Oğlum 6 gündür ağır hasta ateşi iyi oldu ama öksürüğü berbat ağzına lokma bile almıyor doktor buhar antibiyotik verdi onları aç karna veriyorum ne yaptıysam asla almıyor kendini kusturuyor doğal da çok uğraştım ama yemeyince ne bişey icirebiliyorum ne bişey yapabiliyorum öksürük mahvetti iki yaşında tüm tuşlara bastım ama yok tık ilerleme yok kızlar doktora tekrar götürsem iki yaşındaki bebeğe öksürük için bişey yapabilir mi iğne ya da serum ? Doktor bana muayene esnasinfa bir iğne yapayım iki tane de yazayım dedi ateşliydi diye yok dedim şimdi ateşi yok siz ne dersiniz ?
Buharın içine birde serum koy ondan ver birde günde 3.4 kez serumla burnunu ac
Zature olmus canim
Yatismi verdiler
Buhar evde veremezsen yatırım dedi ben de cihazım var veremezsem gelirim dedim evde denicem dedim evdeym
Keşke yatış alsaydin canım zatürre çok tehlikeli
Doktor ne dese yapıyorum
Sarımsağı rendele baya, içine zeytinyağı koy 2 saat beklet gece uyurken ayağın altına sür doğal antibiyotik, 2 güne tamamen keser öksürüğü. Bizde aynı durumdayız şimdi yaptım gece ayaklarımıza süreceğiz
İnan ki tüm tuşlara bastım oimuyor
İyot damlası aldım. Sırtına kafes yaptım çok şükür iki günde geçti. Maşallah.
Kafes derken ve nerden aldiniz?
YouTube da var ordan bakabilirsiniz. Arkadaşımdan aldım ben. Bitkisel ürünler satıyor.bu kadar etkili olacağını düşünmemiştim. Öksürükten uyuyamiyirdu bebeğim . Hamdolsun geçti. Belki aktarlarda vardır. İyot damlası.
Çok teşekkür ederim burda aktar yok internetten bakacağım markası nedir lütfen söyleyin
Markası yok canım özel yapım istersen arkadaşıma sorayım izni olursa numarasını vereyim konuşun.parayi ürünü aldıktan sonra yatiriyorsunuz.
Tamam olur
Bende sırtına biraz göğsğne gecede ayağının altına vicks sürdğm faydasını gördüm
Ben de lavanta yağı ayak altına göğsüne zeytinyağı sürüyorum ama çok ilerlemis
1,434,838 soru
23,597,899 cevap
305,856 kullanıcı