+2 oy
166 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (295 puan) tarafından

Kızlar sabah paylaşmıştım ikinci cizgi çıktı diye dedim bu sefer var ama maleseff çok üzüldüm ama rabbim ne zman nasip edecekse o zman olur 1 tane oğlum var ama benim bi sağlık sorunum vardı onu atlatınca ikinciyi çok istedim ama kanda 2.80 çıktı 8 gün oldu gecikeli bakalım nasip 😢😢

image

3 Cevaplar

+2 oy
önce (6,245 puan) tarafından

Sıkma canını gülüm Allah en doğru zamanı senin için biliyor rabbim cümlemize hayırlı salih evlatlar nasip etsin inşallah kardeşim benim ❤️☺️

önce (295 puan) tarafından

Amin rabbim tüm isteyenlere verisn Hayırlısıyla ⭐🌸

önce (6,245 puan) tarafından

Amin amin amin kardeşim benim ♥️ 

-Reklam-
+1 oy
önce (1,075 puan) tarafından

Kimyasal gebelik geçirmiş olabilirsin canım değer sıfurlanmaya yakın öğrenmişsin gibi

Ben daha öncedr test yaptım hep atardım ama hiç bu kadar belirgin olmazdı gecesi 1 tane yaptım çıkmadı sabah ilk idrarımla çıktı zaten test öyle çıkmasaydı vermezdim hazımsızlık yaşıyorum bel ağrım var adet sancım var ama olamadım nasip hem doktora hiç görünemedim Asistan vardı sonuca baktı o kdr🌸

+1 oy
önce (400 puan) tarafından

Doktora göründünüzmü 

Birde benim görümcemde de kanda hiç çıkmamış adeti geçiyormuş.en son ultrasonda kalp atışını duyunca emin olmuş

Doktor asistanı vardı kendisi ameliyata gitmiş sadece sonuca baktı yok dedi zayıfla Olmazsan gel dedi kızzz kilolu değilim ki 😃 karı beni kılolu sandı gülsem mi üzülsem mi bilemedim 😆 ultrasyona felan hiç giremedim

önce (400 puan) tarafından

Allah düzgün insanlarla karşılaştırsın 

Benimde 2 gebeliğimde beta değerimçok az artıyordu 2ye katlamıyordu 8.haftaya kadar bekledik sonra kalp sesini duyduk seninkine olur inşallah 

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 210 göst.
14 Aralık 2024 Diğer kategorisinde 1Sehzade Annesi (414 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 75 göst.
24 Mart 2024 Diğer kategorisinde Taze_anneee1 (388 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 246 göst.
31 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Kubra.10 (74 puan) tarafından soruldu

413,543 soru

12,449,314 cevap

46,249 kullanıcı

Kategoriler

...