0 oy
347 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kizlar bir bir bucuk biri dört yaşında  iki kızım var. Yaramazlar dört yaşında olan bebekken prematüre doğdu iştahsız  bir çocuk  beni aşırı yoruyor yemek konusunda .evim  kitleniyor haliyle annemler gelecek yarın .annem hep kızım biz gelince özel birşey yapma özel birşey yapar alırsan daha gelmem bu eve der.maddi durumum biraz sıkıntılı. Bir iş olsa elini sürmez erkek olmazsina rağmen annemin evinde iş yapan biri bana gelince bardak kaldırmaz aylardida bende. Ama annemler gelince bunu yap su yemeği yap şöyle yap şunu yap bir pasta olmaz iki çeşit yap .ama oraya gitsem kardeşim bu kadar ozenmez bana bende yarın annem gelecek aç gönderecek değilim harhelde .

7 Cevaplar

+1 oy
(1,096 puan) tarafından

Hiç bişey anlamadım kusura bakma canım 

tarafından

Su canım kardeşim bana gelince elini hiçbir işe atmaz sürekli bende kalır yarında annem gelecek annem  yarın bana gelecek o hep der kızım iki küçük çocuğun var fazla hazırlık yapma .kardesimde sıralar şunu yap anneler gelecek bunu yap anneler gelecek . Elini birşeye de sürmez başkasına gelincede oturmaz.

-Reklam-
+1 oy
(1,311 puan) tarafından

Ben konuyu anlamadim

tarafından

Su canım kardeşim bana gelince elini hiçbir işe atmaz sürekli bende kalır yarında annem gelecek annem  yarın bana gelecek o hep der kızım iki küçük çocuğun var fazla hazırlık yapma .kardesimde sıralar şunu yap anneler gelecek bunu yap anneler gelecek . Elini birşeye de sürmez başkasına gelincede oturmaz.

0 oy
(2,528 puan) tarafından

Valla iyi yaşıyorsunuz ya, bu kadar takıntılı olmayı nasıl beceriyorsunuz? 

tarafından
+1

Ne icin

0 oy
(2,926 puan) tarafından

Bozulmayı hak ediyor 

tarafından

Kıyamıyorum diye  herkes üzerime geliyor 

(2,926 puan) tarafından

Genelde öyle olur

0 oy
(2,922 puan) tarafından

Bak canm ben olsam asla kabul etmem benm bi duzenim var ve bu duzeni ne esimin tarafndan nede kendi tarafmdan birnin bozmasina musade etmem.evinde baskalarinn kalmasina musade edenleride anlamiyorm bu kadinda olsa erkekde farketmez neden yani evleri barklari yokmu herkez evinde kalsin.siz evlenmeden sokakta degillerdj sonucta.kari kicanin bi ozeli vardir bi hevesi vardir ben evimde bornozla gezemiceksem kusura bakma neden evim.oyuzden ben bu konulara karsiyim en basta almicaksjnx kafaniz rahat olcak

0 oy
(9,063 puan) tarafından

İki kez okudum ama sorun ne anlamadım

tarafından

(9,063 puan) tarafından

Bütçen neye yetiyor iki çocukla ne yapabilirsen onu yap yapamadığın eksik bir şey varsa kardeşin tamamlasın yada sana alıversin

0 oy
(11,730 puan) tarafından

Allah ne verdiyse yapacagız de geç 

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 705 göst.
22 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde mehal (1,349 puan) tarafından soruldu
0 oy
48 cevap 1,962 göst.
20 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Yenibiri12 (406 puan) tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 1,370 göst.
1 Mart 2023 Diğer kategorisinde Sebebine (500 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 770 göst.
30 Eylül 2020 Diğer kategorisinde 1prenses1prensAnnesi (119 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,510,172 soru

24,640,009 cevap

365,740 kullanıcı

...