2 buçuk ve 4 aylık iki kızım var ve öğlen uyuduklarında evi toparlamak, yemek yapmak vs hepsi terapi gibi geliyor. Yorgun olsamda uyumaktan daha çok keyif veriyor, sizde de böyle mi
Kafamın içinde birikiyor çünkü, sorunu giderdiğin zaman ferahlıyorsun. Sebebi bu.
Tam ferahliyosun tam bı keyif yapayim oturayım diyosun hopppp odadan ağlama sesleri tekrar başa sar😂😂😂😂ferahlama yok bize
Yaşları yakınsa biri uyuyunca diğeri uyanıyor:)
Benim bitane olgum var o uyanikken herseyi bitirmeye calisiyorum cunku bensiz uyumaz arkamdan cikar gelir niye beni yalniz biraktin gittin der gece uykusu bi tik daha agir o saatte de is yapilmaz mecbur cocukla birlikte yapiyoruz ama ben sansliyim ben supururken o toz alir koltuklari falan benimle itmeye calisir viladayi dondurmeyi cok seviyo zaten o sikar ben silerim arada sikilir meyve abur cubur falan veririm mutfak toplama nevresim degistirme gibi islerde sikilir oyuncaklariyla oynar cok durmazsa tv acar oyle gunu kapatiriz cocuk uyanikken ful cocukla mi ilgilenecez zaten isler de aktivite gibi oluyo bence
TV bizde yok bu yüzden de daha zor olabilir, bazen eline fısfıs veririm su koyup bazen oyalamaya çalışırım mutfağı falan yaparım, ütü, elbise katlama dolap düzenleme vs bunları onlar uyurken yaptığımda çok keyif alıyorum
Olmadigi cok cok iyi biliyo musun bizde bi de 2 tane cok lazim gibi imkanim olsa 5 dk tutmam da cocuk alisti kis gunu ev i ibde sikiliyo esim hic durmaz zaten
Oğlum uyanıkken bütün işlerimi bitiririm o uyudugunda çok uykusuzsam uyurum yada keyif yaparım uyanıkken asla iş bırakmam kolay kolay çünkü uyandığında yorgun anne olmak istemem bazılarına terapi gibi gelebilir bana sinir geliyor genelde
Bir zamanlar biz de öyleydik aslında sabah 9 buçuk gibi bütün işler biterdi, bitmediği takdirde işler varken uyuyamıyorum
Sanırım tek çocuk 2 çocuk farkı burda devreye giriyor belki 2 çocuklu olsam bende böyle olabilirdim
Günün çoğu zaten çocukla ilgilenmekle geçiyor ve kendimize vakit çok az ayirabiliyoruz. En azından ben öyle😊 o yüzden yapabildigim çoğu şeyi onla yapmaya çalışıyorum hem oğlum için de bı aktivite oluyor. 16 aylık ama ev temizliğini çok seviyor süpürge açıldığı zaman hemen bez alır o da toz almaya başlar ben süpürgeyi bırakınca o alır falan. Tabiki normalde bı saatte bitecek iş belki iki saatte bitiyor ama oğlumla eğlenceli vakit de geçirmiş oluyoruz. O uyuyunca da kafamı dinleme moduna geciyorum şuan olduğu gibi 😅
Onlarla yapabildiklerimi yapıyorum geri kalanı sonra yapıyorum ve tek başıma yapınca çok keyif veriyor. Yemek yaparken de mesela birinin yardım etmesindense tek başıma daha keyifli
Orası öyle canım aslında ama ben çocuk olduktan sonra biraz değiştim😅 geçen gün farkettim salonda koltuğa belki gün içinde abartısız toplamda yarım saat oturamiyorum. Ondan işi güç artık zevk kısımları beni terk etti 😅
Salon mu orası da neresi? Biz mutfaktan başka bir yeri bilmiyoruz
Hahahhaha yani canım 😅😅
1,445,601 soru
23,749,209 cevap
314,695 kullanıcı