç kalacak olursak öyle yapayım sağolun 

önce (289 puan) tarafından

❤️❤️❤️❤️ unutmalı hala binlerce insan konteyner ve çadırlar da yasiyo canım onlar bile şükrediyo belkide elimizdekinin kıymetini bilmek lazım bu sene böyle olur seneye daha başka olur Allah büyüktür 

0 oy
önce (14,091 puan) tarafından

İmparator diye bir ilaç var canım bir çok böcek için etkili tüm köşe kenar her yere ilaçlama yap ama bebeklerine dikkat et kesinlikle el sürmeyecek yerler olsun eşyaların arkalari dış kapı eşiği pencerelerin dışı gibi. İlk yaparken kokulu ama sonrası koku kalmıyor. Ben evimdeki gümüş böceği istilasindan o şekilde kurtuldum 

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 70 göst.
+1 oy
1 cevap 49 göst.
0 oy
4 cevap 200 göst.
25 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Gulcan58_59 (496 puan) tarafından soruldu

414,024 soru

12,461,210 cevap

46,718 kullanıcı

Kategoriler