Kızlar sabah paylaşmıştım ikinci cizgi çıktı diye dedim bu sefer var ama maleseff çok üzüldüm ama rabbim ne zman nasip edecekse o zman olur 1 tane oğlum var ama benim bi sağlık sorunum vardı onu atlatınca ikinciyi çok istedim ama kanda 2.80 çıktı 8 gün oldu gecikeli bakalım nasip 😢😢
Sıkma canını gülüm Allah en doğru zamanı senin için biliyor rabbim cümlemize hayırlı salih evlatlar nasip etsin inşallah kardeşim benim ❤️☺️
Amin rabbim tüm isteyenlere verisn Hayırlısıyla ⭐🌸
Amin amin amin kardeşim benim ♥️
Kimyasal gebelik geçirmiş olabilirsin canım değer sıfurlanmaya yakın öğrenmişsin gibi
Ben daha öncedr test yaptım hep atardım ama hiç bu kadar belirgin olmazdı gecesi 1 tane yaptım çıkmadı sabah ilk idrarımla çıktı zaten test öyle çıkmasaydı vermezdim hazımsızlık yaşıyorum bel ağrım var adet sancım var ama olamadım nasip hem doktora hiç görünemedim Asistan vardı sonuca baktı o kdr🌸
Doktora göründünüzmü
Birde benim görümcemde de kanda hiç çıkmamış adeti geçiyormuş.en son ultrasonda kalp atışını duyunca emin olmuş
Doktor asistanı vardı kendisi ameliyata gitmiş sadece sonuca baktı yok dedi zayıfla Olmazsan gel dedi kızzz kilolu değilim ki 😃 karı beni kılolu sandı gülsem mi üzülsem mi bilemedim 😆 ultrasyona felan hiç giremedim
Allah düzgün insanlarla karşılaştırsın
Benimde 2 gebeliğimde beta değerimçok az artıyordu 2ye katlamıyordu 8.haftaya kadar bekledik sonra kalp sesini duyduk seninkine olur inşallah
413,562 soru
12,449,776 cevap
46,270 kullanıcı