Kizlar bir bir bucuk biri dört yaşında iki kızım var. Yaramazlar dört yaşında olan bebekken prematüre doğdu iştahsız bir çocuk beni aşırı yoruyor yemek konusunda .evim kitleniyor haliyle annemler gelecek yarın .annem hep kızım biz gelince özel birşey yapma özel birşey yapar alırsan daha gelmem bu eve der.maddi durumum biraz sıkıntılı. Bir iş olsa elini sürmez erkek olmazsina rağmen annemin evinde iş yapan biri bana gelince bardak kaldırmaz aylardida bende. Ama annemler gelince bunu yap su yemeği yap şöyle yap şunu yap bir pasta olmaz iki çeşit yap .ama oraya gitsem kardeşim bu kadar ozenmez bana bende yarın annem gelecek aç gönderecek değilim harhelde .
Hiç bişey anlamadım kusura bakma canım
Su canım kardeşim bana gelince elini hiçbir işe atmaz sürekli bende kalır yarında annem gelecek annem yarın bana gelecek o hep der kızım iki küçük çocuğun var fazla hazırlık yapma .kardesimde sıralar şunu yap anneler gelecek bunu yap anneler gelecek . Elini birşeye de sürmez başkasına gelincede oturmaz.
Ben konuyu anlamadim
Valla iyi yaşıyorsunuz ya, bu kadar takıntılı olmayı nasıl beceriyorsunuz?
Ne icin
Bozulmayı hak ediyor
Kıyamıyorum diye herkes üzerime geliyor
Genelde öyle olur
Bak canm ben olsam asla kabul etmem benm bi duzenim var ve bu duzeni ne esimin tarafndan nede kendi tarafmdan birnin bozmasina musade etmem.evinde baskalarinn kalmasina musade edenleride anlamiyorm bu kadinda olsa erkekde farketmez neden yani evleri barklari yokmu herkez evinde kalsin.siz evlenmeden sokakta degillerdj sonucta.kari kicanin bi ozeli vardir bi hevesi vardir ben evimde bornozla gezemiceksem kusura bakma neden evim.oyuzden ben bu konulara karsiyim en basta almicaksjnx kafaniz rahat olcak
İki kez okudum ama sorun ne anlamadım
Bütçen neye yetiyor iki çocukla ne yapabilirsen onu yap yapamadığın eksik bir şey varsa kardeşin tamamlasın yada sana alıversin
Allah ne verdiyse yapacagız de geç
1,510,172 soru
24,640,009 cevap
365,740 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın