+2 oy
61 göst.
önce Güzellik-Bakım kategorisinde (3 puan) tarafından

Kızlar dermapen uygulaması yaptıran var mı veya yaptırıp memnun kalmayan var mı ?

1 cevap

+3 oy
önce (1,013 puan) tarafından

Beeennnn 

Yuzum delik deşik eve döndüm iyilesecek ve bebeksi tenim olacakti hicbisey olmadı yaralar geçti şükürler olsun ama degisen hicbisey olmadi bide acili ayy cok pismanim

önce (6,480 puan) tarafından

arti buna ek olarak sivilce de cikti bende . gecen sene yuzumu sorydrdum bebek gibi oldu . ardindan dermapene basladim karbon peeling ve dermapen . perisan etti dermapen . sivilceler cikti surekli ara verdim iyilessin sivilceler diye. son bir seansim kaldi yuzumu yine siydurdum bebek gibi oldu suan yine. dermapenin son seansini yaptirmicam karbon yaptirirmm sadece

dermapen asla onermem . ben gecensene yaptirinca burdan hirkac kisi sivilce cikdi dedi ins bende olmaz dedim ama benimde perisan etti suratimi.

önce (3 puan) tarafından

Ay 2. Seansimdayim gözenek siyah nokta vs bayağı kötü ama şuan ilk seansta bile yüzümde bir parlama oluştu diyebilirim tabi öyle sivilce oluşumu falan engellemedi sadece soluk duran bı cildim vardı o düzeldi inşallah çektiğim acıyla kalmam :)

önce (3 puan) tarafından

Ki aktif sivilceli biriyim aktif sivilce olan bölgelere dermapen uygulamiyolar yüzümün diğer taraflarına yayılır diye belki size yanlış işlem uygulamışlar olabilir mi acaba

bilmiyorum belkide . ben hic mmnun kalmadim : altin igne de yaptirdim o gene bi derece daha iyi idi. evet parlak canli oluyor ama sivilce basio sonradan beni

önce (3 puan) tarafından

Ay ufak bı korktum ama inşallah korktugum gibi olmaz

igne basligini her seansa degisiyorlarmi. sana verio eve getirip sonraki seans oraya goturuyormusun

önce (3 puan) tarafından

Bana veriyor ben seansa gidene kadar dezenfekte etmemi söylüyor ama 2. Seansimda ilk iğneyi kullanmadık yeni iğne kullandık 

benimde oleydi ilk seansta verdi eve goturdum ikinci seansia gidince o igneyi kullandi deznfekte etmedimi ne aivilce basti yuzumu . ben sivlcelerin gecmesini bekledim iki ay sivilceler gecmedi. neyse 3. seansa giderken ignenin icinde kuf gibi pamukcuk pamukcuk olmus. dedim bu igneyi getirdim ama kullanmayi dusunmuyirsunuzdur umarim. trendyolda 5 tanesi 300 tl eger 300 tl icin kar yapmaya calisiyirsainiz ayni markami nedir markasini soyleyin ben igne alip gelecegim diye kalayladim bunlari. 3. seansta yeni igne actilar eve yolladilar igneyi dolapta saklayin dediler. 600 tl mis igne fiyati. benimki kuflendi diye para vermedim guya ucretsiz degistiler yani. 5 seans gittim de 6. da dermapeni yaptirmiycam diger adimlari yapin dermapen kalsin dicem . cunku suratimi yeni soyulmali islem yaptirdim gtti sivilce lekelerim. tekrardan sivilce cikmasini goze alamam dermapen yuzunden

önce (3 puan) tarafından

Evde dezenfekte ettin mi iğneni çünkü benden hergun sirkeli kaynar suya sokmami istediler öyle dolapta muhafaza et fln da demedi vede dediğim gibi aktif sivilceleri kurutuyor ve oraya dermapen uygulamıyor 

hergun demediler sesnsa gelmeden once dediler seansa gtmeden kaynar suda brkletip kolonya ile deznfkte ettm oglende seansima gttim. hergun hergun onunla ugrasilmazki aylarca

önce (3 puan) tarafından

Ya orasida öyle tabiki de ben seansa gittiğim yerdekilerle biraz fazla samimi oldum o yüzden bana biraz fazla tolerans gösterip ilgileniyolar yeni iğne açtılar bu yeni iğnede sadece burnum ve alnıma kullandı o yüzden aklıma geldikçe dezenfekte ederim birde kaç haftada bir seansa gittin ben 1 ay arayla gidiyorum 

-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 160 göst.
0 oy
1 cevap 57 göst.
0 oy
0 cevap 56 göst.

413,510 soru

12,448,555 cevap

46,226 kullanıcı

Kategoriler