+2 oy
896 göst.
Diğer kategorisinde (1,120 puan) tarafından

Hanımlar selamünaleyküm

Ben eşimin tüm banka hesaplarının şifresini biliyorum Allah için gizleme de yok. Aydan aya maaşını aldıkça belli bir miktar harçlık verir pazar parası kendime falan.

Bende arada hesaplarına baktığımda eger para varsa hesabıma atıyorum. O an soylemesem de sonrasında söylüyorum. Oda hemen dıyor bu ay maaşindan kesecegım. 

Bende yemegınden temızlıgınden keserım😂 dıyorum susuyor. 

Benım esım hem sabah kahvaltısı hem öğlen yemegı hem aksam yemegı yiyor. 

E bunun utusu çocuğu temızlıgı çamaşırı yemegı derken normalde maaş asgari üstü olur. Ben yine vıcdanen az para alıyorum. 

Sıgortam da yok😂 

Yaptıgım yanlıs degıldır bence 

Var mı benım gıbı olan

44 Cevaplar

+3 oy
(3,106 puan) tarafından

Hayatta söylemeden almam . Bütün bankalar hesaplar ortak zaten . Bazen uyurken para alıyorum bak diye söylerim al al der uyanınca unutur al dediğini sende cepciliğe başlaidın diye dalga geçer 😅 

(1,120 puan) tarafından

Aynısını esımde bana der ama ben soylersen vermez söylemeden alırsam laf edemez elımde koz çok 😂

-Reklam-
+1 oy
(5,191 puan) tarafından

Almam hatta dışarı çıktığımda babamın gönderdiği harçlıkları harcarım daha hiç eşimin parasını harcamadım 😂

(5,191 puan) tarafından

Bildiğin harcamadım 😂 dışarı çıktığımda veya eşimle gezerken kıyafet filan aldığımda harçlıklarla alırım. Eşim de kızardı ilk başlarda oda alıştı sonradan 😂

(3,758 puan) tarafından

Cok sanslısın bana konusunda 

(5,191 puan) tarafından

Kız erkek- evli bekar fark etmiyor hepimize her ay düzenli para gönderir sağ olsun. Evlenmeden önce çok yanımda değildi ama evlenince en Büyük destekçim oldu

(183 puan) tarafından

Ben olsam asla vermem canım durduk yere ,eşim alsın niye evlendik o zaman ben babamın evinde duraydim ,prenses gibi hem ev iside yapmazdim o zaman ,ha ihtiyaç olur eşim yetistiremez o ayrı o zaman veririm ama durduk yere de vermem ya. Benim param benim paramdir ,eşimin parası yine benim paramdir  :D 

(5,191 puan) tarafından

Bu tercih meselesi canım ☺️ ben böyle uygun görüyorum böyle davranıyorum. Benim yetişme tarzım böyle ben bekarken de babamdan para isteyipte harcamazdım babam kendi gönderirse onu kullanırdım. Eşimin kartı bendedir dokunmam. Cüzdanından para ister cüzdanını veririrm sen ver içinden derim. Ben böyle yetiştim. Ha eşim hediye alır, şunu yapar hayır demem ancak kendi harcamalarım içinde para almam 😂☺️

+1 oy
(6,592 puan) tarafından

bazen bende atarim kendime . harcadigimi demem bile odemeleri yaparken arada kaynar . okadar hesabi bilmiyor . cunku maasi bana yatiyor ben ona haslik veriyorum . sirket hesabi benim . kendi brrysel kartima atiyorum. buyuk rakam

olmadikca anlamaz bile 5  10 bin eksik cikarsa anlar ama bin 2 bin falan arada kaynar ole😂😂😂

(1,120 puan) tarafından

Benımkı ben demesemde harcar meslegı muhasebe sureklı hesap kıtap ya

+1 oy
(84 puan) tarafından

Kredi kartı bende sorun yok ne istersem alıyorum 😂 amma haftalikta 600 700 bırakır nolur nolmaz diye 😊😊

