0 oy
503 göst.
Diğer kategorisinde (119 puan) tarafından
Kızlar 19 yaşıma kadar gözlük kullanmadim hiç ama sonra başıma gelenler yüzünden 2.25 derece gözlerim bozuk çıktı gözlük olmadığı zaman uzağı çok bulanık görüyorum resmen göremiyorum. Bu sene doktora gittim kontrole doktorum doğumdan sonra istersen çizdir dedi. Yaşın çok genç dedi yaşım 23 gözlüğe mahkum yaşıyorum ameliyatım lazerle olacak 3 bin 500 TL. Birde daha önceden kistim vardı hormo bozukluğu sebiyle çenemin altına kadar tüylendim. Almaya yetiştiremiyorum o derece. 2.200 TL lazer epilasyon parası. Tüm vücut bitime kadar sınırsız seans. 2. Çocuğumu doğurmak üzereyim kayınbabam yaza evimi alacak sıfır eşyalarımida alacak kesin olarak çünkü kızı boşandı oğluyla kendi yanında kalacak zaten şuanlik bir tane evimiz var. Biz onu değiştirip sıfır alcaz. Bir tane tırımiz var oda ortak. Eşim şuan çalışmıyor çalışsa bile babası eşime sadece harçlık veriyor eve bakıyor kızıma bakıyor her şeyini karşılıyor doğumumu korkuyorum diye geçen sene özelde yaptırmıştı bu sende özelde yaptırıyor. Kisacasi hiç bir eksiğimiz yok şükür. Benim 50 bine yakın altınım var. 4 bilezik 2 kolye vs. Bileziğin birini bozdurup ameliyatimi yaptırmak istiyorum. Şimdi neden kayınbabana söylemiyorsun diyecek olursanız eğer sonuçta adam sıfır ev eşya alacak iki sene içinde 7 bin TL doğum parası verdi kızıma 1.5 bin TL ye beşik aldı bin TL ye bebek arabası 1.300 TL ye kraftın elektirikli salıncağını. Ayrıca kızıma sütüm yetmedi adam 1 senedir aptamil alıyor ilk zamanlar haftada 1 kutu 120 TL alıyordu mama. Hep en iyisiyle büyüttü. Ameliyat ve lazerden kalan paraylada evimin küçük ihtiyaçlarını falan alacağım balkonuna balkon takımı vs. Siz olsanız 13 bin TL lik Bileziğinizi bozdurur musunuz? 

21 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bozdururdum canim sagligimdan onemli degil.Masallah kayinbabana kiymetini bil
(119 puan) tarafından
Fikir almak istedim canım eşime kalsa öl bozdurma diyor onlar senin bir kenarda kalsın diyor
tarafından
Hiç bekleme bozdur sagligin daha önemli ve bu göz göz kadar onemli bir sey yok
-Reklam-
0 oy
tarafından
Böyle kayınpedere can kurban sağlığım için tabi ki bozdururum altınımı 
(119 puan) tarafından
2 senedir görücü usulü evlendiğimiz için Kocam bana ben kocama alışayim çocukları büyütelim diye kendisi çalışıyor 68 yaşında olmasına rağmen. Ben ne istersem alır Allah razı olsun ondan
tarafından
Maşallah yaşı da bayağı varmış Allah uzun ömür versin inşallah
(119 puan) tarafından
Amin canım o olmasa bizim halimiz beter olurdu onun sayesinde böyle rahatız
0 oy
(816 puan) tarafından
Saglık için 13degıl 15 bınde olsa bozdururdum ha göruyorumkı gerıde altınında kalacak. Allah daha cok versın durumunuz ıyı ılerde yune yaparsın. Bu soyledıgın durumlar bnce cok onemlı bırı göz dıgerıde tüylenme.
(119 puan) tarafından
Evet göz özellikle beni çok yıpratıyor şaşılık başladı o derece
(816 puan) tarafından
Bnce hıc bekleme ılerde belkı tedavısı daha zor ve güç olabılır.
0 oy
(13,603 puan) tarafından
Sağlık için bozdurulur
(119 puan) tarafından
Bende onu diyorum ama eşim ölsen bile bozdurma diyo
0 oy
tarafından
Evet canım bence sağlığın için bozdurmalısın 
(119 puan) tarafından
Evet ama eşim bozdurma onlar senin diyo ben çalışır yaptırırım ilerde diyo ama yapacağını hiç sanmıyorum
tarafından
Eşini dinleme erkekler hep bir gün bir şeyleri yapacaklarını söylüyorlar
0 oy
(134,482 puan) tarafından
Ne kadar iyi insanmis yaa helal olsun o kayinpedere ben bozdururdum
(119 puan) tarafından
Evet kayinpederim çok iyidir şakacidir yanında sigara içmemi isteyecek kadar anlayışlıdir
0 oy
(1,939 puan) tarafından
Sağlık bu canim öncelik ona ver kayinbabana da maşallah ne güzel kıymetini bil valla 
0 oy
tarafından
Tabiki bozdururum saglik olmadiktan sonra altinim olsa neye yarar
0 oy
(5,328 puan) tarafından
Sağlık söz konusu ise tabiki bozdururum
0 oy
tarafından
Sağlığım için de bozdurmucaksam nie varki o altınlar 
0 oy
tarafından
Tabiki bozdururum doğumumda bile eşim sıkışıktı sadece 1 kolyem vardı tura onuda sattım doğumum için bizden önemli değil ya. 
0 oy
tarafından
Benn 13 senedir gözlük kullanıyorum derecem senin iki katın ayrıca astigmatın varsa lazer de gecirmiyor
0 oy
(8,080 puan) tarafından
Kotu günler için degilmidir zaten altın canım bozdur tabiki 
0 oy
(945 puan) tarafından
Öncellikle sağlık için bozdururm altınını. 

Kayınpederinin kıymetini bil .bizimkiler de fesatlık peşinde dogumu özelde yaptım diye duymadığım laf kalmadı beş kuruş destek vermediler şu anda da zor durumdayız benim altınlarımi bozdular yeni gelinken hemde sormadan emekli borcu ödemek için  şimdi  de zor durumdayız maaşın birini borç istiyoruz vermek istemiyor . Daha neler neler öp de başına koy bence 
0 oy
(29,260 puan) tarafından

Helal olsun kayınpederine degerini bil vallaha 

Sağlık herseyden önde gelmeli bozdur sağlığına kavuş 

0 oy
(25,196 puan) tarafından
Hiç bişey benden önemli değil sadece sağlık için değil keyfim içinde bozdurdum zamanında tatile gittik :D canım kendim :D şaka Bi yana tabi ki bozdur cnm ama göz çizdirmeyi iyi araştır derim benim arkadaşımın teyzesi çizdirdi ve bin pişman hemde Avrupa gözde iyi bir yerde yaptırdı 
0 oy
(9,718 puan) tarafından
4 yıl once 25 gr adana burmamı burun amelıyatım için bozdurdum.
0 oy
(12,269 puan) tarafından
Ne b.o k.a yarar ki şu altın sağlık olmadıkça
0 oy
(8,034 puan) tarafından
Kesinlikle bozdururum hiç bir şey sağlığımdan önemli değil 
0 oy
(5,407 puan) tarafından
Valla aklıma sadece kayınpederine helal olsun demek geldi.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 52 göst.
0 oy
3 cevap 55 göst.
0 oy
27 cevap 565 göst.
14 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Esra_esra (2,593 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 58 göst.

410,489 soru

12,347,381 cevap