+2 oy
101 göst.
önce Alışveriş-Hediye kategorisinde (115 puan) tarafından

Kızlar varmı bundan kulanan sütü gerçekten artırıyor mu az önce Trendyol dan bestlak sipariş verdim bu çıktı karşıma size sormak istedim  sütum çok az 30 dk sağim yapıyorum 3 çay kaşığı

image

6 Cevaplar

+2 oy
önce (551 puan) tarafından

Bunu bilmiyorum da ben lactamil bi de hunnap kullandim ikisi de baya artirmisti bnimkini gunde bi kere iciyodum 

önce (115 puan) tarafından

Çok sağol cnm da çok pahlialr ya 

Kiz yok su lactamil varya eczanelerde yari yariya bi sor sana 

Soracam canım inşallah orda uygunsa Alaçam ya 

Bunlari icmektense dengeli ve saglikli beslersen bol su icsen de olur aslinda 

-Reklam-
+2 oy
önce (1,085 puan) tarafından

Bestlak kullandım geçen ay hastalanmıştım sütüm azalmıştı dönemimde ama fayda etmedi bunu da kuzenimin eşi kullandı ama pek fayda göremedim demişti 

Herkes bestlak çok iyi dediler bende alıp kulanmak istedimbunud aöneriyorlar ama genede sormak istedim ya

önce (1,085 puan) tarafından

Valla bilmiyorm canım normalde sütüm iyi benim ama hastalanınca kullandım bestlak belki hasta olduğum için fayda etmedi bilemiyorum 

+1 oy
önce (14,144 puan) tarafından

malt içeçekler süt artırır. bu da onlardan biri, alkolsüz bira. ben çok aldım ama bunun tadını sevmedim ben alkolsüz bira aldım

+1 oy
önce (116 puan) tarafından

Bu içecekleri bilmiyorum ama ,sipariş verdiğiniz bestlak damlayı banada bebek hemsiresi tavsiye etmişti ,kullanmistim ve bana acayip faydasını gördüm , sütümü çok arttırdı ki süt sitmasi bile tuttu fazla sütten ,damlayı kullanırken , resmen sagmayinca göğüslerim den akıyordu kendi kendime ,size bestlak damalayi önerebilirim ben etkisini gördüm tabi her bünyede farklı olabilir ,inşallah sizede yarar canım bestlak damla.

Amin amin inşallah ya onun dışında biseyler yaptınız mı

Ve onu bitirdikten sonra eskisi gibi mi oluyor zütym gene eskisi gibi az mı olur 

+1 oy
önce (2,104 puan) tarafından

https://ty.gl/mhaq0cyy3now7 bu çayı kullanıyorum hem süt yapıyor hem bebeğim rahat uyuyor hem de güzel gaz çıkarıyor ben gaz damlası bile kullanmadım. Bir de bestlak kullandım. Kilo vermek için sağlıklı beslenmeye geçtim o da çok süt yapıyor. Bu saatte kalktim mememin ağrısından süt dolmuş canım aksam mesela 1 tas salata ve haşlanmiş nohut yedim. Suyunu da çok içmen lazım. Günde 2 dilim kadar da helva yiyorum. Şu da etkiliyor bebek sürekli emecek. Benim oğlan gak dese meme veriyorum guk dese meme veriyorum 

Valla hi bwbegim bu sabah 7 de uyudu sütümmm yoktu bestlak sipariş verdim inşallah işe yarar 

Bu dediklerimi yaparsan olur canım. İlk bebegimde ben de boyleydim. Mama ile büyüdü. Kaynanam biberona alistirdigi için emmedi. Yazdıklarıma dikkat edersen süt olur. Bir de sağım makinen var mı. 2 saatte bir memeyi uyarman lazım 

Bebeğim zaten 10 dk da bir emmiyor 

Sana yazdım bugün benim sütüm azaldı kendi kendime nazar ettim 😀 oğlum su şişemi döküyor diye şişeyi sakladım ve bugün su icemedim. Şuan sütüm yok gibi bir şey. Dün gece sütten üstüm islanmisti mesela. Su içmek aşırı etkiliyor 

Yaa maşallah Allah nazarlardan saklasın inşallah rabbim çoğaltsin inşallah 

+1 oy
önce (1,075 puan) tarafından

Ben bunuda kullandım bestlakida daha yeni bana etki etmedi canim 

Bestlak mı iyi 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 26 göst.
0 oy
2 cevap 47 göst.