(1,120 puan) tarafından

Kredı kartı zaten bende asko ama nakıt gelınce de ayrıyetten sevınmıyor degılım

+1 oy
(383 puan) tarafından

Eşim bütün maaşını benim kartlarıma yatırıp benden alıyor 😂

(1,120 puan) tarafından

Henuz o reddeye gelemedık asko  ınsallah bırgun😂

+1 oy
(3,579 puan) tarafından

Yok hiç bi zaman yapmam onu. Benimki esnaf ona Göre kendinin de ödemesi vardır . Bana istediğim kadar atar hesabıma bende ordan harcarım artanı altın hesabına yollarım 😁

(1,120 puan) tarafından

Vallahi benim eşim tek başına çalışıyor evimiz kira değil ama gelir gider illaki var ben eşimin insafına koyarsam tüm para borsaya gider eşim çakalsa ben ondan çakal oluyorum böyle daha iyi😂

(618 puan) tarafından

Esnaf eşin ne iş yapıyor canm

(1,120 puan) tarafından

Muhasebecı canım

+1 oy
tarafından

Yok gizli almıyorum. Ama markete pazar ciktigimda 5 10 TL kalırsa bozuklukları alıyorum atıyorum kenarı. Ertesi aya zaten bulup alıyor geri sakalasip gülüyoruz. Gizli saklı yok olmuyor beceremiyoruz biz 🤣

(1,120 puan) tarafından

Yok vallahi biz de bulamaz yani öyle bir imkan yok eşimin parası benim param benim param yine benim param Eşimin parasını çatır yiyorum ve eşimin bana verdiği paraya kıyamıyorum öyle bir manyagim😂

+1 oy
(649 puan) tarafından

Sorun olmuyorsa bir şey olmaz. Eşim maaşı hesaba yattığı zaman ödemelerı yapar bir mıktar kendine ayırır kalanı benım hesaba yollar. Hiç bakmadım bile hesabına bazen 5 bin bazen 3 bin kendime bıraktım der hiç ilgilenmem bile kendine ne bıraktı 

(1,120 puan) tarafından

Vallahi bacı ben orada nakit gördün mü rahat edemiyorum illa o para bana gelecek

+1 oy
(1,055 puan) tarafından

Alsamda yakalanıyorum uzun sürmüyor 😀 

(1,120 puan) tarafından

Vallahi benimki yakalanmadı değil direk kendimi ele veriyorum ama bir şey söyleyeyim mi çünkü elimde kanıt çok oluyor😂

+1 oy
(4,075 puan) tarafından

Söylemeden almam sürekli sorar paran varmı diye kredi kartım var onu harcarım param bitirse söylerim eğer yanında varsa sen ne kadar istersen al der aldığım miktarı söylemem zaten cüzdanında ne kadar varsa biliyordur diye

(1,120 puan) tarafından

Vallahi Asko kredi kartı bende ama nakitim verdiği tadı vermiyor ya belki kredi kartı diye çok harcamıyorum ya bakma öyle nakit olunca da biriktirmeyi seviyorum

+1 oy
(78 puan) tarafından

Niye alayım istediğim an verir bana komik geliyor eşimin cebinden para kacırma 😀

(1,120 puan) tarafından

Benimki para olarak nakit taşımıyor genelde hep kartta oluyor istediğimde de genellikle para yok der eline geçince de borsaya atar vallahi diyorum ya o çakalsa ben ondan çakal buluyorum

(78 puan) tarafından

Nakit bulunmasa bile iste karta atsın bende cüzdanda nakit  varsa alıyorum der alırım  çünkü bizde hep kart kullanıyoruz pazar parası malum🙂

+1 oy
(577 puan) tarafından

Makineye kıyafetlerini atarken bulduklarımı alıyorum girdiğinde unutmasaydin makineye atarken ben bulduğuma göre benim hakkım diyorum o da zaten almam senin hakkın o artık der bi ara kredi kartı bendeydi onu da geri verdim kendi kartıma at parayı dedim şehir dışında olduğu için harcamalari ben kontrol edemiyorum kendisine soruyorum sürekli ne kadar harcadim ne kadar para kaldı diye 

