+1 oy
257 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (123 puan) tarafından

Kızlar 6 buçuk aylık bebeğim var sleepy kullanıyorum ilk sleepy natural ile başladım sonra molfixe geçtim molfixten hic ama hic memnun kalmadım geri sleepy extraya geçtim çok çok memnundum fakat son kullandığım pakette sürekli sızdırma yaşadım yeni pakete gectim onda da geceden sabaha durunca sızdırma oluyor önerdiğiniz bebek bezi var mı sadece gece için de olur

18 Cevaplar

+2 oy
(2,570 puan) tarafından

Sleepy den memnunum ben ya hiç sızdırma yapmadı ve uzun süre dayanıyor. Bence devam edin diğer bezlerdede aradada olsa sızdırma yaşanıyor 

(123 puan) tarafından

Bende çok memnunum canım hele de molfix denemis biri olarak cok cok memnunum ama su soğukta gece sizdirma yapinca buz gibi oluyor vücudu 

-Reklam-
+2 oy
(180 puan) tarafından

Ben hemen hemen bütün bebek bezlerini deneyimlemiş biri olarak bebem natural öneririm. Hem kalın hemde geniş, çok çok iyi bir bez

(123 puan) tarafından

Bende en çok bu bezi merak ediyorum burada marketlerde bulamadım internette de 100lü  paketler halinde satılıyor denemelik paketi yok mu ki acaba 

(180 puan) tarafından

Galiba yok heralde canım, bende hep 80 li olanından alıyorum marketten

+1 oy
(496 puan) tarafından

5aylik oğlum bim in bezini kullanıyorum daha hiç sızdırma yaşamadım 3no diğer bezlere nazaran bı tık büyükte oluyor 

(123 puan) tarafından

Olmadı onu deneyim bi de canım 

+1 oy
(1,332 puan) tarafından

E bebegin bezini denemenizi tavsiye ederim hem oldukca geniş hem sızdırma olmuyor biz sleepy molfix hepsini denedik hem sizdirdi hem pişik oldu bu bezde rahat ettik

(123 puan) tarafından

E bebegin hangisi canım yeni çıkardığı bir seri var o mu eski sürekli satışta olanı mi

(1,332 puan) tarafından

Baby me nappies eski seri devam ediyoruz yeni cikardiginida aldim daha denemedim 

+1 oy
(6,096 puan) tarafından

Geceleri prima premium care,gunduzleri goon premium soft

(123 puan) tarafından

Goondan memnun musun canım 

(6,096 puan) tarafından

Evet canim ama gunduz icin uygun. En fazla 5-6 saat dayaniyo.

+1 oy
(1,966 puan) tarafından

Cidden anlamıyorum bu bezler bebekten bebeğe degişiyormu mesela sen molfixden memnun kalmamışsın bende sleepy ve baby turcodan hiç memnun kalmadım hep sızdırma yaptı molfix sadece sızdırma yapmayan bana göre sleepy mesela çok fena sızdırma yapıp çiş kokusunu dışarı veriyor baby turcodan ilk başta memnun kaldım sonradan oda sızdırma yaptı gerçekten anlamıyorum bebekten bebeğe mi degişiyor bu bezler ya 🤣🤣

(1,966 puan) tarafından

Molfixin külot bezinide kullandım ben normalinide kullandım her bezi denedim ben tek sızıntı yapmayan bana göre molfix oldu şuan baby turco var bitirmeye çalışıyorum her gece komple üst degiştiriyorum inanırmısın göbegine kadar çişi çıkıyor yaa delircem artık 🤣

(123 puan) tarafından

Ah ah çok iyi anlıyorum seni🤣

(687 puan) tarafından

Kelebek sana çok çok katılıyorum. Söylediklerin benim bebeğim için de geçerli. Sleepy o kadar dar küçük bir bez ki molfix daha iyi geldi bize de. Bence bu sızdırma işi bez serisine göre değişiyor. Molfix diyoruz mesela. Onun serileri var. Çeşitleri var

(123 puan) tarafından

Ben molfix mavi paket almıştım kullandığım zamanlarda

(1,966 puan) tarafından

Bende mavi olandan kullanıyordum çok memnun kaldım ve onun çoklu paketleri her markette olmuyor bulamıyorum 32 lı falan oluyo oda çok az işime yaramaz aldıgım zaman 82 li falan almak istiyorum

+1 oy
(8,616 puan) tarafından

Bimin bezini kullanıyorum bı sıkıntı yaşamadım. Sızdırma yapıyorsa 1 numara büyük deneyebilirsin bide

(123 puan) tarafından

Bi de öyle deneyim olmadı geceleri 5 takayım gündüzleri 4 ten devam edeyim sleepynin bezleri küçük diğer bezlere göre bi de

+1 oy
(1,624 puan) tarafından

Ben baby turco kullanıyordum Molfix aldım memnun kalmadım sleepy e geçtim memnunum 3 beden kullanıyordum 4 e geçtim 8 kilo bebeğim bez bedenlerinin en düşük kilosuna gelince degisiyorum bedenleri.

(123 puan) tarafından

Benim bebeğim de 8.200 kilo canım aslında çok iyi oluyor suan 4 numara 5 te büyük gelir bize

(1,624 puan) tarafından

4+ var bazı markalarda onu da deneyebilirsin. Ya da külot bez dene gerçi onunda bazen lastikli yerlerinden çıkıyor.

