0 oy
133 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (6 puan) tarafından

Kızlar ben görümcemle konuştum oğlan konusunu kızın gözlerinin içi gülüyordu bazı sabah karşılaştığımızda bana hoşgeldin diyor gülümsüyor benden büyük ama hoş biri dedi bende tabiki büyük dedim. Oda zaten evlenmeyecem ki öylesine söyledim dedi geçen defa ders konuşurken koridordaymış beni dinliyormuş bana bakıyormuş dedi ismini falanda söyledi. Geçen salı hoca 17:30dersini 18:00geçirmiş erken gitmiş kapıyı oğlu açmış laf arasında konuşmuşlar ben hukuk kitaplarını sordum dedi oda çay vermiş dedi. 

Bana güvenip anlattı bunları ama içim hiç rahat değil kayınvalideme söylesem işleri birazda abartır eşime söylesem olur mu? Allah korusun Allahım esirgesin birşey olsa sonunda bilecekler ki benim haberim vardı. Ama belkide birşey yoktur ben abartıyorum lütfen çare gösterin benimde kızım var oda kızım gibi ilk bebeğim üzülmesini incinmesini istemiyorum güvenini kaybetmek istemem

3 Cevaplar

0 oy
önce (264 puan) tarafından

Kirmandan sakince uyar annenlere soyleme bence guveni sarsilir ve sana bi daha hic bi sey anlatmaz.dikkatli olsun gerekirse acikca uyar her konuda anladinmi canim ne demek istediyimi?

önce (6 puan) tarafından

Saklarım kötü şey olur diye tedirginim 

önce (264 puan) tarafından

Ona soyle eger basina bi sey gelirse ve ya yanlis bisey yaparsan annene de abine de soylemeye mecbur kalirim.akillica davrandigin ve abartmadigin muddetcede aramizda kalir de.senin incinmeni istemem sen derslerine odaklan de .boyle boyle konus her an konus aklinda kalsin senin laflarin 

-Reklam-
0 oy
önce (2,797 puan) tarafından

Bence guvenini kaybetme ve biraz akil ver derim.yada annene falan bahset bunlardan ida bilsin de.yasi kucuk belli yanj cok tehlikeli zamanlar oyuzden iyi bi sekilde yaklasio guzelce vazgecirebilirsnz.annenjnde bundan haberi olmali diyerek mesela.yanj suan yapabilcegin en iyi sey bu gibi duruyor.

önce (6 puan) tarafından

16yaşında ama küçük çocuk gibi en ufak şeye mutlu olur. Annesine söylesem özel ders aldırmaz eşime yani abisine söylesem oda pek sakin karşılamaz

önce (2,797 puan) tarafından

Ozman siz cocukla konusup onun aklini celmeye calisin anneye ve esinjze demeyin sonra sizide dusmani olarak gorur.siz artik konusa konusa onu dogru yola sokcaksinjz yoksa isi cok zor

0 oy
önce (497 puan) tarafından

Kizla konuşsana bacim bak bu olmaz ogretmenin sizi sordu biz oyle bisey yok dedik aman dikkat et kendine kapilma olacak is degil olsa ben destek olurum zaten gibi esimde karissa buyuyebilir ayy cok zor ya 

önce (6 puan) tarafından

Ben sorduğumda hiç söylemez sandım biran düşünmeden herşeyi anlattı güvenini sarsmak istemiyorum kayınvelideme söylesem abisine söylesem biraz daha büyür Allah korusun saklasam daha fazla büyür diye korkuyorum

Ben senin yerinde olsam kizla konusurum bu is olmaz uygun degil dogru degil ailen duyarsa soyle boyle olur gibi baktin olmuyo bu sefer bu durumu annene abina soylemem gerekiyo dersen o zaten geri adim atar 

önce (6 puan) tarafından

Sorun şu ki annesi şübheleniyor zaten kaç defa bana sordu ben hayır dedim eğer öğrense oda beni yalancı ilan edicek ama ben daha yeni öğrendim

Ogretmeni de dordu demistin acsba is ilerlemeden baska bi ogretmen mi bulsaniz 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 108 göst.
5 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Seri (2,377 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 175 göst.
14 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Alyam (54 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 38 göst.
+1 oy