+2 oy
151 göst.
önce Ev & Yaşam kategorisinde (513 puan) tarafından

Kızlar dolabım komple beyaz sadece bardak kısimindan ve çekmece yerleri mürdüm bende onları beyaz yapmayı düşünüyorum arkilik boya yapılabilirmis bu mümkün mü acaba yapan varsa deneyimleri bana dermi

3 Cevaplar

0 oy
önce (510 puan) tarafından

Hiç denemedim ama dolaplar için özel boyalar oluyor onlarla boyayani görmüştüm 

önce (513 puan) tarafından

Hadi ya valla ben bir araştırma yapayım 

İyi araştır geri dönüşü olmayabilir 

Haklısın valla geri dönüşü olmayan bişey yapabilirim en iyisi iyice araştırıp YouTubeden bakmak 

Aynen canım yapan kişiler varsa onlara da sor 

💜💜💜💜💜

-Reklam-
0 oy
önce (52,316 puan) tarafından

folya gibi etiketler varya onuda yapistirabilirsin

Daha çok boyamak istiyorum 

0 oy
önce (14,087 puan) tarafından

Eğer düz zeminse boya yerine yapışkanlı Folyo öneririm çok daha pratik. Boya yapınca tel yapamıyorsun her kimyasalı yapamıyorsun 

Düzde hani boya daha güzel gibi çünkü bütün hepsi beyaz o zmn hangi akılla o ikisi mürdüm yaptım bilemiyorum şimdi onuda beyaz yapmak istiyorum 

Dediğim gibi boya kullanimi zor yağ sökücü ve tel kullanamiyorsun.  Benimki boya ben zorlanıyorum temizlemekte. Kapakları değiştirmeyi düşünüyorum elim bollasinca.  Yapabilirsen aslında kapakları mobilyacılar degistirtebilirsin

Hadi ya sen kendin mi boyadın zımpara falan yaptın mı yoksa direk mi yaptın vernik kullandın mi 

Zımpara yapmadım canim çünkü eski milli dolaplardan öyle parlak yüzey değildi. Vernik de yaptım ama dolaplar çok yıpranmış soyunmaya başlamış ben bi kac yıl idare amaçlı boyadım 2 senedir kullanıyorum bi 2 sene daha kullansam kafi.

Tezgahın folyo kaplama inan temizliği daha basit o yüzde folyo daha iyi olur senin için demiştim cif ve camasir suyu ile mis gibi oluyor folyo

Bana zaman ayırdığın için çok teşekkür ederim uzun uzun güzel bir şekilde anlatın bana çok faydalı bilgi oldular temizlikle ilgili zaten kafam karışmıştı sen bana rehber oldun💜

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 40 göst.
+1 oy
0 cevap 15 göst.
+1 oy
5 cevap 125 göst.
+1 oy
4 cevap 385 göst.

413,640 soru

12,451,866 cevap

46,341 kullanıcı