+1 oy
355 göst.
önce Diğer kategorisinde (371 puan) tarafından

Benim doğuma az bir iki ay kala ben bebek kıyafeti sipariş ettim sorun oldu vs gelmedi eşim sorun değil senle gider alırız dedi.ben de müşteri hizmetlerine yazdım tekrar gönderdiler.esime söylemedim ama küçük kaynım biliyordu ben gelmeyebilir diye eşime demedim sonra sipariş geldi .bu sefer eşimin bu kadar rahat davranması hoşuma gitmedi .kaç defa söyledim kıyafet beşik bez falan alalım tm diyip geçiştirdi şuan 39 haftalık oldum ama sadece benim aldığım kıyafetler var beşik bez vs almadık ben de bu yüzden bahsetmedim.bakalim kendisi umursuyor mu diye merak ettim şansa kaynım sordu dedi gelmese sen on defa demiştin şimdiye kadar sipariş noldu diye ben de geldi dedim şakayla karışık kimseye demiyorulsun niye demedin birlikte sipariş ettik falan dedi.ben de fazla umursamadan evet geldi ama kullanıp kullanmamak arasındayım o yüzden bahsetmedim abin de hiç bahsetmedi dedim falan filan işte.ama şimdi de sanki ben alıyorum ama söylemiyorum ki yeni kıyafetler alim diye düşünüyor o pozisyondayim .

5 Cevaplar

+1 oy
önce (2,662 puan) tarafından

İyide sabah akşam doğuracaksn sen hastaneye nasıl gidicen hiç birşey yoksa cantan falan nasıl hazir eşinin bu rahatlık dereceside çok fazla yani ne bilim garip geldi daha bez bile yok diyorsun 

-Reklam-
+1 oy
önce (7 puan) tarafından

Şuan hamilesin biraz ilgilensin sorumluluk alsın istiyorsun ama bazı erkekler bu tür şeyleri anneden bekler bazende düşünemiyor olabilirler o yüzden sen kendin gidip alallim filan söyle bu tür şeyleri takıntı yapma bence 

önce (11,716 puan) tarafından

Ay evet adamlar umursamaz ki. İki hamileliğimde ne alacağıma ne almayacağıma kendim karar verdim bazen haber vermeden sipariş verdiğim oldu bazen eşim kendi beğenip aldıkları da oldu. Anneler daha iyi bilir.39 haftalık olmuş hala işi şansa bırakmış 

önce (7 puan) tarafından

Aynen öyle maalesef şuan bile hala kendin alırım ben eksik bırakmam çıkamadığım zamnda net ten alırım erkekler düşünmuyor diye biz de eksik bırakmayız 

+1 oy
önce (481 puan) tarafından

Eşin biraz fazla rahat değil mi yani doğum zamanın gelmiş şuan senin herşeyin hazır olması gerekiyordu ilk bebek mi 

+1 oy
önce (1,265 puan) tarafından

Eşin rahat tamam da sen neden bu kadar bekledin? Benim mesela hiçbir doğumum 39. Haftaya erişmedi. Doğurdun doğurucan nasıl hiç bişeyin yok? Kocanı sıkıştırman lazımdı. Hazırlıkların çoktan bitmiş olması gerekirdi. Çat diye doğursan nolcak ben anlamadım hiç.

0 oy
önce (19,150 puan) tarafından

Kavga dövüş aldırmıştım o beşiği vs ne demek umrunda değil yaptığı çocuğun ihtiyaçlarını da karşılasın bir zahmet 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 1,910 göst.
7 Haziran 2019 Aile & Aşk kategorisinde Ümran❤efe❤sadık (1,738 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 89 göst.
0 oy
5 cevap 196 göst.
+2 oy
14 cevap 407 göst.

413,499 soru

12,448,411 cevap

46,221 kullanıcı

Kategoriler

...