+1 oy
127 göst.
Diğer kategorisinde (299 puan) tarafından

Kızlar siz böyle bir durum olsa ne yaparsanız. Benim evde tabiri caizse basımda erkek yok (!) sanırım ondan kaynaklı üst komşum hem ses konusunda hemde  eşya çırpma olayı var site gruba yazdım gece beşik sesi geliyor rahatsız oluyorum eşide yazmıs gelip birebir söyleseydiniz neden site guruba yazdınız demiş bende özelden ve birebir söyleyince lafımın carpıtılacagını düşündüğüm için burdan yazdım dedim (yönetici seciminde vekalet vermeğim halde bile vekalet verdiğimi söylemişler) beni çok yanlız buldular nasıl olsa evden çıkacak basında kocası da yok diyerekten davranıyorlar bundan sonra ki tutumun nasıl olmali

3 Cevaplar

0 oy
(15,144 puan) tarafından

Başında kocan yok diye böyşe davrandıkşarını nerden çıkardın bu tarz insanlar başında kocan olsada böyle yaparlar ayrıca bi konuda komşun haklı önce birebir gidip görüşüp konuşman gerekiyordu eğer devamı olsaydı o zaman site grubuna yazmanda haksız olmazdın

(299 puan) tarafından

Geçen kapılarına bastıgımda iki komşu birleşip biz söylemedik deyip işin içinden çıktılar hem maddi durumum hemde eşiminden ayrı oluşum daha kalesiz davranmalarına neden oldu bana konuşurken sen nasıl olsa burda geçiçisin diyerek yönetim konusunda istediği şekilde davranma hakkını kendinde buldu kendisi de kiracı benden daha geçici ve ayrıca asla komşularla kötü olmak istemedim ama neden bilmiyorum saçma sapan bir olayın içinde buldum kendimi

-Reklam-
0 oy
(1,933 puan) tarafından

Takan insansan Taşınmazsan  öyle insanlardan kurtuluşun yok çünkü uyardıkça gıcıklığına daha beterini yapyolar iki kere denk gelmiş insanım. 

0 oy
(1,055 puan) tarafından

Vallahi böyle bir durumda pislik insan başında eşin var mı yok mu onu dinlemez. Ha sen konuşmuşsun ha eşin pislik pislikse her türlü pisliğini yapar

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 337 göst.
22 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Fatmahani (87 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 236 göst.
10 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Pamuk prenses (1,038 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 252 göst.
14 Mart 2023 Diğer kategorisinde Gri Kedi (2,799 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 290 göst.
16 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Guzelannea (6 puan) tarafından soruldu

414,261 soru

12,467,143 cevap

46,941 kullanıcı

Kategoriler

...