(1,120 puan) tarafından

Ben hiç makineye çamaşır atarken cebinden para çıktığını görmedim

(577 puan) tarafından

Eşim cebine bakmadan atar kirli sepetin içine o yüzden mutlaka makineye atarken bulurum tabi çok yüksek miktar 100 200 TL 

+1 oy
(7,674 puan) tarafından

Bana aylık verdiği bol bol yetiyor ne cebinden ne hesabından para almam 

(1,120 puan) tarafından

Bama da yetiyor da  arada çakallık yapıyom işte

+1 oy
(14,115 puan) tarafından

Söylüyorsan ve gönlü kalmıyorsun bence sıkıntı yok canım.

Bana harçlık verme diye bi şey yok valla ayı zor getiriyoruz ama bütün para evde duruyor çarşı market falan bisi olursa ordan alıyorum kendi de diyor zaten. Onun haricinde ceplerinden bozuk çıkarsa 50 tl ye kadar aliyorum içinden biriktirip evime bisiler alıyorum daha kendime alabilmiş değilim bisiler  😅

(1,120 puan) tarafından

Ben hiç eşimin cebinden bozuk bir şey çıktığını görmedim yani nakit taşımıyor adam

(14,115 puan) tarafından

Biz kart kullanmıyoruz canım maaş da elden alınıyor zaten o yüzden her iş nakit paranın içinden alsam ruhu duymaz ama dediğim gibi zorlanıyoruz biraz borç var 😊

(1,120 puan) tarafından

Rabbim bu aylar hürmetine borçlarınızı hafifletmeyi feraha ermeyi nasip eylesin

(14,115 puan) tarafından

Amin canım Allah razı olsun biraz dişimizi sikacagiz.  Rabbim bundan kötü etmesin. Darda kalanların yardımcısı olsun

+1 oy
(152 puan) tarafından

Ne kadar veriyor her ay mesela pazar parası fln

(1,120 puan) tarafından

Sadece pazar parası 3 bın ama harıcı kredı kartı bende lazım olan seylero ondan alırım onun dısında da o ay kalan mıktara göre de ayrıyeyten bana para verır

(1,120 puan) tarafından

Benim eşim de işte öğlen yemeklerini eve geliyor yani nereden baksan lokanta usulü de hazırlıyorum çorbası arası sıcağı ana yemeği ana yemeğinin yanındaki alternatif hoşaf da oluyor salatası da turşusu da bir de ben bunu akşam yapıyorum

sabah öğlen akşam yemek yapmak aşırı zor Allah yardımcın olsun yani kendimden biliyorum

(152 puan) tarafından

Amin amin benim ayriyeten öğlenleri de kaynım geliyor yok bende bin aliyorum o nla geciniyorum pazar kuru gıda  çocuk bezi fln herşey içinde bin TL tek 

(1,120 puan) tarafından

Bacım yanlış anlama da 1000 TL  aylık az değil mi

Zaten pazara nefes almaya girsem 1000 TL otomatik gidiyor senin anlık misafirin geldiğinde nasıl hallediyorsun o an evde yoksa bir de kaynım da geliyor diyorsun umarım kaynağın eve maddi destek sağlıyordur sağlamıyorsa ayıp ediyor

(152 puan) tarafından

Aylık değil haftalık bin her cuma cumdan cumaya bin 

Oda yetmiyir valla zar zor  haftayı bitiriyoruz 

+1 oy
(508 puan) tarafından

Asla almam marketten 1 çikolata bile alsam aldım derim. Bilmiyorum ben öyle alışmışım. Onun hesapları yanımda açık zaten masşı getirip bana verir ben ayırırim. Nereye ne kadar diye. Mesela 2 gün önce bana para lazımdı dedi bana şu kadar para lazım bana dedi yanındaki paradan harca ben daha sonra koyarım üstüne . 