+1 oy
(6,649 puan) tarafından

Ben de sleepy ile başlamıştım ama bebeğin büyüdükçe sızdırmaya başladı çünkü kalıpları küçüktü bebeğime göre sonra baby turka'ya geçtim ondan da pek memnun kalmadım onun da kalıpları küçüktü en son bebem naturalle tanıştım o kadar memnunum ki hala kullanıyorum bebeğim iki buçuk yaşında hem fiyatı uygun hem kalıpları güzel geniş hem rahat sızdırma da yapmıyor çok çok memnunum sana da tavsiye ederim

(123 puan) tarafından

Canım onu bende gördüm deneme paketi alayım dedim ama maalesef hep 80li 100 lu paketler halinde satılıyor ondan dolayı bir türlü deneyemedim

(6,649 puan) tarafından

Olsun canım al dene asla pişman olmayacaksın

+1 oy
tarafından

Ben sleepy, molfix, bebem natural , baby turco kullandım en cok bebem natural ve baby turcodan memnun kaldım

(123 puan) tarafından

Bende deneme paketi bulursam bebem natural deniycem canım 

tarafından

Dokusu cok güzel ben cok beğenmiştim 

0 oy
(2,328 puan) tarafından

Oğluma baby turco kullandım sonra sızdırmaya başlayınca bıraktım. Pure baby kullandım o da çok sızdırıyor. Sleepy bio natural kullanıyorum kızıma sızdırma sorunumu çözdü. Sleepy ve sleepy ekstrada da sızdırma yapmıştı ama bio naturalde o sorunu yaşamadım

(123 puan) tarafından

Ben bionaturalde de yaşadım sızdırma sorununu maalesef 

(2,328 puan) tarafından

Sleepy bio naturalin üstü prima bence. Molfix zaten berbat. Bio naturalde bile sızdırma olduysa sizi anca prima paklar gibi duruyor canım

0 oy
(1,474 puan) tarafından

Molfix pure soft olanından çok memnun kaldım. Sızdırma konusuna gelince bedeni ve bağlama şeklin doğru muydu? 

(123 puan) tarafından

Canım bunu bende düşündüm aslında ilk 1 bedenle başladım yenidogdugu zamanlar sonra 1 buçuk aylıkken 2 kullandım ama iki numarada sızdırdı ben mi o zamanlar bebegim küçük olduğu için baglayamiyordum bilmiyorum şuan 8.200 kilo yeniden alıp denesem mi diye düşünmüyor değilim 

(1,474 puan) tarafından

Kaç beden kullanıyorsun şu anda

(123 puan) tarafından

4 canım 8.200 kilosu bebeğimin 

(1,474 puan) tarafından

Benimde 6 aylık 7,400 gr bende 4 beden alıyorum. 1 beden büyük al istersen

0 oy
(265 puan) tarafından

Bende bu durumdan muzadirpim. İlk zamanlar a11 in kendi bezini kullanıyordum gece hep sızdırıyordu son zamanlarda molfixe geçtim gece oda sızdırıyor 11.30 kg 6 numara kullanıyorum çok mu büyük geliyor anlamıyorum hayır bi beden küçük alsam bu sefer bacaklarını çok sıkıyor. Sabah çocuğun komple üstünü başını değiştiriyorum ıslaklıktan hangi bez ve numara önerirsiniz banada yardımcı olur musunuz 

(123 puan) tarafından
+1

Baby turco ile bebem natural öneriliyor canım onları bi dene istersen sende bende öyle yapicam

0 oy
(249 puan) tarafından

Goon premium soft , sarı paket öneririm hiç sızdırma yapmıyor ama sarı paketi mavisi güzel değil  , Prima dan  sonra kullandığım en güzel bez goon tavsiye ederim sızdırma olayı sıfır  

birde külot bez düşünürseniz slepynin gece bezi var böyle pijama gibi çizgili çizgili desenli , gece için bez  oda normal sleepy bezlere göre  daha pahalı ama o da çok güzel hiç sizdirmiyor zaten gece bezi özelliği o sizdirmamasi pahalı olmasının sebebi de o canım 

(123 puan) tarafından

Hala üretiliyor mu ondan o da aklımdaydı benim ama üretilmiyor diye biliyordum

(249 puan) tarafından

Hangisi canım 

goon üretiliyor hatta e bebek de indirim var şuan internnetten söyleyebilirsin 

, sleepyde gece bezi de üretiliyor olması lazim bayadir almadım 

birde bunlar pahalı gelirse daha uygun fiyatlı , a 101 in bezi , düz bezi değilde soffiio pure touhc olan var beyaz paketi, düz olan değil ama pure touhc olan bak o da fena değil,  kaliteli sayılır arada  ondanda kullaniyorum ben , oda güzel bir bez ,beyaz paket olacak pure touch olan  alırken dikkat et krem olan değil canım 

Prima premium care den başlayıp oda çok güzel bezdi de pahalı yani ,bezler pahalılastikca bütün bezleri deneyen biri olarak yazıyorum canım,

oğlum 3 yaşında hala bezli bütün bezleri denedim memnun kaldiklarim bunlar 

0 oy
(236 puan) tarafından

Molfix pure soft aşırı memnunum

0 oy
(2,220 puan) tarafından

pahalı ama memnun olduğum tek marka prima premium oldu en azından gündüz daha uygun bağlasam bile gece sadece onu bağladım. 

0 oy
(2,444 puan) tarafından

Pes peşe iki çocuğum oldu yaklaşık 2.5 senedir Molfix kullanıyoruz hiçbir sorun yaşamadık. Bez bedeni mi kucuk acaba ? Yatarken bir de 1 numara büyük takarsanız daha iyi olur 

0 oy
(656 puan) tarafından

Birçoğunu denedim iki cocugumda da BİM'in bezi en çok rahat ettiğim oldu.

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 325 göst.
0 oy
10 cevap 184 göst.
+2 oy
0 cevap 29 göst.
0 oy
2 cevap 57 göst.

Kategoriler

1,446,723 soru

23,765,306 cevap