Kızlar 19 yaşıma kadar gözlük kullanmadim hiç ama sonra başıma gelenler yüzünden 2.25 derece gözlerim bozuk çıktı gözlük olmadığı zaman uzağı çok bulanık görüyorum resmen göremiyorum. Bu sene doktora gittim kontrole doktorum doğumdan sonra istersen çizdir dedi. Yaşın çok genç dedi yaşım 23 gözlüğe mahkum yaşıyorum ameliyatım lazerle olacak 3 bin 500 TL. Birde daha önceden kistim vardı hormo bozukluğu sebiyle çenemin altına kadar tüylendim. Almaya yetiştiremiyorum o derece. 2.200 TL lazer epilasyon parası. Tüm vücut bitime kadar sınırsız seans. 2. Çocuğumu doğurmak üzereyim kayınbabam yaza evimi alacak sıfır eşyalarımida alacak kesin olarak çünkü kızı boşandı oğluyla kendi yanında kalacak zaten şuanlik bir tane evimiz var. Biz onu değiştirip sıfır alcaz. Bir tane tırımiz var oda ortak. Eşim şuan çalışmıyor çalışsa bile babası eşime sadece harçlık veriyor eve bakıyor kızıma bakıyor her şeyini karşılıyor doğumumu korkuyorum diye geçen sene özelde yaptırmıştı bu sende özelde yaptırıyor. Kisacasi hiç bir eksiğimiz yok şükür. Benim 50 bine yakın altınım var. 4 bilezik 2 kolye vs. Bileziğin birini bozdurup ameliyatimi yaptırmak istiyorum. Şimdi neden kayınbabana söylemiyorsun diyecek olursanız eğer sonuçta adam sıfır ev eşya alacak iki sene içinde 7 bin TL doğum parası verdi kızıma 1.5 bin TL ye beşik aldı bin TL ye bebek arabası 1.300 TL ye kraftın elektirikli salıncağını. Ayrıca kızıma sütüm yetmedi adam 1 senedir aptamil alıyor ilk zamanlar haftada 1 kutu 120 TL alıyordu mama. Hep en iyisiyle büyüttü. Ameliyat ve lazerden kalan paraylada evimin küçük ihtiyaçlarını falan alacağım balkonuna balkon takımı vs. Siz olsanız 13 bin TL lik Bileziğinizi bozdurur musunuz?