Eve bişey alsam herhangi bişey fark etmeksizin bana şakadan der beni batırdın zalımin kızı başkada bişey demez zaten. Çok şükür bugüne kadar ne cebine bakmişim nede cüzdanına aynı şekilde o da benimkisine mesela ona yada bana lazım olduğunda cüzdan orda al dediğimizde sen ver cüzdanina girmek istemiyorum der bende aynı şekilde 

(1,120 puan) tarafından

Doğrudur vallahi çiçeğim benim eşim de benim cüzdanım hiç Kurcalamaz Ben arada ona çakallık yaparım Ama benim eşim Borsada çok para batırıyor ben de bunu bildiğim için fazla varsa alıyorum

(508 puan) tarafından

Ha o zaman başka hepsini de alsan hicbisey olmaz. Valla bakıyorum eşim boş şeylere paramı yatırıyor hiç acımadan harcarim. 

İlk evlendigim sene eşim iddia oynuyordu. Çok şükür bıraktırmayı başardım. 5. Senemizdeyiz ama 2 hafta önce kardeşiyle beraber kupon yapmışlar 600 TL yatırmışlardı. Yani saklamadı benden gelip bana söyledi. İyide soyledi çünkü söyleme Seydi çok daha kötü olurdu. Neyse dedim ilk ve son olsun dedim tamam dedi söz verdi. Zaten o parayı da kaybettiler çokta pişman oldu . Zaten kurban oldugum Allah im dualarımı kabul etti. Evime haram para gelmesin diye . 

+1 oy
(1,893 puan) tarafından

Söylüyorsun sonuçta gizli olmuyor 😅 bende asla gizli almam şükür her ihtiyacımı alır ek kartı da bende kullanırım neden diye sormaz bilir çünkü Gereksiz ve işime yaramayacak birşey almam 3 yıl bitti evliliğimizde sadece 1 defa söylemeden cüzdanında aldım oda hastaneye gidecektim benim için para çekti ama sabah nöbetten geldiği için uyumuş tezgahtaydı 200 tl aldım gelince söyledim 500 çektim neden hepsini almadın dedi yol parasına ihtiyacım vardı çünkü dedim o kadar🙏🙏 

(1,120 puan) tarafından

Yok aşkım dediğin gibi bize de dört yıl oldu yani Allah işini gücünü rast getirsin hiçbir zaman maddi manevi bir eksiklik hissettirmedi maksat çakallık yani

(1,893 puan) tarafından

Allah razı olsun valla iyi kocalardan 🙏❤️

+1 oy
(290 puan) tarafından

Asla almam izinsiz olarak 

Bakkaldan bir şey almak için cebinden alacağım parayı bile söylerim 

Güven karşılıklı bir şeydir bana göre bunlar Güven kırıcı hareketler ki eşim bana oldukça güvenir bu zamana kadar kaç milyon liralık cirolanmış çeklerini hep bana emanet etti 

Belki ufak tefek şeyler bunlar ama bana göre yanlış 

(489 puan) tarafından

+++++.....

+1 oy
(17,607 puan) tarafından

Eşimin hesap sifrelerini bilmiyorum. Bilsem de ondan habersiz kendime para atmam. Sana göre doğru olabilir bana göre yanlış. Genelde babamın verdiklerini harcarim. Üstümde para varsa ve yetmeyecegini düşünürsem yetecek kadarını isterim eşimden fazla da almam. 

0 oy
(1,641 puan) tarafından

Şükür 3 yildir hic almadim. Ama calismasaydim kendim atmazdim sunu bunu alacagim deyip isterdim

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 448 göst.
27 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Tanszuuu (121 puan) tarafından soruldu
+1 oy
55 cevap 1,207 göst.
28 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Deniz33 (46 puan) tarafından soruldu
+1 oy
36 cevap 1,303 göst.
13 Ocak 2020 Diğer kategorisinde berak (374 puan) tarafından soruldu
+1 oy
38 cevap 638 göst.